💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 232
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 975
Много ми е странно това масово одобрение на поведението на Юлиян тази вечер. Flushed Така ли трябва да се държи един учител според вас и това ли трябва да виждат учениците му от него по телевизора?

# 976
  • Варна
Много ми е странно това масово одобрение на поведението на Юлиян тази вечер. Flushed Така ли трябва да се държи един учител според вас и това ли трябва да виждат учениците му от него по телевизора?
А, де? И аз това се чудя?

# 977
  • Испания
Неприятна картина вече не само при славяните, но и при траките.

# 978
На Анчето много ѝ се вдигна самочувствието, защото останала последна от племето Laughing Браво на нея, доказа се, че може да седи статична.

# 979
Някой има ли спойлер кой ще изгори утре? Joy

# 980
Пилешкия мозък пак лъщят като коледни лампи ... явно са набарали ружа на баба си 😁

Аз пък напълно разбирам поведението на Юлиян . Те го предизвикват . Хем са неблагодарни , хем нагли , а без него не ги виждам . Пламен е силен играч , но сам е капка в морето 🤷♀

# 981
Изненадах се от Пламен , че номинира Венцислава, браво на него !
Ти пък! За какво браво, че може да смята до четири и знае, че четири гласа (поне, а те се оказаха 5) срещу Юлиян, въобще не го обвързват с никого. Венцислава също е на ясно, че и да я номинират двама, че и трима, те са четири и всичките ще номинират Юлиян.

Томас па: отиваш и ликвидираш Юлиян! Ти що не го елиминира бе, юнак!?
Иначе, да не си помисли някой, че съм минала на страната на Юлиян! Това е арогантност, наглост и е просто непоносимо. Вярно, че има своето обяснение, но е повече от прекалено!

# 982
  • Варна

Ами честно да ви кажа, ако аз съм вътре и им нося целите битки на гърба си и те наглеят по този начин, дооооста по-рязко бих реагирала.

Радостина пак повтаря, че някой и бил стъпвал на гърба и че била издържала на мизерията, а то Юлиян ги изкара от там.

Как точно той и е стъпал, като той ги бута не ми е въобще ясно..

# 983
Нападат го и той отговаря. Всъщност това е адекватното поведение, вместо като Амелия да им сготви и да им измие чиниите. Не налита на бой като Георги.

# 984
Някой има ли спойлер кой ще изгори утре? Joy

Няколко по назад, та даже и снимка
Скрит текст:
Стоян

# 985
Юлиян продължава да се излага. Вече копае дъното.

# 986
При цялата ми симпатия към Юлиян и розовото, той яко прекалява.
Обиждаш ли, много сваляш нивото.

# 987

Аз разбирам реакцията му, не я одобрявам. Мен също биха ме хванали бесовете в тази ситуация, но не съм от хората, които псуват и обиждат... Жалко, че не може да се контролира повече и да е по-хладнокръвен. Но все пак съм твърдо за него. Другите са просто жалки, но за сметка на това с огромно самочувствие...

# 988
Юлиан може да обижда и той, ама близначките като почнат да сипят на Добрин и да му казват как ще му направят пъзел от две части тн., това добре ли е? Като почнат и не спират два часа, ту едната, ту другата.

# 989
Нападат го и той отговаря. Всъщност това е адекватното поведение, вместо като Амелия да им сготви и да им измие чиниите. Не налита на бой като Георги.
Всичко, което му казаха жените е истина и да, от истината боли.

Общи условия

Активация на акаунт