Сериалът " Отчаяни съпруги "

• 26 929
  • 540
  •   1
Отговори
# 420
Супер беше серията! Бях забравила, че излиза в понеделник, но вчера видях, че сте писали за новата серия и веднага я дръпнах.  Ама тази Алма дали наистина е изнасилила Орсън??? Как така като е заспал ще може .... Joy
А лудия Зак защо така се е ориентирал към Габи? Нали си падаше по дъщерята на Сюзан ...  Баща му за какво беше в затвора, че вече забравих  newsm78

Е изнасили го. Mr. Green Нали каза че муй е сложила 2 хапчета - приспивателно и виагра май. Laughing
А бащата на Зак е в затвора, защото си мислят, че е убил една съседка. Дето изсценира смъртта си нарочно, защото мислеше, че той е убил жена си...

# 421
А бащата на Зак е в затвора, защото си мислят, че е убил една съседка. Дето изсценира смъртта си нарочно, защото мислеше, че той е убил жена си...
верно, какво стана с тази съседка/ сестрата и пак беше убита, нали/...тя къде замина? Забравих вече,трябва пак май да  ги изгледам

# 422
Аааа, да, мерси за припомнянето. Той нали беше убил сестра й на тази, дето си инсценира убийството.... то да беше един сериал  Mr. Green

# 423
  • Paris
Момичета, не изскочиха ли от някъде суб вече?

# 424
И аз ги чакам с голямо нетърпение. Взех все по-нетърпеливо да  дочаквам новите серии.

# 425
верно, какво стана с тази съседка/ сестрата и пак беше убита, нали/...тя къде замина? Забравих вече,трябва пак май да  ги изгледам

сестрата на съседката, която изнудваше Мери Алис, която се казваше Фелисити (май) се беше цанила за мед.сестра при дядото на Зак. Пол уби съседката и Фелисити реши да го прати в затвора като изценира, че я е убил.
Много ми е интересно какъв е мотивът на Зак да откаже да помогне на Пол, а помогна на Майк. Във втори сезон Зак не даваше вид да е охладнял към бащата, който го е отгледал.

Две недели подред няма да има нов епизод на 4.02 е тъпият им Super Bowl и няма как да пуснат нова серия, ама защо пропускат тази неделя не знам. newsm78

а James Danton каза на Глобусите, че заради забраната на Marcia Cross да става от леглото, са го пуснали по-рано от затвора Simple Smile

# 426
абе какво стана с тия субтитри? newsm78

# 427
  • в мъжки прегръдки
След ето това изказване на някаква абсолютна тъпанарка по повод субтитрите на 13 серия:

"Изключително съм разочарована от екипа за превода на 13 епизод.Нищо лично. но 5 дни не ви стигнаха да преведете епизода, а на мен ми трябваха 5-6 часа да преведа около 70% от субтитрите. И то сама. Незнам какво се е случило, но наистина тази седмица се оляхте.Въпреки всичко ще изчакам субтитрите от вас, защото честно казано е изключително гадно да знаеш какво ще се случи в любимият ти сериал.Незнам как да кача преведените от мен субтитри, иначе с удоволствие бих ги довършила и бих ги качила още вчера."

няма да съм изненадана ако преводача забави повече субтитрите или пък откаже да ги пусне. Аз на негово място определено щях доста да ги забавя.
Баси, не си представям че ще си отделям от свободното време за да превеждам за кефа на другите и някой ще ми държи такъв тон.

# 428
Аз доколкото знам, по-голямата трудност е тайминга на субтитрите, или се бъркам? newsm78
Винаги съм уважавала труда на хората, които качват филми, сериали и музика в нет-а. Както и хората, които отделят от времето си да правят суб-ове.
Ак въпросната дама си е превела серията, за какво са й субтитри? Да си гледка епизода и да се радва, за какво трябва да плюе по труда на хората? Да не би някой да й е длъжен да й превежда серията? Stop

# 429
Аз превеждам със subtitle workshop...и ако субтитрите са за версията, която е филма...няма проблем с тайминга...

# 430
  • София
След ето това изказване на някаква абсолютна тъпанарка по повод субтитрите на 13 серия:

"Изключително съм разочарована от екипа за превода на 13 епизод.Нищо лично. но 5 дни не ви стигнаха да преведете епизода, а на мен ми трябваха 5-6 часа да преведа около 70% от субтитрите. И то сама. Незнам какво се е случило, но наистина тази седмица се оляхте.Въпреки всичко ще изчакам субтитрите от вас, защото честно казано е изключително гадно да знаеш какво ще се случи в любимият ти сериал.Незнам как да кача преведените от мен субтитри, иначе с удоволствие бих ги довършила и бих ги качила още вчера."

няма да съм изненадана ако преводача забави повече субтитрите или пък откаже да ги пусне. Аз на негово място определено щях доста да ги забавя.
Баси, не си представям че ще си отделям от свободното време за да превеждам за кефа на другите и някой ще ми държи такъв тон.

Егати наглата  овца Shocked Ми като е толкова компетентна да си ги преведе сама, не ми е ясно защо ги чака ooooh!

Извинявам се за острия език ,ама аз не мога да си го дръпна сериалчето и ви чета коментарите, да видя какво е станало Mr. Green и пак съм доволна bowuu

# 431
не се приличавам с никоя, но наче най ми допада Линет. Simple Smile

# 432
  Sad
И сега какво.... няма да субтитри ли за 13-та серия ли.... newsm78

# 433
Много ми е интересно какъв е мотивът на Зак да откаже да помогне на Пол, а помогна на Майк. Във втори сезон Зак не даваше вид да е охладнял към бащата, който го е отгледал

Ами той още във втори сезон показа,че се отказва от баща си/Пол/ .Когато той спря системата на дядото защото разбра ,че той ще наследи всичко.И после излезе до езерото и си хвърли телефона във водата и каза на адвоката да му вземе нов телефон , за да не може баща му да се обажда.

# 434
наистина ли няма да има суб.за 13 серия  Confused

Общи условия

Активация на акаунт