Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 27 023
  • 540
  •   1
Отговори
# 300
И може ли някй да ми каже какво ще правим до 7-ми януари? Crossing Arms Гадове, да ни държат месец и кусур на сухо...

# 301
Да се включа и аз. Така се пристрастих към този сериал.
Дали Бри няма и в сериала да я дадат бременна newsm78 То иначе как ще снимат.

# 302
Може заради бременността й да е прекъсването. В смисъл - сега спират, тя ражда, бързо се възстановява и продължават да снимат.

# 303
Чак толкова ли да е напреднала бременността, аз даже нищо не бях забелязала, а и с близнаци. Ако ме бяхте видели мене Joy Тя си е като кукла.

# 304
Ами то в Холивуд е така!
Да не би някой да разбра, че Джулия Робъртс е бременна с близнаци в Бандата на Оушън 2?
Показваха я по същия начин - само близки планове, от бюста нагоре.
Изобщо в Холивуд май само Катрин Зита-Джоунс качваше по 20-30кг на бременност, Joy като нормалните хора!

# 305
  • Canada
Момичета, дайде идея откъде да си дръпна 10-ти епизод, цяла седмица 4аках да го ка4ат в бол.бг, ама никой не ка4ва...
Така,че ако имате някоя идейка моля Praynig, но която работи за чужбина... арена и линкос не стават оттук.

Може заради бременността й да е прекъсването. В смисъл - сега спират, тя ражда, бързо се възстановява и продължават да снимат.

Аз пък си мислех,4е ще завартят сюжета така,4е да може да си изкара бременноста и да роди....

А за това, че вси4ки сериалчета ни изоставят до догодина, направо не ми се говори #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 306
Ауууу съвсем бях забравила че следващият епизод излиза на 7 януари! Party Party Party
Само 5 дни, нямам търпение, вече почти забравих какво стана последно. newsm78
Както и да е, само исках да побутна темата. Heart Eyes

# 307
  • София
Не следя темата,ама не ми се четат и 16стр,ще ме прощавате.Та да питам,по коя програма гледате съпругите,щот аз по Фокса newsm78.Пък говорите че почва от 7-ми.......

# 308
Не следя темата,ама не ми се четат и 16стр,ще ме прощавате.Та да питам,по коя програма гледате съпругите,щот аз по Фокса newsm78.Пък говорите че почва от 7-ми.......

Теглим епизодите от торентите, по Фокс-а върви 1ви сезон (ако не се лъжа), а ние сме на 3ти Simple Smile

# 309
  • Варна
И аз се включвам в темата.Изгледах всичко за 3 дни, голяма скука, всички сериали почиват наведнъж...сега захващам и Кръцни срежи Crazy

# 310
И аз се включвам в темата.Изгледах всичко за 3 дни, голяма скука, всички сериали почиват наведнъж...сега захващам и Кръцни срежи Crazy

И аз мисля да го почвам този сериал Crazy
Такава скука ме е налегнала, че си дърпам някакви сезони на "Женени с деца", "Всички обичат Реймънд" и "Малкълм" Mr. Green

Извинете ме за офф-а  Blush

# 311
  • Варна
Малкълм и аз си го бях изтеглила, но лошото е , че тогава беше преведен само първи сезон, а аз го изгледах за 1 ден Crazy

# 312
  • Sofia
И аз позабравих докъде стигна сериала, но чакам с голямо нетърпение. Той ми е на първо място, а и по Анатомията на Грей яко се запалих обаче Mr. Green

# 313
  • София
А някой може ли да ме светне как да си изтегля първи сезон, че съм назад с материала, а искам да наваксам Wink

# 314
 Най-накрая и при нас завъртяха трети сезон. Тази вечер гледах първите две серии, но после започват по една на седмица.  Tired Мамка му.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт