Азиатска козметика и грим 14

• 33 091
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Теди, есенцията за коса как е ползваш. Пише да се втрива, където е необходимо- при мен на целия скалп, но колко пъти на ден? Сутрин и вечер ли?
По целия скалп.
Получих и ползвах Isntree Hyaluronic Acid Toner Plus. Консистенцията е  много по-гъста и плътна от Isntree Hyaluronic Acid Toner. Попива моментално, като не оставя лепкав, влажен или друг остатъчен ефект по кожата, като в същото време хидратира.
Ако прецените може да се ползва след тонера Isntree Hyaluronic Acid Toner, като серум. Тонера + ми прилича на този на Hada Labo.
Получих и 4 хиалуронови ампулки като подарък към поръчката. Ще ги изпробвам и след това ще дам отзиви.
Скрит текст:

# 436
Момичета, слънцезащитата на Миша хубава ли е? Имам спомен, че съм чела и не добри коментари, но може и да бъркам.
Тези дни брат ми ми донесе стика на JMsolution/розов и съм възхитена.

# 437
Сега се прибрах и си огледах на спокойствие пакетчето (от йесстайл, дето беше на митница).
Ми за поръчка на стойност 57,80$, да платиш такси-макси от 21$ малко множко ми изглежда...
Иначе са декларирани на пакета 20€, аман от тия богати германци, искам си пак с холандския dhl! Grinning
И се чудя какво стана с опаковките, напоследък пестят от кашончета, все в тия кекави опаковки, като от храна за вкъщи от Била Rolling Eyes

mariat, Миша една слънцезащита ли има?

# 438
Идея си нямам, blixa. Питах, като цяло.

# 439
Вечерница, да не го слагаш много близо до очите и в това да е проблема, нанася се само по скулата.

bliha, много са си таксите.
Аз им сложих игнор на стайла, пък и се дисциплинирам в шопингата, доколко ще успея да го направя е друг въпрос,:sunglasses:

mariat, миша има много видове слънцезащите, така че принципно, едва ли някой ще ти каже нещо конкретно така по принцип.

# 440
Благодаря, мацки. Питане ми беше общо. Дали правилно съм запомнила, че има и недоволни, и ако някоя се припознае да каже с 2-3 думи какво не ѝ е харесало.

# 441
Аз съм недоволна от All Around Safe Block Essence Sun Milk, който ми лютеше до просълзяване на очите и ми щипеше на лицето при нанасяне. Имай предвид, че в същото време MaNishma беше много доволна от него. В слънцезащитите от тази серия на Миша има алкохол и се усеща при мен.

# 442
Аз съм голям фен на MISSHA All Around Safe Block Soft Finish серията.
Скрит текст:
Най-много ползвам розовата, но съм минавала през лилавата, синята и зелената опаковка също. Зелената е единствената, която е с различна консистенция. Другите са страшно течни, докато зелената е тип емулсия. Както Valadin спомена понамирисва на алкохол определено, но на мен не ми раздразни кожата по никакъв начин. Засега това е единствената слънцезащита която ползвам, привършвам една бутилка от розовата и имам други 3 запас.

Пак на MISSHA съм ползвала и MISSHA - All Around Safe Block Aqua Sun Gel, което беше баш като слънцезащитите, които съм ползвала по плажовете. Дори си миришеше на такава.
Скрит текст:
Окей е, нямам реални оплаквания от продукта, но не може да се сравнява със Soft Finish продуктите. Тях просто ми е кеф да ги нанасям. Усещам кадифен завършек накрая и ми е много харашо на душата.

# 443
Mariat, си мисля че говори за MISSHA - All Around Safe Block Aqua Sun Gel SPF50+ PA++++, защото аз като си поръчвах първата слънцезащита също помня, че четох различни мнения. Въпреки това си я поръчах, на мен ми е добре, с нормална кожа съм, не ми е мазна,даже ми е лека и приятна. Има от alcohol denat-а, който е от нехубавите алкохоли, не знам колко е фатално, никакъв проблем не ми е създала, ползвам си я спокойно.

# 444
Вечерница, да не го слагаш много близо до очите и в това да е проблема, нанася се само по скулата.

Аз слагам точно така, но съм с много дълги мигли и винаги поемат от крема и влиза в окото. Досега само от 2 крема не съм реагирал.

# 445
Благодаря, мацки. Питане ми беше общо. Дали правилно съм запомнила, че има и недоволни, и ако някоя се припознае да каже с 2-3 думи какво не ѝ е харесало.
Аз не харесвам защитата на Миша, защото съм ползвала 2 или 3 вида и всеки път ми оставаше бели следе като гипс по лицето.

# 446
Сложих в кошницата един травъл размер Бентън, да го пробвам първо след тези леко противоречиви мнения Simple Smile Джолсе имат хубава кутия, ако някой се интересува. Аз този месец се олях, освен това поръчките ми от 11-ти още не са шипнати, така че се въздържам.

Редактирам се да кажа, че ми шипнаха поръчките...обединени. Тракинг номерът е един и същ. Оттук-нататък всичко през Джолсе с бележка, че трябва да бъде в отделни пратки, момичета Triumph Изобщо не бях планирала да плащам на митници за тези пратки специално, сега ще им пиша един гневен мейл.
Ами поръчвайте в различни дни, нормално е да почнат да ги обединяват, явно им идва нанагорно да плащат за всяка пратка поотделно проследяващ номер.Преди време не доставяха до Канада и Испания, заради проблеми на клиентите с митници, надявам се да не ни отрежат и нас заради такива гневни мейли.

# 447
  • софия
Абе нищо не възстановяват теаи yesstyle!!! На поръчка за 72 долара, платих 65 лв през митница  и те възстановиха 9 и нещо! Днес получих
 още една от тях, пак през митница, срещу 30лв. Чудя се дали въобще да се занимавам с refund.Язък! Всяка поръчка се оскъпява мин. със 17 лв.!

# 448
Ползвала съм 3-4 разлини слънцезащити на Миша, фен съм им, но и през лятото съм доста мазна, та не мога да кажа, че са ме пресушавали!
... ние сме луди по азиатските неща, азиатците са луди по европейските и се смятат за върха на лукса и е тренди да ползваш европейски неща, а азиатския пазар е огромен в сравнение с нашия и ненаситен.
Факт!
Скоро гледах и някаква статия в Allure Корея какво се използва най-много на техния пазар.... ами не беше съвсем корейско Grinning

Проклетият Yesstyle най-накрая след месец + чакане ми прати Su:m37 Secret Essence, 2 мижави тестера и прополисовата амупа 2/3 излята в пакета. Бясна съм! Някой да ме посъветва как се рекламира на техния сайт (и да ми спести 10 мин!) Мерси предварително!
https://www.yesstyle.com/en/info.html/pid.1075370663

PS Ще пратя имейл на къстомър сървиса със снимки на мизерията!

# 449
Аз пък съм много доволна от YesStyle, възстановиха ми 25,70 долара ДДС, такси и мито, появиха се за два дни в профила и вече ми ги отразиха като отстъпка при следващата доставка. Всъщност, сред причините да поръчвам от тях е и възстановяването на таксите. От jolse не съм поръчвала - там по-изгодно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт