Прахосмукачка робот - 18

• 51 747
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ох, дано не се налага да се ремонтира уредът, че моят пък изобщо не умее, а и недолюбва подобен вид техника. Като те чета, Бравата май доста проблеми създава. Аз изхвърлих преди време една Румба и една Скуба от първите на пазара заради подобни разваляния и капризи на уредите, надявам се LG-то да е по-държеливо. Ще се опитам да регистрирам уредът тук де, като пристигне, няма да се откажа от удобството на местния сервиз, че изобщо не знам испански и ще е цяло приключение комуникацията при възникнал проблем.

Никакви проблеми няма Бравата.Просто е моп и не е идеалния робот,но за ежедневно мазане става.Сервизът не можа да разбере проблема-оказа се батерия.Сменихме я и вече 3 години е ок.Недостатък-сменя се на 6 месеца.
Купила съм над 10 робота от испанския -не ти трябва да знаеш испански.Пазарувам от немския и италианския амазон.Повярвай ми, знам само английски и това стига.Можеш да ги виждаш на английски ,а можеш и през хром да си превеждаш страницата.

# 481
Здравейте, от известно време обмислям да си закупя робот. Апартамента е около 60кв.имам котка и във всекидневната съм с тъмни плочки,тъмно зелено с черни нишки по тях.Не знам дали роботите ще чистят по тях.Бихте ли ми препоръчали някой,който е изпитан на тъмен под.

# 482
За котката задължително да има централна четка (има евтини китайчета без такава), ако има проблем с тъмния под - залепват се с нещо датчици те против падане и проблемът е решен.
Другото зависи от бюджета.
Аз също имам котка и Xiaomi-то чести котешки косми и подкосмие много по-добре от турбо четката на голямата прахосмукачка. Ето как изглежда централната четка:

На снимката се вижда и приспособлението, с което се почиства.

# 483
Здравейте, може ли мнение за този
https://www.cecotec.es/conga-4090

# 484
  • Точно където трябва
Момичета, гледам роботите в Али-то. Конкретно Роборок S55. Има вариант да поръчам само робот и робот+ консумативи. Ако поръчам само робот той има ли вътре необходимите консумативи?

# 485
  • софия
Основният пакет има всичко необходимо, пакетът с консумативи (четки, филтри и т.н.) е с допълнителни такива.

# 486
  • Точно където трябва
И още един въпрос- въпросните купони /до колкото ги разбирам/ ако са примерно 5Е от 130Е би трябвало да приспадат на всеки 130 по 5, а не еднократно?

# 487
  • София
Купонът е с натрупване.

За информация - алиекспрес има зимна разпродажба от днес до 10 януари. Има добри намаления и на роботи, примерно Roborock s5 е на 309 евра, срещу 800 лева в България
https://www.aliexpress.com/item/32852322829.html?spm=a2g0o.produ … earchweb201603_53

# 488
Здравейте! Аз също обмислям закупуването на един Roborock s5, но ме притеснява малко  въпроса с гаранцията и не дай се боже, повредите в робота. За човек, който не е добре с чуждите езици, как е комуникацията?! И как се разбира, че пратката няма да отиде на митница?

# 489
Пратката няма да отиде на митница, само ако е от склад в Европа.
А на горния линк имаше безумна цена на доставка до Бг от около 150 лв.!
Ако не знаете английски или в случая руски, или се борете много внимателно с гугъл преводача, или може да се окаже по-добре да си купите роботчета от тук.

13.98 отстъпка от купони и 145.52 доставка до България. Май в случая е включено ДДС-то, но цената излиза като тази у нас и е безумно при тези условия да се поръчва от майната.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 22:38 от Недоволна

# 490
Някъде, не си спомням, точно къде, беше дадена безплатна доставка, но пък с DHL!!! Възможно ли е това? Знам, че цените им са доста солени.

# 491
За котката задължително да има централна четка (има евтини китайчета без такава), ако има проблем с тъмния под - залепват се с нещо датчици те против падане и проблемът е решен.
Другото зависи от бюджета.
Аз също имам котка и Xiaomi-то чести котешки косми и подкосмие много по-добре от турбо четката на голямата прахосмукачка. Ето как изглежда централната четка:

На снимката се вижда и приспособлението, с което се почиства.

Благодаря,  но като закрия въпросните датчици той ще работи ли? Пробвали ли сте? Иначе съм се спряла на Xiaomi S55.

# 492
Ще работи но не трябва да имате стълби у вас, защото тогава те няма да сработят и робота ще падне. Датчиците се закриват най-добре с парченца алуминиево домакинско фолио и се залепя с тиксо. Има клипове в ютюб.

# 493
  • Точно където трябва
Купонът е с натрупване.

За информация - алиекспрес има зимна разпродажба от днес до 10 януари. Има добри намаления и на роботи, примерно Roborock s5 е на 309 евра, срещу 800 лева в България
https://www.aliexpress.com/item/32852322829.html?spm=a2g0o.produ … earchweb201603_53
Какво ще рече" с натрупване"?

# 494
Ще работи но не трябва да имате стълби у вас, защото тогава те няма да сработят и робота ще падне. Датчиците се закриват най-добре с парченца алуминиево домакинско фолио и се залепя с тиксо. Има клипове в ютюб.
А не става ли да се отлепя и разлепя това фолио тогава, когато чисти черно и на стълби след това? Че аз имам и двете за съжаление. Мога спокойно и да изключа тази зона от почистването, но все пак да попитам

Общи условия

Активация на акаунт