💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 793
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 735
Анка кога успя да се контузи?!

# 736
  • София
Точно и на мен близначките като ги дават така една до друга, като ехидна от митологията са, добре че не са 3- значки.

# 737
Сега това ще и е оправданието да не играе))

Всъщност, има ли мъж във формата, който да не е казал нещо обидно за жена-участник? Може би Наско и Илиян, защото бяха заети с Добрин; някой друг?

# 738
Стоян обаче взе да ми става симпатичен. Че е глупав спор няма ама поне си пое номинациите мъжки и беше много прав, че е там да играя, а не да минава между капките. Да се учат от него останалите жълтури, особено Томас, който беше смъртно сърдит, че отива на елиминации.
Да, Стоян прие съвсем мъжки номинацията си, за разлика от Георги и любимецА на народа. Smile

# 739
Анка кога успя да се контузи?!

Да не е лесно 20-30мин да подпираш един стълб, натоварила си е крачето милата.
Малко като вчера - ръцете и се умориха бързо на играта, защото са изтощени от многото аплодисменти към отбора отстрани последните 2 седмици Simple Smile

# 740
мм мисля, че няма причина да номинират Юлиян и е съвсем нормално това да го обижда и дразни.... Стоян го номинират силни играчи,  а Юлиян го номинира Ана Мария...
Grinning и след това близнакича пуши пура и му се обяснява. Как няма да те дразни някой такъв, аз бих се разправяла с тях физически..

# 741
Гадостина няма равна в това да пали фитили и после да се подсмихва под мустак.
Ще си намери майстора и тя някой ден.
Не завиждам на колегите ѝ.
Това “под мустак” май е буквално.
Ами не съм го сложила в кавички умишлено Joy
И на мен мустакът при нея си ми е буквален Stuck Out Tongue Winking Eye

# 742
Затичка се Анчето заедно със Стоян за една топка и стъпи накриво. От там още закуца и така ще докуца до финала.
Март е хитрец! Той не каза, че Стоян ще победи с лекота Юлиян, защото мисли така, а за да не е толкова нагла номинацията му, въпреки че самият той кюта контузен един месец вече и другите изнасят игрите и заради него. Но Стоян колкото и да не е гений, схвана иронията в номинацията на Март и затова се засмя, и обясни, че я приема заради това, че се е представял зле в последните игри. Зле, зле... ама не по-зле от Март.

# 743
Ама Март как изтика до тука, аз все още не мога да си обясня. Нещо им говори, че е с връзки в Нова, заради пастрока си ли?
Нямам друго обяснение за себе си!

# 744
Затичка се Анчето заедно със Стоян за една топка и стъпи накриво. От там още закуца и така ще докуца до финала.
Март е хитрец! Той не каза, че Стоян ще победи с лекота Юлиян, защото мисли така, а за да не е толкова нагла номинацията му, въпреки че самият той кюта контузен един месец вече и другите изнасят игрите и заради него. Но Стоян колкото и да не е гений, схвана иронията в номинацията на Март и затова се засмя, и обясни, че я приема заради това, че се е представял зле в последните игри. Зле, зле... ама не по-зле от Март.
Да, това има повече логика... аз все мисля, че някой подценява Юлиян. Изобщо не съм мислила толквоа за Стоян и Март...
А реално ме дразни как траките..близначките в случая сега подценяват Юлиян и се държат така. Точно затова и Радостина не ме дразни толкова много колкото тях, защото признава, че Юлиян е силен и това е стратегия. А те не си признават..............

# 745
Защото Гадостина го казва това пред камерите.
Пред клакьорите си дрънка друго.

# 746
  • София
От фейса - мнение за близначките JoyJoyJoy

....
на кого ми напомнят близначките https://m.youtube.com/watch?v=DDyXCGLxK94
😂😂😂

# 747
Близначките на интервютата защо застават винаги долепени. Изглеждат като двуглава змия.

+ за това усещане допринася и абсолютно инфантилно обличане в еднакви дрехи, при това на 32 години.

# 748
  • София
Ъъъ... а откъде се взе идеята, че пратраките утре ще паднат? Аз продължавам да се надявам, че жълтогащурниците в петък ще се бият помежду си. Гледа ми се дуел Стоян - Томас, примерно. И Стоянчо да си ходи при Валерията.
Близначките показват въпиюща неблагодарност. Това ме дразни. Действително, ако Джулката и Пламен не бяха в тандем при траките, щяха да гледат вилата през крив макарон. Иначе няма лошо да искат да номинират Джулката и да си му го казват. Най-правилно би звучало така: виж кво, Юлияне, при следващото падане на номинация ти пак си на пангара, ама да знаеш, че сме ти благодарни, че ни подсигури с кафе и пури. И тогава Джулката няма да се драчи толкова с тях, той уважава директността, дори когато не е в негова полза.
Март може да се конкурира със Стоянчо за кухар на сезона. Мислех си, че Стоян е най-кух, нооо... красиво-грозноватият двуметров чеп днес се метна на първото място. Единствените, които все още - въпреки системата - успяват да налеят акълец у чутурите, са учителите. А единствените, които реално спасяват живот и реално летят  ниско по пътя си, са пожарникарите. И с изказването си днес Март си заслужава повече ни учител да види, ни пожарникар.
На фона на всичките тия недоразумения отново започвам да харесвам Роберта... хъм...

# 749
  • София
Какво работи двуглавата Хидра? Кой ли би ги изтърпял в офиса си?

Общи условия

Активация на акаунт