Mango тема - 14

• 44 649
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Предстои ми връщане на артикули от две поръчки. Въпросът ми е мога ли да ги обединя? И двата етикета ли да сложа?
Също така, някой ползвал ли е опцията за замяна на размер? Мисля да се възползвам за някои от артикулите, но не срещнах никъде как точно се процедира. Интересува ме по-скоро нещо ще трябва ли да доплащам?

# 481
Аз току- що отказах поръчка, мина ми меракът за цели две седмици, а като Ви чета, май разочарованията са повече .
Бях поръчала пуловер и палто в размер, който беше рисков.
Утре чакам друга пратка, нея ще взема.

# 482
Досега само веднъж съм връщата една чанта, която беше толкова грозна, че не ми даде сърце да я пусна за продажба, но не ми върнаха парите да пощенските разходи въпреки, че  бях сложила в пакета бележката от пощата. Върнали ли са на някой тези пари или ще си е за моя сметка. Този път ще връщам палто и предполагам ще ми излезе солено.

# 483
  • София
Здравейте,
За първи път пазарувах от манго и останах много доволна от качеството и доставката.
Искам да ви попитам освен за черния петък, кога през годината се правят пак по- големи намаления (над 50%)?

# 484
  • ...на безопасно
Освен ако не предявиш рекламация, пощенските са за твоя сметка.
Замяна сайта не предлага.

# 485
Предполагам няма да е проблем заедно да се върнат неща от две поръчки?

# 486
  • ...на безопасно
Може, да.

# 487
  • Пловдив
Ей това му е кофтито на сайта...връщането.
Моята пратка от 28-ми никаква я няма  Grinning

# 488
  • Точно където трябва
И аз най-после си получих пратката. Поръчвах само детско. Всичко ще му е огромно. Детето сега носи 7-8 /а е на 5/, тук следващият беше 9-10 и поръчвах такива. Но те пък явно си отговарят. Не съм поръчвала до сега от Манго.Едната блуза /бяла/ отпред има нещо розово изцапано. Материите са хубави. Сигурно ще отлежават в гардероба. Коя/каква е Виолета?

# 489
  • София
Аз получих мойта пратка от ранното утро на 27ми ноември в петък.
Честно казано имам няколко греди, определено забелязвам, че на някои неща качеството е като купено от китайски Мол, дори по-зле.
Особено блузите - направо скандално - възели, изтеглено, топчета...
Има и хубави неща, но определено трябва да се гледа какво се поръчва

# 490
  • София
Дълго чаканите поръчки пристигнаха.

За съжаление обувките за ММ са две различни в кутията, 41 и 43 номер. Ще трябва да се връщат за замяна

# 491
https://www.mangooutlet.com/bg/plus-size/jackets-biker-jackets/z … 3090491.html?c=70
От Виолета С размер. Разкошно е.
Идва по- хлабаво от стандартна Л ка.
Не го разменям. Хваля го.
а Kеа?, би ли измерила, когато имаш възможност, да знам дали да не го взимам от куриера, ако се окаже голямо, моля.

# 492
Досега само веднъж съм връщата една чанта, която беше толкова грозна, че не ми даде сърце да я пусна за продажба, но не ми върнаха парите да пощенските разходи въпреки, че  бях сложила в пакета бележката от пощата. Върнали ли са на някой тези пари или ще си е за моя сметка. Този път ще връщам палто и предполагам ще ми излезе солено.

Пощенските се поемат от тях, ако има проблем със стоката. Иначе си е за твоя сметка.

# 493
Не мога да разбера какво ще рече, че имаме право до 14 дни, след направена поръчка да я откажем,  и връщане - до 30 дни? Аз сега, ако след получаване на поръчката са минали повече от 14 дни /и то работни ли се смятат/ , мога ли да я върна? И в кои случаи трябва да ги уведомявам? Не ми се занимава с кореспонденция, макар че дрехите ми са за рекламация- срязни, изцапани..... На мен ми е достатъчно да ми възстановят сумата...дори без пощенските разходи. Моля някой да ми разясни.

# 494
  • гр. София
Предлагат замяна за различен номер, но не и за друг артикул. Пощенски обаче май не връщат, не знам. Не пише нищо по въпроса.
Аз от 6 поръчани неща, само 2 съм уцелила като размер. Другите са ми големи.
А ако се пусне рекламация за лош търговски вид, така да се каже, в случаите с изтеглени нишки, топчета и тн? Няма ли да поемат пощенските в случай на замяна?

Общи условия

Активация на акаунт