Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 941
  • 540
  •   1
Отговори
# 135
 А, да питам какво става с бащата на Зак в трети сезон? И Зак какво ги прави толкова пари?

# 136
А тая съседката честно - нея слуша главата.... Колко кръв си източи и накрая и двата пръста като си отряза.....  Mr. Green Stop
Какво друго интересно стана снощи, че не можах да я гледам цялата? newsm78

тая кръв за какво я точи тъй и не разбрах...и защо я дадоха като медицинска сестра в по-старите серии на тъста на майк?!? нещо съм изтървала сигурно.
и моето мнение е че сериала не е реалистичен - това, което дават са жени които като имат проблем го решават кардинално, не с думи и увещания, а вземат нещата в свои ръце. повечето жени от реалността само мечтаят за това, но много рядко им стиска да го направят. някоя от вас вижда ли се да извади пушката и да гърми по колата на годеника си? или да запали къщата на някого? много ни се иска ама не ни стиска

# 137
Не разбрах само Карлос защо засука мустак като разбра, че китайката е девствена. Гледаше странно.  Thinking

# 138
И аз не разбрах за какво я точи, но я беше омазала по кухненския под на Пол.
И именно защото не ни стиска да действаме кардинално, гледаме другите как го правят  Laughing Blush Party

Някой разцъква ли играта?  Crazy

# 139
 Ами точи я, че да може да омаже всичко хубаво с кръв. Иначе само с тези 2 пръста доста зор, щеше да види.

# 140
И аз не разбрах за какво я точи, но я беше омазала по кухненския под на Пол.
И именно защото не ни стиска да действаме кардинално, гледаме другите как го правят  Laughing Blush Party

Някой разцъква ли играта?  Crazy
Моля те кажи откъде да я сваля тая игра-в арената се мъчих обаче само си подсмърчах пред плаката,без ефект  newsm45

# 141
"Не разбрах само Карлос защо засука мустак като разбра, че китайката е девствена. Гледаше странно"
Как заЩо,4овека се въодушеви от идеята,май и тя му "помогна"да направи каквото трябва в тъмната стаи4ка. hahaha

"И аз не разбрах за какво я точи, но я беше омазала по кухненския под на Пол."
Изто4и я,заЩото трябваше да изглежда като убийство в о4ите на полицията.Откога е запо4нала да се подготвя,първо пред съседи,после пред разни фирми за насекоми,а кръвта по пода и два отрязани пръста в багажника са доста сериозно неЩо.При един ДНК анализ Ще се разбере,4е е нейна,липса на трупа Ще оправдае с отрязаните си 4асти.Пол я е убил,расфасовал и покрил някъде.Стола не му мърда.

# 142
Ами точи я, че да може да омаже всичко хубаво с кръв. Иначе само с тези 2 пръста доста зор, щеше да види.

Изто4и я,заЩото трябваше да изглежда като убийство в о4ите на полицията.Откога е запо4нала да се подготвя,първо пред съседи,после пред разни фирми за насекоми,а кръвта по пода и два отрязани пръста в багажника са доста сериозно неЩо.При един ДНК анализ Ще се разбере,4е е нейна,липса на трупа Ще оправдае с отрязаните си 4асти.Пол я е убил,расфасовал и покрил някъде.Стола не му мърда.

е има и форумки които явно са от тия дето вземат нещата в свои ръце. Thinking

или четат много криминалета
Grinning

# 143
Хайде и аз да се запиша сред феновете на това сериалче.Много ме кефи,някои неща са наистина попреувеличени ама пък иначе нямаше да е толкова интересен.Като цяло си е супер,действието се развива бързо и показва нещата от живота такива каквито са! Peace

# 144
Айде да ме светенете защо китайката я използват да износи бебето, Габриел не може ли, нещо ми се изплъзна  Thinking

# 145
 Защото Габи загуби бебето, като падна по стълбите и не може да има деца.

# 146
Aха, мерси Hug

# 147
  • Mediterraneo
Аз се записвам във фен-клуба.
Сега довършвам втори сезон- изтеглих го, защото не мога да гледам по БТВ ( то любопитството ми покрай ББ...). Дръпнала съм и две серии от сезон 3.

# 148

е има и форумки които явно са от тия дето вземат нещата в свои ръце. Thinking

или четат много криминалета
Grinning
Тя е о4евадна ситуацията с Пол,Уриел. Laughing
Даже не ти оставя място за фантазия,вси4ко се развива пред о4ите на зрителя.

# 149
абе тя имаше 5-6 пакета кръв в хладилника, пък той не се измаца много ми се струва...простете ми, ама съм от по-бавно стоплящите

Общи условия

Активация на акаунт