Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 949
  • 540
  •   1
Отговори
# 120

Izneviarata ste e sled du6teriata. :crazy:4ak v Atlantic Citi(maj tam beshe) hodi toi.I vupreki vsi4ki predpazni merki Linet go useti.

Ти май си гледала-недогледала. В Атлантик сити живеят дъщерята и майката. При тях ходеше. Без да изневерява.

# 121
  • Торонто/Сливен
Серията снощи беше тъжна, поне за мен. Sad Не се разправяйте кой къде и при кого ходил щото майката на момиченцето я убиха снощи. И май Карлос и Габи най-накрая разбраха кои са важните неща в живота. Confused

# 122

Izneviarata ste e sled du6teriata. :crazy:4ak v Atlantic Citi(maj tam beshe) hodi toi.I vupreki vsi4ki predpazni merki Linet go useti.

Ти май си гледала-недогледала. В Атлантик сити живеят дъщерята и майката. При тях ходеше. Без да изневерява.
Май така излиза. LaughingТози епизод свърши с напускането на Линет,останах с впе4атление,4е са такива неЩата,каквито тя си мисли.

# 123
Серията снощи беше тъжна, поне за мен. Sad Не се разправяйте кой къде и при кого ходил щото майката на момиченцето я убиха снощи. И май Карлос и Габи най-накрая разбраха кои са важните неща в живота. Confused

Това не беше ли бившата стриптизьорка? И кой я уби и защо??  newsm78

# 124
Абе, това снощи ли е станало? Аз последно видях, че си взеха бебето и станах за малко, не съм видяла да са я убили майката...
Ейй, Каfe, като ти вида ника и ми се припива кафенцеее, даже сега ще стана да си направя, то желание, то мерак, не се трай   Coffee

# 125
и аз не видях да са убивали някого, серията свърши както обикновено - дават кадри с главните героини и разказвача говореше за една молитва.

# 126
И аз отивам да си пусна кафенце  Laughing
Ами с ника си държа будни всички  Mr. Green

# 127
Мен също много ме трогна изпълнението на Габриел от снощи,когато и взеха Лили.Днес за съжаление съм на работа и няма да мога да го гледам,но мъжо ще разказва!

# 128
Моята Любимка Габриел е и всеобща любимка  Mr. Green.

Тук серийте са по-напред

# 129
  • Торонто/Сливен
Ами аз говоря за трети сезон - явно от там става объркване. Wink Вие втори ли гледате още? Не знам дали да разказвам в такъв случай, ние сме много по-напред.

# 130
Ами аз говоря за трети сезон - явно от там става объркване. Wink Вие втори ли гледате още? Не знам дали да разказвам в такъв случай, ние сме много по-напред.

На мен инфото не ми пречи, ако го упоменаваш да не четат другите!  Peace
Няма значение сезона, разказвай!

# 131
 Grinningсупер сериал.
обожавам го .
реалистичен си е този сериал.направо върхът

# 132
  • Canada
Серията, която даваха тук беше наистина тъжна Cry

Но пък от своя страна драмата която се разигра накара пове4ето от тях да преосмислят приоритетите в живота си.....
Ще се радвам, ако Габи и Карлос се съберат отново....

Спойлер:

А китайката не можа да им роди детенце, тоест роди им, но 4ерно бебе....станало объркване при оплождането....

# 133
  • Дива Индия
Пишете, пишетеее... Joy!!!

# 134
А тая съседката честно - нея слуша главата.... Колко кръв си източи и накрая и двата пръста като си отряза.....  Mr. Green Stop
Какво друго интересно стана снощи, че не можах да я гледам цялата? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт