Азиатска козметика и грим 14

• 33 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
От jolse не съм поръчвала - там по-изгодно ли е?
Аз го намирам за по-изгодно, особено при единични поръчки. Имат опция за безплатна доставка и досега всичко ми е пристигало за 10-14 дни без проблем и без тракинг номер. Освен това тайм дийл и мега дийл като маркетингова стратегия никой не може да ги бие - само вчера и онзи ден пуснах по една поръчка. Sweat Smile Страшни са.

# 451
Абе нищо не възстановяват теаи yesstyle!!! На поръчка за 72 долара, платих 65 лв през митница  и те възстановиха 9 и нещо! Днес получих
 още една от тях, пак през митница, срещу 30лв. Чудя се дали въобще да се занимавам с refund.Язък! Всяка поръчка се оскъпява мин. със 17 лв.!
На мен до сега са ми възстановявали всичко допълнително платено като такси и ддс до стотинка,че  дори в моя полза. Общо 3 поръчки. Нали ти им пращаш сумата, която искаш? И същата тази сума се вижда на касовите бележки.

Agent, на къстъмър сървис им пиши със снимки. Обикновено ако е разлято са коректни и изпращат повторно или възстановяват сумата.

# 452
Засега нямам оплаквания по въпроса с възстановяването на разходите от йес-а, каквото съм поискала - върнали са ми го. Този път малко по-мързеливо подходих и не съм си играла с много снимки, дано не е проблем, все пак основното присъства.

По въпроса с новата практика на Джолсе да обединява поръчки... ами съвсем скоро го разисквахме тук. Даде ни се възможност да го избягваме, даже постнах отговора им, за да няма недоразумения. 

Agent Provocateur, още не ми се е случвало да правя рекламации при тях. Общо взето ключово е ясно да се вижда на снимките какви са пораженията, снимай от най-гадния възможен ъгъл и успех!

# 453
Привет! Аз се сдобих с първия си травъл кит на Sulwhasoo и трябваше с разочарование да установя, че не ми понася околооочния крем. Очите ми се зачервиха веднаха и трябваше пак да капя антихистаминови капки.
Всичко друго от комплекта ми понася много добре.
Искам да попитам има ли някоя от вас с подобен проблем - много ми е трудно да намеря точно качествен околоочен крем, от който да не реагирам.
Готова съм да пробвам още няколко марки, но с препоръка ще ми е по-лесно.
До момента имам положителен опит с околоочния крем на Lavera, но ми се искаше нещо и от корейската козметика да ми понесе.
Здравей. Имам твоят проблем с очите. Много са чувствителни, почти към всичко. От корейските околоочни добре ми понасят Etude House Moistfull Collagen eye cream и Benton Fermentation eye cream. Двата са подобни като усещане, макар и не съвсем еднакви. За вторият имаше кратка дискусия и противоречиви мнения на предни страници. Аз го харесвам. Може би бих подновила, да. Съставът е супер и консистенцията на мен ми харесва. Плътен е и сякаш "запълва" бръчиците (не го приемай буквално). Имам чувството и че миглите ми пораснаха и се сгъстиха от него, но не се кълна в твърдението си. Толкова неща ползвам, че вече не знам кое ми е от полза и кое нищо не прави. Напоследък дори пропускам да сложа околоочен. Мажа с нещо, което ми понася на очите и това е. Въпреки че много често изобщо не се съобразявам, че нанасям някои неща по-близо, отколкото е редно до очите и ме питат после цял ден защо съм разтроена. Grinning Другият крем, на Етюд Хаус, също много ми хареса. Той е някак по-мек, но пак има този ефект на запълване на бръчиците, който толкова харесвам. Мина доста време откакто го ползвах, но скоро се чудех дали да не си взема пак. Важното е, че при мен и двата ми понасят много добре на очите, което ми е важно.

По повод слънцезащитата на Миша All around safe block aqua sun gel, да аз много я харесах. Дори сега имам една резерва, която обаче пазя за лятото. Изсушава, което в жегата ми е добре, но за зимата абсурд. Другото е, че също ми дразни очите и трябва да внимавам при нанасяне. Нищо страшно, щом продължавам да искам да я ползвам. Но си има алкохол и на който не му понася да я пропусне.

# 454
Сложих в кошницата един травъл размер Бентън, да го пробвам първо след тези леко противоречиви мнения Simple Smile Джолсе имат хубава кутия, ако някой се интересува. Аз този месец се олях, освен това поръчките ми от 11-ти още не са шипнати, така че се въздържам.

Редактирам се да кажа, че ми шипнаха поръчките...обединени. Тракинг номерът е един и същ. Оттук-нататък всичко през Джолсе с бележка, че трябва да бъде в отделни пратки, момичета Triumph Изобщо не бях планирала да плащам на митници за тези пратки специално, сега ще им пиша един гневен мейл.
Ами поръчвайте в различни дни, нормално е да почнат да ги обединяват, явно им идва нанагорно да плащат за всяка пратка поотделно проследяващ номер.Преди време не доставяха до Канада и Испания, заради проблеми на клиентите с митници, надявам се да не ни отрежат и нас заради такива гневни мейли.

Ами да поръчам в различни дни, но някои промоции са в срок от 24 часа или до изчерпване на количествата. Не знам как си представяте сайт, който работи с клиенти да “отреже” някого, защото клиент е потърсил правата си и ще ви помоля да не ми давате непоискани съвети, не пазарувам от вчера от тези сайтове.

От Джолсе отговориха, че съм права, че нямат по принцип практика да обединяват пратки и да им пиша веднага след като платя разходи за митница, “to remedy the situation”. Така че гневните мейли обикновено водят до промяна на политиката в полза на клиента и аз бих казала всеки да си търси правата.

Blixa, така е, но моите поръчки вече бяха пуснати, когато ти получи твоя мейл. Очевидно и нямат все още установена политика след като двама души получаваме малко различаващи се отговори.
И искрено не разбирам какъв е проблемът всеки сам да прецени за себе си ще пише ли, няма ли и да сподели с другите опита си и отговорът, който получил е след това, особено при неустановена все още твърда политика. Мисля, че сме тук да си помагаме, достатъчно критици си имаме всички извън виртуалното пространство.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 07:28 от Valandin

# 455
Кореянки, Skin&Lab Barrierderm Intensive Cream става ли за комбо кожа през зимата?

# 456
Отзиви за пачовете на CELDERMA  има ли някой ? С тъмни кръгове се боря , неуспешно за сега Simple Smile

# 457
Manishma, много благодаря!
Ще пробвам и ще пиша

# 458
  • Sofia
Аз все още си мисля, че обединявато ще го правят докато има free k-packet.
Затова са махнали и опцията безплатна доставка, щото будали като мен един път пуснат безплатна, втория път пуснат платена. Улесниха си работата хората.

Valandin, може да не идат на митница, споко. Джолсе не са като ГъзСтайл. 😁

# 459
Valandin, постът ми не беше критика, просто отбелязах факт, че са изключвали страни от списъка с доставка.След като са го правили, значи има логика.

# 460
По въпроса колко бързо йесстайл обработват заявките за рефънд на митническите разходи - снощи пуснах снимките с искането, току-що получих отговор, че искането ми е одобрено и завършено. Е, аз поисках 21$, те се съгласиха да ми върнат 20,97$ Joy
До няколко дни ще се отрази и на сайта им.
Дотук са единствените, които се извиняват с подарък купон, когато нямат наличност от продукт, който вече си купил. Това е плюс задължителния рефънд, не вместо него. За сравнение, Джолсе след рефънда, едни голи извинения само предлагат.

Отзиви за пачовете на CELDERMA  има ли някой ?
Истински отзив не мога да дам, не съм ги пробвала, но ми изглеждат... с основна функция да обслужват инстаграм феновете. Съмнявам се да правят друго, освен да блещукат. Но пак да кажа - не съм ги пробвала.

Valandin, жалко, надявах се да спестя подобни преживявания на останалите тук, затова постнах точно какво ми писаха от Джолсе. А си обяснявам малката разлика в отговорите, които сме получили, с това че ти си хванала обединяването в ранен етап, а аз го видях, чак като си отворих пакета. А и го бях получила без усложнения.

# 461
Здравейте! Спряла съм се на този тонер https://jolse.com/product/round-lab-1025-dokdo-toner-200ml/18903 … p;display_group=1
Искам да го използвам за почистване с обикновени падове, както и с уреда за безиглена мезотерапия ( т.нар. бяло мезо ). Та въпросът ми е дали е подобен на тонера на Isntree https://jolse.com/product/isntree-hyaluronic-acid-toner-400ml-re … p;display_group=1 , тъй като този последния ми попива много бързо на кожата и го използвам единствено под киселини. Искам нещо такова: https://jolse.com/product/pyunkang-yul-mist-toner-200ml/12370/?c … p;display_group=1, от който съм доволна, но и искам да пробвам нов продукт.

# 462
Контактнах ги Йесстайл... пак си погледнах поръчката отпреди 4 седмици и пак се сервирах Grinning

Само за съпоставка ще ви разкажа, защото се очертава американците да счупят рекорда си - вчера около 15:36 си поръчах обувки от сайт, чийто склад е на 1500 км от нас и като гледам как се движат (вече са на 10 км от нас) ще ги доставят за 22 часа! 22!
Предишният рекорд беше на един обектив - 16 часа доставка от врата до врата от Ню Йорк до нас, но това е само около 400 km.
И в двата случая говорим за безплатна доставка И опция за безплатно връщане, ако стоката не ми хареса!
Разглезването е колосално! А партито е утре Grinning
Скрит текст:
Friday, Nov 22, 2019
09:16 AM
Out for delivery
Watertown, MA US
08:55 AM
Package arrived at a carrier facility
Watertown, MA US
08:20 AM
Package has left the carrier facility
East Boston, MA US
07:49 AM
East Boston, MA US
07:00 AM
A carrier delay has occurred
East Boston, MA US
05:56 AM
Package has left the carrier facility
Louisville, KY US
12:37 AM
Louisville, KY US
Thursday, Nov 21, 2019
11:55 PM
Shepherdsville, KY US
08:38 PM
Package has shipped
Shepherdsville, KY US
PS Разбира се, Амазон доставят и в рамките на 1 ден, но със местни складове. Направо не го броя за усилие!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 19:08 от Agent Provocateur

# 463
Агент, американците са си пословични глезльовци. Не сравнявай с България, изобщо в Европа не предлагат такива условия. Grinning

Аз съм вече на -8 градуса, в планината. Преди д тръгна от България помолих Теди да ми изпрати малко количество от хиалуроновия Премиум тонер на Хадалабо, че се притесних как нямам време да поръчвам и тук не знаех как ще стоят нещата с поръчките. Ами да е жива и здрава сладурката, че се отзова! Ако не е този тонер не знам как щях да се справям със студа и сухия въздух. Много добре, направо отличен тонер. Пак казвам, стига да се ползва правилно, че го изхабих почти целия преди да нацеля правилна рутина с него. Започнах да го ползвам и сутрин, и вечер. Чудя се как да го съчетая с Меланото сутрин.. Идеи?

# 464
MaNishma, да съм знаела, че ти трябва премиума, аз паркирах една половин бутилка към майка ми, че на мен ми беше тежък. Ще споделиш ли правилната рутина, моля, интересно ми стана.

Sunattraction, много приятно бих се изненадала, но така комбинирани поръчките правят пратката доста тежка...

Общи условия

Активация на акаунт