💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 220
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 150
Ако има гласуване на отпадналите участници, то според мен вече е минало. Simple Smile Отпадал е който е отпадал, останали са 2-3 души накрая, а в последния ден на снимките са събрали отново всички за едно последно гласуване. Така ми се струва най-логично.

# 151
  • София
Дано след обединението има и битка за индивидуален имунитет, такъв имунитет все в някоя игра ще развали нечии планове.
Laughing Аз почти съм сигурна, че ще има такава битка.
Аз мисля, че може даже да са две битки за имунитет или двоен глас или там каквото подобно измислят. Реално след обединението би следвало да отпаднат и териториалната и капитанската битка.

# 152
  • Другата България
 Peace Да, да, аз имах предвид всяка седмица да има битка за индивидуален имунитет. За двойния глас не знам дали ще остане като някакво правило, то по-скоро имунитетът тук е важен. Ще е важен. Въпреки че и два гласа не са за пренебрегване всъщност.... newsm78

Не, не мисля, че вече е имало гласуване на отпаднали участници. Правя някакъв аналог с "Фермата" и със "Сървайвър". Там накрая всички гласуваха за останалите финалисти и дори поне във "Фермата" имаше наистина агитация на едни отпаднали към други отпаднали за определен участник. Разбира се тук може да измислят нещо съвсем различно или трето, но поне според мен досега гласуване на отпаднали не е имало.

# 153
  • София
В Сървайвър не беше ли точно така, последните 10 човека гласуваха там на съвет, а вотът им ставаше ясен чак в София и имаше и допълнителни смс-и вече наживо или бъркам?

# 154
На база неизлъчените визитки в първото предаване, аз си направих изводи кои ще са финалистите, и част от тях не са от спряганите в спойлерите.

Може ли да споделиш в спойлер?

# 155
  • София
Peace Да, да, аз имах предвид всяка седмица да има битка за индивидуален имунитет. За двойния глас не знам дали ще остане като някакво правило, то по-скоро имунитетът тук е важен. Ще е важен. Въпреки че и два гласа не са за пренебрегване всъщност.... newsm78

Не, не мисля, че вече е имало гласуване на отпаднали участници. Правя някакъв аналог с "Фермата" и със "Сървайвър". Там накрая всички гласуваха за останалите финалисти и дори поне във "Фермата" имаше наистина агитация на едни отпаднали към други отпаднали за определен участник. Разбира се тук може да измислят нещо съвсем различно или трето, но поне според мен досега гласуване на отпаднали не е имало.

Да, де и аз това, но тъй като отпадат битките от понеделник и вторник, поне би трябвало, то мисля, че ще има в тези два дни битки за такива награди:имунитет, двоен глас или нещо подобно И така всяка седмица. Иначе не виждам за какво друго може да има игра, а нали уж всеки ден има битка.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 16:11 от gery1

# 156
  • Другата България
В Сървайвър не беше ли точно така, последните 10 човека гласуваха там на съвет, а вотът им ставаше ясен чак в София и имаше и допълнителни смс-и вече наживо или бъркам?
За "Сървайвър" поне аз мисля, че беше така, но и аз не съм сигурна на 100%. По-скоро правя аналог с "Фермата" . Затова и са ми такива предположенията. Но разбира се, може и вие да излезете прави, то с това предаване и тези продуценти очаквай неочакваното..... Outta Joint

# 157
Точно така беше. Затова предположих, че и тук така е гласувано. Ако изобщо има такова гласуване де.

# 158
  • София
За "Сървайвър" поне аз мисля, че беше така, но и аз не съм сигурна на 100%. По-скоро правя аналог с "Фермата" . Затова и са ми такива предположенията. Но разбира се, може и вие да излезете прави, то с това предаване и тези продуценти очаквай неочакваното..... Outta Joint
Аз нямам предположение как ще е, то даже хората там са си тръгнали след снимките и не вярвам да се върнат до плажа. Примерно Георгиус го питаха връщал ли се е пак да види къде са живели след контузията и той каза, че не. Но може пък да са пак само хората след обединението с право на глас. По принцип е логично да се гласува там, за да не се надцакват два месеца кой ще плати повече за глас.
Според мен това ще го решат от продукцията спрямо това кой те искат за победител. Единственото ми предположение е, че ще има смс-и, хората много коментират, така че се очакват и доста смс-и, не вярвам да пропуснат.

# 159
Не е вярно! Явно знамето на победителя в елиминационна битка е такова. Ето и победата на Веско над Сандо

Права си, явно това е знамето на победата. Гледах аз, че на прабългарите е по различно, повече в черно, но не се сетих да върна предишните елиминации да видя.

Ей под вола теле търсите с това знаме

Никакво теле не търся, чудех се защо не са сложили знамето на траките там, мислех, че накрая на играта, всеки вдига знамето на племето си. А, за тази битка, бях на страната на Юлиян и съм доволна от резултата. В началото не му симпатизирах, когато се скатаваше и се държеше, според мен, неуважително към жените от племето си, но след това, с начина по който се представя в игрите, промени мнението ми за него, а и май не само моето. Нали това са "Игри на волята", не  е ББ, гледам представянето на всеки участник в игрите и за момента Юлиян демонстрира превъзходство над останалите, натам ще видим... Хората, харесват и се възхищават, например, на много спортисти, защото са добри и успешни в това, което правят, а не заради други прояви извън спорта. А и в такова предаване не могат да се правят категорични изводи за това кой добър, кой лош, защото не знаем, какво е предизвикало определени реакции на определени участници.

# 160
  • Другата България
Скрит текст:
Аз нямам предположение как ще е, то даже хората там са си тръгнали след снимките и не вярвам да се върнат до плажа. Примерно Георгиус го питаха връщал ли се е пак да види къде са живели след контузията и той каза, че не. Но може пък да са пак само хората след обединението с право на глас. По принцип е логично да се гласува там, за да не се надцакват два месеца кой ще плати повече за глас.
Според мен това ще го решат от продукцията спрямо това кой те искат за победител. Единственото ми предположение е, че ще има смс-и, хората много коментират, така че се очакват и доста смс-и, не вярвам да пропуснат.
Аз мисля обратното. От една страна го има момента с надцакването. Не мисля, че ще се предлагат пари, поне не от всички финалисти Laughing. По-скоро друга ще е агитацията, тя вече върви с пълна сила. Но от друга-значи има хора, които отпаднаха твърде рано. Не са имали време да изградят мнение за финалистите докрай, не са имали възможност да наблюдават играта им докрай. Тези, които стигнат до обединеното племе вече е ясно, че ще са и от трите племена. Те също не са играли заедно, не са имали време да се опознаят, ако се стигне до гласуване ще е на база по-скоро за кого не искаш да гласуваш, отколкото за кого. Март, Томас, Веско не са играли изобщо с Пламен, Юлиян, Радка, Анка и сие. Значи хипотетично само ако Веско и Юлиян са на финал Радка и Анка ще гласуват за Веско не заради Веско, а против Юлиян. Това за мен няма да е реално. Същото ще е ако финалистите са други, жените са против Х и У и затова ще гласуват за Z, защото....така. Laughing
Та от тази гледна точка мисля, че декември, след като всички игри са минали и всички участници са изгледали същите тези игри, то вече е възможно да се изгради някаква по-реалистична представа за определен играч и това дали аджеба заслужава едни пари или не. Това разбира се са си чисто мои разсъждения. Peace

Знамето е червено, не розово, както в много други игри досега. Ама нали да търсим под вола теле, за наш Юлиянчо е сложено специално, да му тичка на розовото екипче.... hahaha

# 161
  • Испания
Александър от „Игри на волята: България“: Когато човек се опитва да бъде лидер, дразни другите

https://nova.bg/accents/view/2019/11/04/267624/%D0%B0%D0%BB%D0%B … 0%B8%D1%82%D0%B5/

Ха, всички били яли вафли, но това не било показано.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 17:20 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 162
Да, той се опита да ги сплоти, като се наговаряше с двете си приятелки да губят нарочно, за да изгонят всички, които не са му симпатични...

# 163
  • Другата България
Който го е гледал да каже само дали го питат за прогнози или предпочитания за победител. Не мога да си го причиня аз, сори.

# 164
Обикновено когато човек се опита да е нещо, което не е, дразни всички! 😁 Десет човека му казаха, ча лидерът е човек, който обединява, а не разединява хората, но той просто си знае и си повтаря неговата мантра. Имаше някакво представяне преди да се яви в студиото, в което обяснявяше нещо, че е най-добрия по успех в НСА при влизането ли, при излизането ли, не чух, щото не го слушам. Но пак фръц пръц и какво от това?! Какво най-добро паказа - нищо! Освен да се фука най-добре и да си вярва сам на празните приказки.
Не са го питали нищо за победител. То, гостуването му някак заглъхна накрая, все едно го забравиха.

Общи условия

Активация на акаунт