Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 27 549
  • 540
  •   1
Отговори
# 285
Серията беше страхотна! А и новият възлюбен на Габи е симпатяга Wink
Чудя се дали и около него ще има някаква интрига и дали ще има сблъсък м/у него и Карлос Thinking Вие как мислите? А, и другото, което ми е интересно защо жената на Орсън се появява чак сега и каква ли интрига плетат с майка му Thinking

# 286
тъкмо се канех да споделя тези дни,че този Иън нещо  ми лази по нервите....гледам не само на мен Wink

# 287
Серията беше страхотна! А и новият възлюбен на Габи е симпатяга Wink
Чудя се дали и около него ще има някаква интрига и дали ще има сблъсък м/у него и Карлос Thinking Вие как мислите? А, и другото, което ми е интересно защо жената на Орсън се появява чак сега и каква ли интрига плетат с майка му Thinking

Не знам, но искам Габи и Карлос да се съберат. cry

P.S. Вярно че Иън се казваше.Grinning

# 288
  • ES
Момичета, в  torrents.bol.bg я няма 10та серия

# 289
Момичета, в  torrents.bol.bg я няма 10та серия

Има я в Arena и в Linkos Simple Smile

# 290
Иън не че много ми харесва, но е по- хубав от Майк- това имах предвид. Майк много спаружен ми изглежда, състарен един...
Дааа, Габи много майсторски скара момиченцата, за да не иска дребната баща й да се ожени за майката на приятелката й. Но Габи с това момиченце ще бере ядове, не е от лесните. Има да си правят взаимно номера... И Габи надали ще се задържи с хубавия татко. По- скоро ще се съберат в някой от следващите сезони с Карлос Sunglasses

# 291
  • Paris
Моля за субтитри Hug

# 292
Субтитри за 10-та серия - http://subs.unacs.bg/search.php?page=4&task=1&umovie=desperate

Приятно гледане!

# 293
  • Paris
els   bouquet

# 294
Сега прочетох по-горните коментари за Майк и Йън.
Е, според мен поне, Майк, нищо че е "спаружен" (все пак току що е излязъл от 6-мес. кома, трябва да е реалистично), е в пъти над Йън. Майк си е мъжкар! Уау, тръпки ме побиха от погледите, които си размениха със Сюзън през решетките на килията. Докато Йън ... незнам, нещо леко ми е мазен. Но това е само мое мнение, разбира се, не ангажирам никой!
И да ви питам - актрисата, която играе Бри, бременна ли е или просто е наедряла? Преди беше доста фина и елегантна, а сега едни бузи, един бюст и все до там я показват (до бюста имам предвид, не и по-надолу).
Габи си е Габи - знае как да омае един мъж!

Ами хайде, остава да чакаме 11-та серия...

# 295

Да ще чакаме и то доста  Rolling Eyes Следващата е чак на 7 януари  ooooh!

# 296

Да ще чакаме и то доста  Rolling Eyes Следващата е чак на 7 януари  ooooh!

Наистина ли? Малееее, заформя се скука Sad

# 297
Наистина ли? Малееее, заформя се скука Sad

Да ето тук пише  Rolling Eyes

# 298
Еее, стига де..те пък се оляха, честно! Всичките почиват до януари или февруари  Crossing Arms Ние тъкмо наваксахме и сме на 9-та серия..явно не ни остава още много за гледане, само две серии....  Crossing Arms

# 299
И да ви питам - актрисата, която играе Бри, бременна ли е или просто е наедряла? Преди беше доста фина и елегантна, а сега едни бузи, един бюст и все до там я показват (до бюста имам предвид, не и по-надолу).

да  и то с близнаци:)

Общи условия

Активация на акаунт