Парфюмни размисли и страсти - 232

• 58 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Днес ми е ден за тестове. Пробвах няколко мостри, пратени от нотино с последната поръчка.
Olympea, чудесен аромат, сладко-солен. Има нещо, което и ми мирише на плодова дъвка. Много женствен. Определено бих носила.
Lady million-ще ми се смеете, но никога не съм се задълбочава ша в този аромат, пробвала съм го тук-там и това е. Обяснете ми, моля, защо е толкова популярен, не разбирам??? И не го издържам!
Majestic Tuberose на Korloff - e това вече е голяма красота!!!
Majestic Tuberose на Korloff е много интересен, мощен и страшно траен, както всички, които имам или съм имала на корлофф, но не можах да се разбера с него, дойде ми too much карамфилът:)

# 451
Минавам набързо през темата, за да ви кажа, че Жан-Клод Елена е вече Olfactive директор на Le Couvent des Minimes и първите резултати от колаборацията са the Botanical Colognes, осем на брой.
Страхотна новина! Heart Flowers Hibiscus
Откъде могат да се поръчат?
Отдавна искам един Cologne des Missions, който е бюджетно копие на Spiritueuse Double Vanille.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 16:26 от Анонимен

# 452
Все още съм в еуфория от Libre,но не устоях и на червеното бутилче на Gucci Bloom Ambrosia di Fiori.Поръчах си го абсолютно на сляпо,защото при вчерашния ми парфюмен тур никъде не го срещнах за тест.Мисля,че ще се харесаме,защото много обичам тубероза и първообраза Gucci Bloom edp си го изпръсках с голям кеф....

# 453
  • Стара Загора
Минавам набързо през темата, за да ви кажа, че Жан-Клод Елена е вече Olfactive директор на Le Couvent des Minimes и първите резултати от колаборацията са the Botanical Colognes, осем на брой.
Страхотна новина! Heart Flowers Hibiscus
Откъде могат да се поръчат?
Отдавна искам един Cologne des Missions, който е бюджетно копие на Spiritueuse Double Vanille.
Например от тук, ако за същия става въпрос.
https://www.directcosmetics.com/shop/product/68098

# 454
  • София
Аз също харесвам червеното Gucci Bloom. Дали заради сладостта на розата в червеното, предпочитам първата версия.

# 455
И аз съм голям фен на Gucci Bloom.

# 456
Момичета, ако трябва да избирате между Escale a Portofino Dior или Libre YSL, кой бихте предпочели и защо?

# 457
И двата са страхотни, но аз сега бих предполеча Либре, защото е елегантен, хладен и нов. Има търпка в неговото носене, но Портофино също се развива приказно и то и в топло, и в студено.

# 458
Добре, че сте тук да чуя за Зара и Джо Малоун. Като не съм имала досег с тази марка, ми е интересно да подуша какво са сътворили. Дали ще бъдат заредени в българските магазини?

# 459
Вече са заредени. Прочетох, че ги има в Сердиката и Дъ Мол, но още не съм ходила. Чудя се дали да си поръчам онлайн за проби. Има малък сет 8/4 мл., както и голям с всички по 40 мл. за 199 лв.

# 460
Взех си 10мл от туберозата на Зара и Джо Малоун. https://m.zara.com/uk/en/-pL1924005.html?v1=34670437&v2=1281638. Харесах и още 2 поне, но всех само едничко парфюмче.

# 461
От коя Зара пазарува?

# 462
От коя Зара пазарува?
От тази в Да мол.

# 463
Бях в Зара Сердика и там са заредени всички видове и разфасовки. Мен ме грабнаха само 3 от тях, но не съм купила, тъй като обмислям още. Усеща се намесата на Джо Малоун, но някак нещо ми липсва. Три от тях определено ми миреше на прах за пране от около 95-99 година...
Пробвах и новото Гучи Блуум - много ми хареса за разлика от чистото Блуум. И все пак от серията ми е любимо Аква ди Фиори✌🏻

# 464
  • някъде под слънцето...
Бях в Зара Сердика и там са заредени всички видове и разфасовки. Мен ме грабнаха само 3 от тях, но не съм купила, тъй като обмислям още. Усеща се намесата на Джо Малоун, но някак нещо ми липсва. Три от тях определено ми миреше на прах за пране от около 95-99 година...

Нама как да са същите, то е като дизайнерските колекции за H&M.
Преди погледнах списъка с парфюми на Zara
Първите им парфюми излязоха орез 2008, даже единия беше българска роза или нещо подобно.
Опитах да преброя  лолко парг
фюма са пуснали от тогава...Стигнах до двеста и се отказах.
Всяка година вадят нови и.някак не мога да приема че си изпипват нещата.
Преди 15 тина година имаха и  голямо разнообразие от декоративна козметика, но  се отказаха.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 00:17 от sl

Общи условия

Активация на акаунт