💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 63 160
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 140
Скрит текст:
Скрит текст:
Съумял е, защото всичките му съотборници са тъпи и суетни. 
Ама разбира се, че е така. На Веско всички съотборници са тъпи, на Юлиян всички съотборници са тъпи, само той пращи от мозък и стратегии, затова ако евентуално стигне до финал, никой от останалите участници няма да гласува за него. Grinning
Не, това е факт - в племето на славяните единственият (общо взето)интелигентен човек беше Амелия. Другите са като от филма Зуулендър.
Скрит текст:
Скрит текст:
Двете братчета пак заедноо,Стоян продължава да величае Веселин.Вярно неговото малко заприлича на предизборна кампания,за събиране на гласове.https://insta-stories.ru/vesko.panchev/s/xRQl2pNWeNu
Kой сега е най-големият стратег в играта? Whistling Laughing
🤣🤣🤣 Стратег... в играта 🤣🤣🤣
Не бъркай стратег с мазник..🤣🤣🤣 Весо мозъчни клетки за стратегии няма. 🤣🤣🤣
Ако си съумял да накараш тези с които си играл да те харесат и евентуално на финал да гласуват за теб, значи си стратег, да. Wink
На един стратег не му диктуват кого да номинира и как да "играе" играта.
Цитат
...защото ако е истински стратег сам трябва да се сети. Wink Както се казва: малко акъл да имаш, ама да ти дойде навреме. Smile
... от което изводът е, че при "стратега" Веско акъл не вирее... Ама ние това много добре го знаем. Wink
Не помня някога да съм писала, че Веско е интелигентен. Казвам само, че до момента играе доста по-умно от Юлиян, който тук е смятан за велик стратег. Играе си играта, печели доверието и одобрението  съотборниците си и не се излага като ги нарича стари чанти, гоблини, кюфтета, пилешки мозъци или лизачи на задници.

Значи да обобщим: Веско е стратег, защото се мазни на всички, и не е "истински стратег", защото не може сам да се сети кого да номинира. 😉

Не знам дали Веско е стратег, но положението му в момента е много по-добро от това на "най-големият стратег".
Никой не го номинира, участниците и публиката го харесват.Ако стратегията е да се скараш с всички, тогава други са много по-напред;)

# 1 141
  • Другата България
Naughty Не така за Веско, молА ти сА.
Туй е стратегия неговото, при това доста успешна. Я виж колко народ го харесва, от отпадналите участници. И да има вот на финала, и ако Веско е там, той ще го обере като разбойник банка.
Знам, че постът е ироничен, но по-смешното е, че това е самата истина.Mr. Green
newsm78 И защо реши, че е ироничен?
Хайде, само ироничен? Аз съм писала поне сто пъти, че за мен поведението на Веселин е поза, поза и пак поза. И че много внимава какво, къде, кога, как и с кого. И че изобщо не е това, за което се представя. И че профилите му в социалните мрежи приличат на предизборни платформи. И че е добряк-предполагам, поради което не му е трудно всичко изброено по-горе.
Сега, дали съм използвала точно думата стратегия не помня, за разлика от други не държа толкова на точната дума, а на смисъл, който поне за мен е ясен.
Тъй че и по-смешни неща има от Весковата стратегия. Sunglasses

# 1 142
Naughty Не така за Веско, молА ти сА.
Туй е стратегия неговото, при това доста успешна. Я виж колко народ го харесва, от отпадналите участници. И да има вот на финала, и ако Веско е там, той ще го обере като разбойник банка.
Знам, че постът е ироничен, но по-смешното е, че това е самата истина.Mr. Green
newsm78 И защо реши, че е ироничен?
Хайде, само ироничен? Аз съм писала поне сто пъти, че за мен поведението на Веселин е поза, поза и пак поза. И че много внимава какво, къде, кога, как и с кого. И че изобщо не е това, за което се представя.И че профилите му в социалните мрежи приличат на предизборни платформи. И че е добряк-предполагам, поради което не му е трудно всичко изброено по-горе.
Сега, дали съм използвала точно думата стратегия не помня, за разлика от други не държа толкова на точната дума, а на смисъл, който поне за мен е ясен.
Тъй че и по-смешни неща има от Весковата стратегия. Sunglasses
Това няма как да знаем дали е така, тъй като нито ти, нито аз го познаваме. А относно постът по-горе, изглежда, все пак наистина е ироничен, макар и не само.Grinning

# 1 143
Някой ще качи ли промото за довечера, че не го намирам?

# 1 144
  • Другата България
Разбира се, че няма как да го знаем, ние само предполагаме на база това, което виждаме и в предаването, и след предаването, и в профили на участници, и от техни коментари, изказвания, споделяния и все такива неща, за нас те са едни непознати хора. Всички, не само Веселин. И така като се правят коментари на същата база за почти всички останали, се правят и за Веско. Нищо ненормално или нередно. Или е нередно? Thinking Той е различен с нещо от другите? Всъщност различен е, но това не значи, че няма да е коментиран.
Да, и аз казах, че не е само ироничен. Но то и истина може да се казва с ирония. Поне аз правя разлика. Много сериозно звучат нещата иначе, а това все пак е шоооооЛ. Grinning

# 1 145
  • София
Според мен отношенията при славяните се дължаха на Веско и Георгиос, не знам при гърците как е, но Веско определо се е поамериканчил.
В тази тема обаче редовно се подценява като играч и не се прави разлика между човек и в игрите. А в игрите се представя много добре, в нито една не се е изложил досега. Във вчерашната отново показа, че е доста търпелив и не му треперят ръцете, което видяхме и в онази капитанска битка срещу Пламен и близначката.
Не сме го видели на пъзелите как е, ама те повечето не бяха сложни, по-скоро бяха повече за памет и концентрация. Когато бяха по-сложни наистина, все едни и същи играха, които не са силни, но са умни, така че реално не сме видели 2/3 от участниците как ще са на по-сложен пъзел.

# 1 146
Не знам от къде излезе това, че Веско не бил комплексен играч, а Юлиян е комплексен. Ето вчера Веско се представи по-добре от Юлиян.Преди това Веско победи Юлиян на играта с цилиндрите.Хич не трябва да се подценява един за сметка на друг.Винаги ще се намери игра в която единият, да бие другият.

# 1 147
  • Козлодуй
Някой ще качи ли промото за довечера, че не го намирам?
На промото се вижда тежка физически игра и след нея пъзел с големи кубове подобен на Амелия - Гичка Simple Smile

# 1 148
  • Другата България
На същото мнение съм, че не се прави разлика между качества чисто човешки, и представяне в игрите. Ама то за всички не се прави такава, не само за него. И не само в това предаване. Никой, или поне много малко хора например признават, че близначките са най-силните жени във формата, но като характер и манталитет не стават. Същото и за Анка-защото е слаб играч физически, е оплюта и поне аз не прочетох никъде, че е различна от Радка, близнета и Венцислава относно скандали-страни от тях. Може да е стратегия и това, може да е нарочно, може да е премислено, но тя е тиха, кротка, гледа да се нахрани и да се е наспала, за скандалите си има хора. За Юлиян няма да отварям дума, там е ясно. Всички хейтъри го хейтят цялостно, а не само за поведение и човешки качества. И за още мога да се сетя, ама няма нужда, смисълът е ясен. Та така и с Веско. Признавам си, че не съм се съсредоточавала върху неговото представяне основно, в игрите, на база обаче Март, Томас, дори и Тарзан докато беше там е нива над тях. Но сега се замислям, че един Стоян поне според мен е по-комплексен от Веско.

# 1 149
Здравейте. Искам да коментирам нещо - извън участниците - което ми направи впечатление, докато гледах "ИГри на волята"

При цялата непредставителност на това риалити, ми направи голямо впечатление че в него не видях нито един нормален мъж/казвам го като представител на силния пол/
дотук видях коплексари които не могат да губят са достойнство, и мъже, които горят от желание да унижават жените, видях интриганти, и "Лидери" които падаха за да остранят други хора от своя отбор и които да отказаха разделят открадната храна с други членове на отбора, видях м мъже, които се отмятат от думата си, кого ще номинират,
 но не видях мъж, който да е кавалер, едновременно с това да приема с усмивка номинациите, а да не говорим - да държи на думата си, каквото и да става.
Ужас! такива ли са българските мъже в момента? една сбирщина от простаци и женчовци?
За съжаление две от участничките които най-много ми допадаха - Марешка и Анелия-Мира си отидоха, и то - по омерзителен за мен начин. отиде си и Наско, който истински се забавляваше и показа че умът е не по-малко важен от силата.  сега в предаването и двата лагера са някакви интриганти, направо не мога да го гледам.

най-забавно ми бе че Йоргос и Александър се "самообявиха" за лидери  но както и очаквах, човек който е фуклив  не постига нищо. Александър твърдеше че е едва ли не Майкъл Джордан а пропусна над 20 коша, завърши последен. После всички други му бяха виновни- вятърът, близначките кой ли не.И той човек е "лидер". Лидерът първото нещо което трябва да се научи е да организира отбора,а второто - да поема отговорност за грешки. Като сбъркаш да излезеш и кажеш "Сори момчета и момичета, аз ви провалих извинявам се" А не "Слънцето ме заслепяваше". То слънцето е едно за всички участници. И не да легнеш на земята нацупен и да го раздаваш сърдито човече или като Стоян да се сърдиш, че съдиите дали малко по-свободна игра, а да не отчиташ че губиш 14 минути заради свои грешки.

Най-отвратен съм от Георги и от Алекс. Въпреки това поведението на Стоян, Юлиян , а в последно време - и на Мартин и на Томас - намирам за отблъскващо.
Георги дори само с това че се тупаше по гърдите какъв голям мъж е, а как изпростя като го номинираха и как отпадна на първата номинация доказа че е супер комплексар. Горенето на знамето нямам думи. Българската армия няма едно загубено знаме.
Стоян се оказа голям ревльо, чак и на мен ми иде да почна да го бъзикам. Дори мацката му каза да бъде силен и че го иска победител.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 13:38 от Лорд Сняг

# 1 150
  • София
Не вярвам вятърът да е бил толкова различен, те са много близо един до друг. Но играта беше избрана да паднат траките, защото половината славяни са много спокойни хора и това им е сила. Те дори при падане на игри не се ядосваха, специално Веско и Томас, Роберта и тя е от лежерните.

# 1 151
Преди няколко седмици мои фаворити бяха Веско, Пламен и Юлиян. Напоследък везните клонят повече към Веско. Харесва ми, че не е скандален образ. При Юлиян това, което не ми харесва, е, че не може да сдържа емоциите си. Не харесвам нито една от жените, но не му прави чест да обижда на коя какъв й е носът, кой колко е стар, личен живот и т.н. Не е достойно, даже не казвам "мъжко", защото и жена не бих оправдала. Мисля си, че ако беше малко по-обран в изказа и действията си, приемаше по-спокойно номинациите, както Амелия, сега щеше да е в по-печеливша позиция.

# 1 152
  • Другата България
Не вярвам вятърът да е бил толкова различен, те са много близо един до друг. Но играта беше избрана да паднат траките, защото половината славяни са много спокойни хора и това им е сила. Те дори при падане на игри не се ядосваха, специално Веско и Томас, Роберта и тя е от лежерните.
Praynig Алелуя!
Някой непристрастен към някой/никой е разбрал какво исках да кажа, коментирайки вятърът и играта. Peace
Скрит текст:
Здравейте. Искам да коментирам нещо - извън участниците - което ми направи впечатление, докато гледах "ИГри на волята"

При цялата непредставителност на това риалити, ми направи голямо впечатление че в него не видях нито един нормален мъж/казвам го като представител на силния пол/
дотук видях коплексари които не могат да губят са достойнство, и мъже, които горят от желание да унижават жените, видях интриганти, и "Лидери" които падаха за да остранят други хора от своя отбор и които отказаха разделят открадната храна с други членове на отбора, видях м мъже, които се отмятат от думата си, кого ще номинират,
 но не видях мъж, който да е кавалер, едновременно с това да приема с усмивка номинациите, а да не говорим - да държи на думата си, каквото и да става.
Ужас! такива ли са българските мъже в момента? една сбирщина от простаци и женчовци?
За съжаление две от участничките които най-много ми допадаха - Марешка и Анелия-Мира си отидоха, и то - по омерзителен за мен начин.
отиде си и Наско, който истински се забавляваше и показа че умът е не по-малко важен от силата.  
За умът съм съгласна напълно. Сега, за забавлението....абсолютно сигурна съм, че сега, навън, се забавлява много повече и в пъти по-качествено. Не спира да ни го показва. Laughing Но относно Добрин и отношението му към него много има какво да се каже.

# 1 153
  • Козлодуй
Юлиян ако малко беше спрял да обижда жени може би щяха да се коалират с него защото е силен играч и щеше да е победител. Не го сравнявайте повече с Николай Мартинов защото последния никога не е обиждал никого камо ли да спомене децата на някого (нали има дъщери) Simple Smile Освен това в Сървайвър на племената се даваше много работа и нямаха време да се карат - трябваше да си строят подслон, да си правят храна и други такива Simple Smile На мен Игри на Волята ми опротивя с тия скандали - според мен хора без работа мислят за глупости - трябва да им се намери много работа Simple Smile

# 1 154

дотук видях коплексари които не могат да губят са достойнство, и мъже, които горят от желание да унижават жените, видях интриганти, и "Лидери" които падаха за да остранят други хора от своя отбор и които да отказаха разделят открадната храна с други членове на отбора, видях м мъже, които се отмятат от думата си, кого ще номинират,
За съжаление две от участничките които най-много ми допадаха - Марешка и Анелия-Мира си отидоха, и то - по омерзителен за мен начин. отиде си и Наско, който истински се забавляваше и показа че умът е не по-малко важен от силата.  сега в предаването и двата лагера са някакви интриганти, направо не мога да го гледам.

Е как, бат Веско е това - и е кавалер, и държи на мъжката си дума и сърце не му дава да номинира мъже, щото е мъжкар... е само остава да го видим как ще приеме една номинация. Ако я приеме с усмивка - той е твоя човек.

Общи условия

Активация на акаунт