Mango тема - 14

• 44 371
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • Popovo
Имам да, но е рано още да пристигнат.Най-рано предполагам в петък или събота.

# 616
Да, обаче на мен ми пише статус shipped. и като цъкна на това shipped пише, че няма такава страница. А получих мейл че са изпратени... А тази поръчка я направиг без да искам на грешен адрес, писах на съпорта още същия ден и те ми отговориха, че адреса е променен и да я очаквам. А сега ... не знам, да я пусна ли на ново, да чакам тази ли ..аз съм в потрес от съпорта им.

# 617
Да, обаче на мен ми пише статус shipped. и като цъкна на това shipped пише, че няма такава страница. А получих мейл че са изпратени... А тази поръчка я направиг без да искам на грешен адрес, писах на съпорта още същия ден и те ми отговориха, че адреса е променен и да я очаквам. А сега ... не знам, да я пусна ли на ново, да чакам тази ли ..аз съм в потрес от съпорта им.
адреса по-добре го обсъди с еконт, можеш да препратиш и към офис като ти звъннат

# 618
адреса по-добре го обсъди с еконт, можеш да препратиш и към офис като ти звъннат
Много ме съмнява, че изобщо ще стигне и до еконт .

# 619
  • София
Обадиха ми се рано рано тази сутрин от Еконт, че пратката ми ме очаква в офиса им, понеже бях тръгнала за работа вече и не съм си в къщи за лично предаване. Като я взема утре, че днес съм на спорт, ще пиша!
На страницата на Еконт номера на поръчката ми от 28/11 е с дата 05/12, къде е отлежавала до дата 17/12 се пита в задачата?
Представям си какъв мачкорляк ще получа накрая!

# 620
На страницата на Еконт номера на поръчката ми от 28/11 е с дата 05/12, къде е отлежавала до дата 17/12 се пита в задачата?
аз все си мисля, че проблемът идва от еконт, забутват някъде пратките преди да ги обработят в Русе ... а няколко пъти ми се е случвало /и с пратки от н&м/ да излиза в сайта, че още от четвъртък е обработена и изпратена за Пловдив, петък уж е в куриер, очаквам доставка в събота, но никаква я няма и вече чак в понеделник получавам смс, че имам пратка ...

# 621
Вие пак имате късмет, че ще си ги получите.
Аз вчера звънях и на Еконт и на Манго...никой не знае къде е пратката и всеки прехвърля топката на другия. Питах ги Манго с коя компания транспортират пратките докато стигнат до Еконт  не пожелаха да ми кажат. Пратката ми е от 27 Ноември и адски много съм разочавована..чакам кожено яке за което реално най-много си заслужаваше намалението...

# 622
Вие пак имате късмет, че ще си ги получите.
Аз вчера звънях и на Еконт и на Манго...никой не знае къде е пратката и всеки прехвърля топката на другия. Питах ги Манго с коя компания транспортират пратките докато стигнат до Еконт  не пожелаха да ми кажат. Пратката ми е от 27 Ноември и адски много съм разочавована..чакам кожено яке за което реално най-много си заслужаваше намалението...
С dpd Simple Smile Аз им писах на съпорта и след това получих някъв мейл от dpd ...ест е на немски, нищо не разбрах. Нямаше товарителница.

# 623
И аз да се оплача с поръчка от 1.12.- неполучена. Имам само номер на поръчката от 9.12., но нямам товарителница. Звънях в Еконт, нямало нищо на мое име. Писах на Манго - не са ми отговорили. Как се процедира оттук нататък - връщат ли парите и след колко време?

# 624
https://www.mangooutlet.com/bg/women/shoes-heeled-shoes/slingbac … 3080602.html?c=76
Бях на косъм да ги върна....с все якето от Виолета..Много ми допаднаха, а аз токове никак не обичам! Поръчката ми е от 28.11.
Аз за толкова години нямам неполучена поръчка. Въоръжете се с търпение. Надявам се всичко да ви пристигне!

# 625
И аз чакам пратка от 01.12,с номер на поръчка без товарителница. Мисля,че няма да получа нищо,но поне не съм платила предварително.

# 626
  • Пловдив
Аз отворих пакета, ама много тънко това яке, бе...? Уж с пух и очаквах по-плътно, а то есенно Confused
Липсва му една лентичка на левия джоб...

# 627
  • Пловдив
И аз чакам пратка от 01.12,с номер на поръчка без товарителница. Мисля,че няма да получа нищо,но поне не съм платила предварително.

Май сме много така - друг път случвало ли се е?  newsm78
Поръчах на 13.12. от намалението само дрешки за момичетата, но и аз нямам товарителница

# 628
Аз поръчвам за първи път от Манго. Мисля,че няма да повторя.

# 629
  • Popovo
Аз поръчвам от сайта може би от около 4 години.Никога, не съм имала подобни случаи.Почти винаги са пристигали в определения от тях срок за доставка- от 4 до 6 работни дни.Може и да е имало изключения, например да пристигнат на 7-ия или 8-ия работен ден, но никога не съм имала притеснения дали поръчката ми ще дойде.Сега какво става с поръчките, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт