💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 145
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Варна
Чета ви нон-стоп,но рядко пиша.Искам да ви кажа и моето мнение.Първо,това е телевизионно предаване,поднесено ни пречупено през призмата на десетки продуценти,режисьори,сценаристи и прочие.Манипулират ни както си искат с това,което излъчват.А ние стоим и спорим,ядосваме се...А те си трупат рейтинг.
А освен, че манипулират нас, вече си мисля, че задкулисно манипулират и участниците.
Чета ви отдавна, и очаквах някой от вас да го спомене, но явно никой не е забелязал как Юлиян в яда си при номинациите на траките, още докато бяха на арената за битката спомена нещо от сорта как се видяло на запис, че Венцислава нареждала Стоян зад гърба му и как щяла и тя да го види като излезе. Направи ми впечатление, даже го върнах, за да видя дали правилно съм чула. Ако е така и от продукцията избирателно показват това и онова на участниците, за да ги настройват един срещу друг, говори много зле за тях. Толкова недоразумения вече, направо ме е яд, че го гледам, но съм почнала и ще го довърша, обаче нямам търпение да се свършва вече с тази мъка.

# 1 111
Скрит текст:
Съумял е, защото всичките му съотборници са тъпи и суетни.  
Ама разбира се, че е така. На Веско всички съотборници са тъпи, на Юлиян всички съотборници са тъпи, само той пращи от мозък и стратегии, затова ако евентуално стигне до финал, никой от останалите участници няма да гласува за него. Grinning
Не, това е факт - в племето на славяните единственият (общо взето)интелигентен човек беше Амелия. Другите са като от филма Зуулендър.
Скрит текст:
Скрит текст:
Двете братчета пак заедноо,Стоян продължава да величае Веселин.Вярно неговото малко заприлича на предизборна кампания,за събиране на гласове.https://insta-stories.ru/vesko.panchev/s/xRQl2pNWeNu
Kой сега е най-големият стратег в играта? Whistling Laughing
🤣🤣🤣 Стратег... в играта 🤣🤣🤣
Не бъркай стратег с мазник..🤣🤣🤣 Весо мозъчни клетки за стратегии няма. 🤣🤣🤣
Ако си съумял да накараш тези с които си играл да те харесат и евентуално на финал да гласуват за теб, значи си стратег, да. Wink
На един стратег не му диктуват кого да номинира и как да "играе" играта.
Цитат
...защото ако е истински стратег сам трябва да се сети. Wink Както се казва: малко акъл да имаш, ама да ти дойде навреме. Smile
... от което изводът е, че при "стратега" Веско акъл не вирее... Ама ние това много добре го знаем. Wink
Не помня някога да съм писала, че Веско е интелигентен. Казвам само, че до момента играе доста по-умно от Юлиян, който тук е смятан за велик стратег. Играе си играта, печели доверието и одобрението на съотборниците си и не се излага като ги нарича стари чанти, гоблини, кюфтета, пилешки мозъци или лизачи на задници.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 13:32 от precious*

# 1 112
  • Другата България
И последно да изкоментирам намесването на децата на Венцислава. Аз ли нещо изпуснах, но... за какво намесване на децата и говорим. Аз не чух Юлиян да ги обижда, или сравнява с нещо или някого. Доколкото чух и разбрах, той единствено каза, че според него децата и ще се срамуват от нея, като конкретно се визираше поведението и на "лизане на задник на Радостина". Това според мен беше да я накара да се погледне отстрани, да види какво виждат нейните деца и дали това е достойно за похвала. А и нея не я чух по някакъв начин "да му пререже гърлото заради децата" /или нещо подобно каза, но в интервю, не на него самия/, а му каза да не намесва децата и, при което той действително спря. Което мен специално ме навежда на мисълта, че явно не е било чак толкова прекалено.
Именно, именно. Аз поне не чух обиди, да ги кълне, да ги нарича някак, спомена ги само и единствено в този аспект-че ще се срамуват от нея, гледайки я и слушайки я. Нищо кой знае какво, но разбира се удобно преиначено най-напред от самата Венцислава, после раздухано от останалите и накрая естествено тук хейтърите само това чакат-да се хванат за думата и да се прибави към останалите му "грехове". И след като тя го помоли да спре-спря. Ама всеки чува каквото му е удобно.
Изобщо не одобрявам избухването на Юлиян, но го разбирам напълно. А и да, не сме били там, на 24/7 комсомолските събрания, не може да сме съвсем обективни, гледаме това, което ни се показва сега. Евала на Пламен, че най-накрая открито се изправи срещу Венцислава и ѝ каза истината, не, че имаше ефект-петното си е петно, доблест и чест за жена-военна явно са непознати думи. Изобщо "героят" на снощния епизод за мен е Пламен.
За мен Близначките са сивия кардинал и маймун пешо - гледа на тях да им се хареса!
До момента видях, че се хвърлят без скътаване в игрите, раздават се имат ум и издръжливост, обноски без обиди към останалите участници свеж хумор и добра самоирония.
#Crazy Shocked doh Joy #Shocked
Много се надявам това да е някаква ирония или сарказъм.
Иначе определено да, гледаме различни шОллл /каквото и да значи това/ не с 90, а с 99,99% и не само от форума.

Веско.... Joy казах ви аз за предизборната тактика и платформите, след всички останали дойде ред и на Стоенча да ни каже, покаже, разкаже колко велик е Веско, колко добър човек е, грижовен, състрадателен, винаги готов да помогне, да подкрепи, силен, издръжлив, superhero не само в предаването, ами и наистина бе, наистина. Гласувайте мили хора, с бюлетина №....ще ви кажем коя при следващото включване. Grinning

# 1 113
Скрит текст:
Чета ви нон-стоп,но рядко пиша.Искам да ви кажа и моето мнение.Първо,това е телевизионно предаване,поднесено ни пречупено през призмата на десетки продуценти,режисьори,сценаристи и прочие.Манипулират ни както си искат с това,което излъчват.А ние стоим и спорим,ядосваме се...А те си трупат рейтинг.
А освен, че манипулират нас, вече си мисля, че задкулисно манипулират и участниците.
Чета ви отдавна, и очаквах някой от вас да го спомене, но явно никой не е забелязал как Юлиян в яда си при номинациите на траките, още докато бяха на арената за битката спомена нещо от сорта как се видяло на запис, че Венцислава нареждала Стоян зад гърба му и как щяла и тя да го види като излезе. Направи ми впечатление, даже го върнах, за да видя дали правилно съм чула. Ако е така и от продукцията избирателно показват това и онова на участниците, за да ги настройват един срещу друг, говори много зле за тях. Толкова недоразумения вече, направо ме е яд, че го гледам, но съм почнала и ще го довърша, обаче нямам търпение да се свършва вече с тази мъка.

Мисля, че ставаше дума за това, че всичко го има черно на бяло. Дори да лицемерничат вътре, зрителите виждат всичко, защото се записва. А не че някой пуска записи на участниците.

# 1 114
  • София
А, да - при споменаването за видеото и аз се сепнах. 😆 Тупарев е натрупал завиден опит с манипулациите на участници и зрители, та няма нищо учудващо в подбора и на играчи, и на игри, и на извъртането на правилата, както му изнася в хода играта. Майстор е, спор няма, но ще му вземат и този лиценз накрая.

# 1 115
  • Другата България
Участниците гледат това, което сега гледаме и ние. Много неща там не са видени и чути, от много от тях. Аз мисля, че това се има предвид. И аз си спомням изказвания на Венцислава против Стоян, пред камера. Тя разбира се, не помни, но зрителите са видели и помнят. Разбира се много разговори, изказвания, ситуации може да се нагласят и преиначат, за да изкарат Пена или Пешо по-черни от катрана, аз многократно съм писала, че според мен и това го има и много неща са останали НЕизлъчени-и то не случайно, а умишлено, за сметка на други такива. Зрителят много лесно се манипулира, ама то и навън е така, в реалния свят.
Сега се моля на Юлиян да му дойде акъла и да не играе в понеделник. Praynig

# 1 116
  • Варна
...спомена нещо от сорта как се видяло на запис, че Венцислава...
И аз го чух, но си помислих, че нещо не съм доразбрала...

# 1 117
  • София
Ами не знам, сега не ми се гледа пак, но в снощната разправия, когато бяха само двамата, Венцислава и Юлиян, на терасата, той каза - "Нали видях на видеото какво си говорила за мен".

# 1 118
Според мен гласовете на участниците вече са дадени, остава само да бъдат прочетени на финала. Simple Smile

# 1 119
[quote author=Merri_An link=
Сега се моля на Юлиян да му дойде акъла и да не играе в понеделник. Praynig
[/quotе
👍
Аз се моля да започват индивидуалните битки

# 1 120
  • Другата България
О, и това, да, но поне аз смятам, че ще има още една игра за територия и още една /или част от една/ седмица с племена. Така де, трябва още сеири и скандали да видим, какво тук значат някакви си битки. Mr. Green
И много искам квартет Кудкудячкови да изкара тази седмица в хижата, тъкмо двете девойки да си довършат произведението на изкуството, или да ни покажат нови висоти в дизайна.

# 1 121
При съотношение 7:4 ( 7гласа от 8 участника) ми се струва, че идва момента на обединението в понеделник.
Или Тупарев ще пусне още един участник на пързалката към къщи по отъпканата от Капитан Америка пътека  Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 11:36 от Bengun

# 1 122
Много се дразня, /и то най-вече защото и в нормалния живот е пълно с такива хора/, когато някои скандалджии са смятани за искрени и казващи си всичко в очите!!!!! Точно те, толкова неща казват зад гърба, когато им отърва. Виждала съм как се водят избухливи, а когато имат изгода, как могат да се снишат, да се сближат с който им трябва, а скандалите ги правят с цел!!!! Или да сплашат останалите, когато са слаби и не зависят от тях, или да ги ядосат и да ги предизвикат. /вчера Юлиян сам си призна, че обижда Венцислава, за да я предизвика/. 
Точно такива типажи са  и близначките, и Наско. /Още като идваха новите, прабългарите, и си казаха-сега първо ще спретнем един грандиозен скандал.../
И са избирани с цел при кастингите. Виждаме, че има твърде много телевизионно време, а малко битки и с какво ще се запълни!!!!! Освен това от продукции като Биг брадър се е видяло какво се харесва на аудиторията!  Ми ние в 90% от времето гледаме Биг брадър.

# 1 123
  • Другата България
При съотношение 7:4 ( 7гласа от 8 участника) ми се струва, че идва момента на обединението в понеделник.
Или Тупарев ще пусне още един участник на пързалката към къщи по отъпканата пътека от Капитан Америка Simple Smile
Дано е така. Въпреки, че не мисля.
Но много искам още една териториална, заради посочените причини.
Цитат
Отново изненадваща статична битка в @igri.na.voliata.bulgaria.
Беше изключително трудна, а вятърът правеше ситуацията още по- тегава... Изкискваше много здрави нерви, прецизност и спокойствие. 💆🏼‍♀️
Това е написала Роберта за снощната игра. Значи и самите участници са изненадани от тъпите статични игри, които им налагат. И такава игра се прави в идеално тихо време, и самата тя казва, че вятърът е пречел, нагласена работа отвсякъде. Значи идеална демонстрация на това, че колкото и да си силен всякак, ако от продукцията решат да ти подлеят вода ще ти спретнат нещо подобно и нищо не можеш да направиш.

# 1 124
Аз пък мразя лицемерите. И винаги имам лошо мнение за тях, независимо какви са.

Общи условия

Активация на акаунт