💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 253
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Юлиян си е добре.
Онази Венца да се прибира при децата и мъж.
Кой ли е този мухлю Simple Smile

# 1 021
  • София

Пак да попитам, какво да направи?
Да си мълчи ли? По-добре първичен човек, отколкото някой с маска, който не го знаеш какво мисли. Такива като Юлиян са по-разбираеми и предизвикват чувства. На симпатия или омраза, но не и на безразличие.

Според мен ако го номинират Пламен, Георги, Стоян, Веско, да кажем с цел да го отстранят да не им е съперник в игрите все силни играчи няма да се държи така според мен и ще разбере. Но да го номинират едни кокошки дето чеп за зеле не става, докато той ги мъкне на раменете си, е как да се сдържа?

# 1 022
Ужасен, ужасен Юлиян. Тъкмо малко се реабилитира и пак се омаза. Неговото поведение обедини жените в племето. Толкова да е невъздържан и проклет.

Юлиян направи няколко грешки. Не осъзна, че именно "старата чанта" имаше симпатии към него. Към нея трябваше да подходи с флирт. Така можеше да го включи в своята коалиция на мястото на Александър и да гонят кокошия мозък и Добрин по реда си.

Не трябваше да бъде толкова емоционален. Ако беше спокоен, усмихнат и уравновесен, щеше да им влезе под кожата още повече и щеше да покаже, че умее да печели и психологически битки.

# 1 023
Колко са едни словесни обиди, особено като са на чужд гръб.

# 1 024
Юлиян си е добре.
Онази Венца да се прибира при децата и мъж.
Кой ли е този мухлю Simple Smile

И как реши, че е мухлЬО?
Не знам какво стана, но не е нормално да има такива хейтъри. Не мога и не искам да повярвам, че има хора, които искат и могат да сеят само негативизъм.

Не намесвайте хора, които не познавате.

# 1 025
  • Варна
Постовете в темата са показателни. Величае се някой и му се прощава всичко, защото бил силен. Патки, фитки, нагли кокошки и какви ли не епитети. Нагли неблагодарници били? Ама за какво да са му благодарни? Това е игра. Той е силен и те целят да го елиминират. Нали целта на всеки е да спечели?
Статистки били? Ами нали като останат те, няма да имат вече шанса да са статистки?
А може би някои от тях помнят добре? Неща, които удобно се забравиха от повечето. И играчи, и коментиращи...
А вкарването на доводи, като дълъг нос, голям г*з, диалектен говор, визия изобщо и т.н. въобще няма да ги коментирам...

# 1 026
  • Испания

Пак да попитам, какво да направи?
Скрит текст:
Да си мълчи ли? По-добре първичен човек, отколкото някой с маска, който не го знаеш какво мисли. Такива като Юлиян са по-разбираеми и предизвикват чувства. На симпатия или омраза, но не и на безразличие.

Според мен ако го номинират Пламен, Георги, Стоян, Веско, да кажем с цел да го отстранят да не им е съперник в игрите все силни играчи няма да се държи така според мен и ще разбере. Но да го номинират едни кокошки дето чеп за зеле не става, докато той ги мъкне на раменете си, е как да се сдържа?

Отговорът ми е: да постъпи интелигентно, но няма как да се случи, защото липсва интелигентност у него. Реагира първично.

Добър играч е, но е кофти човек с първобитни инстинкти.

# 1 027

Е как какво?Да им удари по два-три шамара.Като гледам, дори и това да стане, пак някои хора ще го оправдаят.

# 1 028
Мене не ми трЕбе спойлер , я го знам бе - Стоян ще си ходи. Има пъзел. А всички знаем, че той е голям логистик.

# 1 029
Замислих се нещо. Всички ще се избият за едните пари. То не бяха скандали , обиди , побойща..  леле

# 1 030
Пълни глупости са това, че отношението на Юлиян е причината да го номинират. Жените са абсолютно наясно, че единствено в коалиция срещу мъжете, могат да избутат до някъде.  Защото тези жени в този подбор нямат качества да побеждават в битки и да стигнат по далеч от под кривата круша.

# 1 031
  • София
Копал бил дъното. И да копае, останалите отдавна са под това дъно, срещу тях да тича няма да ги стигне.
Да, няма как да ги стигне, защото ги води с няколко обиколки в тази дисциплина.

Не мисля така.
Това е предаване базирано най-вече на игрите, те са водещото и според тях трябва да се съди. Юлиян и Пламен ги изведоха до резиденцията, в началото нямаше никакви проблеми и скандали. Юлиян се развихри чак след първата му номинация и дори тогава бе по-много по-спокойно отколкото сега. Но каквито и нерви да имаш няма как да издържиш когато 24 часа в денонощието стоиш с хора които по цял ден ядат и пият заради теб и знаят, че нищо не ги застрашава, защото и да загубят битка има срещу кой да гласуват. И той осъзнава това и го вижда денонощно. Напълно го оправдавам. Единствено не трябваше да намесва децата на Венцислава, дори и с цел провокация.
Сега обаче когато всеки един гледа собственото си представяне във формата, най-малко може да се срамува именно Юлиян, защото винаги е бил директен и искрен. Да му мислят всички останали ''стратези'' от всички племена.

# 1 032
  • Брюксел / София
Боже, Венцислава изобщо не схваща какво й казва Юлиян!
Юлиян не е цвете, изобщо не съм му фен, но на този фон просто изпъква! Толкова интриги, подмолност, липса на спортсменство, на елементарно уважение към усилията, които някой е положил и възможностите, които е показал...Еми, сори грам поносимост не мога да имам към подобни жени. Срам ме е заради тях! Юлиян е ясен: импулсивен, напорист, спортист, дошъл да играе и побеждава. Егото му е огромно и не може да губи, но това за мен е по-поносимо, от очеизвадната посредственост на тракийките.

# 1 033
  • София
Жените при славяните им слугуваха, флиртуваха, пълно подчинение. А тук при траките е някакво диво женско царство.
Тъжното е, че и в двата случая бяха и са оплювани. Не е леко да си жена в този живот.

# 1 034
Жените при славяните им слугуваха, флиртуваха, пълно подчинение. А тук при траките е някакво диво женско царство.

И в двата случая бяха оплюти от коментиращи тук жени.Няма угодия.После мъжете били сексисти.
В началото жените от племената на славаните и прабългарите бяха оплюти за това, че не се коалират, а сега когато женската коалиция е налице, жените отново се плюят. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт