💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 933
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 395
Стоян с нацепената ризка ли е пак?

# 1 396
  • София
Този сюжет с Веско и Роберта обаче си се развива... Sweat Smile

# 1 397
  • Испания
Предпочитам да ми спестят този простак 100 кила.

# 1 398
Бооооже , тея патки от сега започват да мислят кого ще номинират 🤦🏻♀
Кокошата коалиция винаги решава кого ще номинира преди всякакви битки. Тях и без това изобщо не ги интересува кой как се представя на игрите.  Confused
НаистЕна /по Веско/ "блестящи" стратези.  Rolling Eyes
Те наистина вече са тотално объркани в какво предаване са влезнали , аз друго обяснение нямам 🤷🏻♀
Роберта и Веско ще се залюбят май 😂😂

# 1 399
  • Варна
Юлиян няма да играе за териториална. Стига ги е носил на гръб.

# 1 400
Еха...толкова, любимци на едно място, Любо ми е фаворит и от Къртицата.

# 1 401
Добрин как се мъчеше в промото, ми изглежда, сякаш че няма да издържи.

# 1 402
Стоян ми се издига в очите! Браво!

# 1 403
Томас не е способен да се види отстрани и си вярва, че е много добър, така както Александър още си вярва, че е много силен.
А Весо е чудовищен лицемер, какво само повтаряте, че е добряк...

Близначките наистина много ме разочароваха...

# 1 404
  • София
Дори не успях да се ядосам на Стоян днес... той през цялото време не е разбрал, че сърфът му е на обратно. Satisfied

# 1 405
Той Стоян май все с черни блузки.

Обаче да знаете. Траките печелят понеделник. В резиденцията са. Промото не е направено както трябва , както винаги.

Роберта има сериозен приятел ама няма нищо против да кръшка. Ей такива хора супер много мразя.... използват се взаимно , забиват ножове в гърба ,  никой на никого не е верен. Любовта я имат за нищо...

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 22:15 от Не се сърди, човече

# 1 406
Еми прави са и Юлиян и Пламен бутафорно е това предаване-Силни да отпадат ,слабаци да остават и да вирват нос .Ана Мария ще определя кой е достоен за финал.Ми не е честно,Стоян да си тръгне а тази кокошка да е там!Момчето може да не е умно,но във всяка една игра даваше всичко от себе си.Играеше,не се скатаваше като въпросната.Излиза да играе ,а не плете интриги като нея.От началото единствено само с това ще се запомни интелигентната Ана-Мария.Не е честно !!!

# 1 407
Весо не е добряк, а човек- психолог. Успява да обърне внимание на всекиго. Това не го прави по-малко лицемер. Доколкото гледам и новата Ферма, ми се струва че всички предавания малко или много ги обърнаха на Биг Брадър и гледат да има секс.

# 1 408
За мен Роберта е курв@ ... без извинения... има сериозен приятел ама няма нищо против да кръшка.
Ако обичаш, без такива грозни квалификации! Не си ѝ светила!

# 1 409
Добрин как се мъчеше в промото, ми изглежда, сякаш че няма да издържи.

Мисля, че траките ще победят, и промото е подвеждащо. Колкото и Роберта да е силна, не вярвам Добрин да падне от нея.

Общи условия

Активация на акаунт