Азиатска козметика и грим 14

• 33 018
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
И аз съм го чела това за ферментите, но честно казано съм малко скептична по темата. Гъбичното акне се причинява от организми, които живеят в космените фуликули и се хранят с натрупания там себум, т.и. липиди. Всяко добавяне на липиди/масла с грижата ги храни. От друга страна ферментите са високопробиотичен препарат и подпомагат кожния имунитет, "засаждането" на добри бактирии повишава способностите кожата да се бори с патогените. Почти всяко едно кожно заболяване може да се третира успешно с вътрешен прием на про/ пребиотици, вкл.акне. Задължителни са при автоимунни заболявания, защото здравия микробиом и важен за имунитета на цялото тяло. Общо взето,стига да няма индивидуална непоносимост към тях, аз съм за ферментите (най-вече "за" киселите краставички Grin)

# 121
Какво правите кореянки Grinning
Да ви споделя какво се случва с моя ужасен косопад, ами нямам вече дори косъм не пада.

# 122
Да ви споделя какво се случва с моя ужасен косопад, ами нямам вече дори косъм не пада.

Теди, благодаря за отзивите Flowers Hibiscus Поръчала съм 2 опаковки, най-вече заради съпруга, не видях в състава хормони, надявам се, че ще става и за мъже. И аз ще пробвам като пристигне

# 123
Tedi това благодарение на Silk Hair есенцията ли? Какво ли не пробвах, ампули Лореал Aminexil и други, но без резултат Cry

# 124
Момичетата, които имат опит с коледните промоции, бихте ли споделили дали намаленията са големи и има интересни промоции? Това наистина е голяма мания, вече имам предостатъчно продукти, че даже и резерви, не искам да трупам, а все нещо искам да пробвам. Та поне да се успокоя, че по Коеда ще пазарувам и да спра за малко Grinning

PS: няколко пъти преглеждах продукти в incidecoder.com , хареса ми че има обяснения на съставките, не само кое какво е. Сигурно го знаете, но исках да споделя.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 14:01 от BeStrongMoms

# 125
BeStrongMoms, няма кой знае какви коледни намаления- нищо по различно от обикновено. Пускат някой код и толкова, и в Jolse мегадийл ще бъде Christmas deal. Същото като за хелоуин, свети валентин и тн. На черен петък има доста добри намаления, за НГ пускат кодове и ваучери (сега като става 2020 може би ще има код за 20%). Като цяло НГ не е азиатски празник и на 31ви въобще не празнуват.

# 126
Момичета, този месец пак трябва да има код за отстъпка в ибей.
За месец юли беше на 25-ти, за месец август на 16-ти, за септември на 23-ти, за октомври на 17-ти. Голямо дебнене ще пада Sweat Smile

# 127
Nesha, заредила съм кошницата и го чакам като топъл хляб Simple Smile

Започнаха да пристигат пратките от МД! Да знаете.

# 128
Може ли линк към продукта.
И един въпрос ,имате ли идея какво означава тази дата на годност?

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 16:22 от ~Artemis~

# 129
Кореянки Laughing ето ви линк към косопадоспирача
https://jolse.com/product/the-saem-silk-hair-loss-care-essence-1 … 15541/?cate_no=77

# 130
Artemis, не е типичното изписване "по корейски". Какъв е продукта, някакви други обозначения няма ли?
При тях е година/месец/ден (напр. 2022.10.19) и съответно обозначение дали е дата на производство или срок на годност.
까지 Expiration Date
제조 Manufacturing Date

По рядко пише колко години след производството е годен даден продукт:
제조 (=дата на производство) 일로부터 (=работи)  2년 (=2 години) ="работи" 2 години от датата на производство

*Бонус Simple Smile Ето така се изписва ако е дерматологично тестван даден продукт
피부과 테스트 Dermatoligy tested

# 131
Много се извинявам ,бързах да си задам  въпроса и се сетех първо за нашата темичка.
Продукта е made in Britan поръчах го по интернет и първо погледнах срока и ми се стори странно да изтича срока на 10/19
Както и да е произведен тогава.
Става въпрос за интимен гел ,може ли да е годен до 2028???
И това с черната линия не го разбирам W   .

Извинявам се не става дума за корейски продукт.

# 132
Момичета, 1+1 промоциите в Jolse също ли са в някакво определено време през месеца като Mega Deal-овете?

# 133
Artemis, на тубата трябва да има написано  дали това е дата на производство и срок на годност. В единия случай ще е произведена миналия месец 10.2019, или ще е бил до тогава срокът на годност.

Chris, до момента са хаотични. Понякога има 2 пъти месечно, последните 2 месеца само по веднъж. Кампаниите винаги стартират в петък и са по около 5-6дни.

Момичета, някой пробва ли вече идобеноновата слънцезащито на INBELLO?

# 134
Скрит текст:
Почнах си пак зимната слънцезащита на innisfree  и се родих, бях забравила това комфортно усещане на кожата
Zari коя е точно тази слънцезащита подходяща за зимата на innisfree.
Пробвах innisfree Intensive Triple Care Sunscreen SPF50+ PA, но много ми изсушаваше кожата (която е нормална към суха).

Тази
https://www.google.com/search?q=innisfree+winter+barrier&tbm … rc=xiRaTL0Tm7y7xM:
Неприятното е, че е 30 мл и свършва доста бързо.
Ползвах тази пред лятото и нея също харесвам
https://jolse.com/product/innisfree-blueberry-rebalancing-watery … p;display_group=1

Хвърлила съм око и на тази, която им е нова
https://jolse.com/product/innisfree-oat-mild-moisture-sun-cream- … p;display_group=1

Предполагам, че жълтата не ти е понесла заради цинка, който и на мен не ми понася добре.

Та се чудя дали да си взема пак нещо, което харесвам или да пробвам нещо ново. Възлагах надежди на неоген, но не се спогодихме с нея.
Другите слънцезащити, които харесвам не са така бюджетни, по-скромното ми мнение innisfree от този клас са добри, при правилен подбор за типа кожа.

Та кореЯнки, продължавам да размишлявам върху пептидите и не мога да измисля какъв тонер да слагам под тях, при отворени 4, май само оризовия ще стане, но той ми е на свършване и ще трябва нов тонер, та колкото и да ми се иска да си наложа шопинг диета, как да стане, трябва ми тонер за пептидите.

Общи условия

Активация на акаунт