💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 926
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 425
Тия коментиращи какви глупости говорят. "Не може да кажеш на някой близък човек, че няма шанс"
 Ако с близък човек не може да си откровен - с кого?
Справила се добре с монетите Ана Мария, значи имала шанс. Ама отпадна нали?
ОСвен това редеше плочките много зле, при другите имаше шанс в отпадането, при нея бе пределно ясно, че ще отпадне, то само като видиш как ги редеше бе ясно. Аз още като видях, че Пламен отпадна и си казах че траките загубиха.

# 1 426
мм дантела и мики Маус... кой ги избира тези дрехи..

Не ми харесва и как се кара на гостите в студиото и когато пита например Стоян ''чувстваш ли се предаден от Роберта'' го прави с един тъжен поглед... ужасно е това
Лигаво и изкуствено поведение - типичното за нея.
Скрит текст:
И сега си представям как някой ще ме упрекне, защото животът й бил тежък; честно, не ми пука - на нея пука ли й за моя живот?

Като видях Ана Мария във визитката, ми изглежда, че напоследък е напълняла доста от кръста надолу. Даже в понеделник ми се видя, че клинът й се е скъсал и има дупки (от вътрешната страна на краката) - сигурно вече е по-голям размер... Какво нещо - хората отслабнаха, тя се ояде...

# 1 427
  • Sofia
Някой ще ми изпрати ли на лично кой кога излизаше по това кога е писал в социалните мрежи, не мога да го намеря.

Май информацията беше горе-долу до излизането на Стоян. Но ако някой знае как ще се развият нещата занапред, нека даде спойлер. Simple Smile

# 1 428
Толкова нагласено,знае се ,че Юлиян ще спечели предаването.Юлиян от самото начало е представен като силен играч,което не е така.Той е голям интринт и вдига врява,когато го номинират.Не ,защото е силен играч,а защото им писна от него.Още от самото начало започна с обидите към Гичка,премина към Роберта колко яла после към Венцислава.Когато останаха няколко прабългари имаха игра в резиденцията в която Стоян имитира Юлиян.Всички видяхме как Юлиян замаза очите на всички тогава.Отиде в отбора на траките зад гърба на Александър говори.После обиждаше Анна Мария почти няма човек за който да не е казал нещо.За мен е една мишка,която няма никога в лицето на отсрещния човек да каже какво мисли за него.Днескашната игра нагласена преди последните парчета защо дадоха как си говорят траките и после как Юлиян бързо нарежда купчетата?За мен самия победител е Веско момчето е честно бъхти се по камионите желая да остане в родния си град да има семейство.Има добри качества,а защо Юлиян не се изяви като лидер?Да му кажат всички траки браво грешахме за теб.Какъв учител е ,женомразец казва на девойките защо ядеш толкова и т н.
Ти сериозно ли се регистрира, за да напишеш това?  Grinning  хахахахах

Веско честно бъхти по камионите? Grinning

Иначе, Юлиян си им ги казва нещата в очите.. то това е проблемът.
Хахах не не съм си направила сега профила.А и не Юлиян 40%казва от това което мисли.Защо не каза на Анна Мария какво мисли за нея?И за другите жени и какво мисли за Роберта .Двуличник пълен.

# 1 429
хахахахаха Да, постоянно на масата като ги дават да говорят другите, Ана Мария яде...

Сякаш Алекс злорадства и й харесва да има власт над участниците. Например днес Стоян загуби и тя му казва ''тъжно ли ти е , тежко ли ти е , виждам е сълзите напират в очите ти...''  и аха аха да си помисиш, че му съчувства и когато той каже ''да, тъжно ми е че си тръгвам'' , тя казва '' Стоян ти загуби, твоята история приключи!'' с леден поглед и глас

Сега в студиото пак ''чувстваш ли се еди как си'' и гледа тъжно, но не от съчувстие, а защото очаква да му е тъжно, гадно, едва ли не че трябва да се чувства така Grinning

# 1 430
Юлиян каза на Ана Мария какво мисли за нея. Той каза на нея, че тя за нищо не става (малко перифразирам), а преди това й се бе развикал. После пак говориха и той отново даде пример с ключа, който той не намери.
Интересно, че когато Радостина и Венцислава й казаха почти същото Ана Мария го прие, а когато  Юлиян й го каза - не.
Подозирам, че Ана Мария въпреки че е слабоволеви човек се ядоса като й казаха всички, че е недакърна и искаше да се докаже в една уж "лесна" битка но като загуби и й потънаха гемиите.

# 1 431
  • София
Ъхъ, Юлиян е двуличник, а другите са чисти като сълза. И едни добриии....

# 1 432
Боже  наистина са кокошки. За Юлиян това би било много дребно отмъщение - да се изпикае в нечии обувки или да измие тоалетната с нечия четка за зъби. Той би предпочел да номинира някой. Почти съм убеден че следващият който ще излети е Венцислава.
Аууу особено смешно е близначките да говорят за други хора, че са смешници.

Кой криеше разни неща и развали дъската на Стоян при траките?Точно такъв тип номера въртеше Юлиян.
За Венцислава ще се обзаложим ли, или пак ще се направиш на разсеян;)

# 1 433
  • София
Не съм стратег, но мисля, че ако съм на Юлиан на мястото няма да играя в никакви битки. Играл, не играл - все е на пангара. Ще си лежа и ще си пазя силите за елиминациите. А Пламен, толкова се опитвам да го харесам,  но неговата игра " И вълкът сит и агнето цяло", в тяхното т. нар. "племе" не важи. Не харесвам хлъзгави хора.

# 1 434
Не разбрах последно този щит кого пази - Юлиян или цялото племе  newsm78

# 1 435
Надявам се следващата седмица да не се изправят Юлиян и Пламен един срещу друг. Много ще се радвам, ако някой от тримата славяни бъде "отстрелян".

# 1 436
  • София
Никой не пази. Блъф на Юлиян. Пореден премерено хитър ход от негова страна.  Simple Smile Човека импровизира просто. От началото на предаването досега всички интересни ходове бяха около него и в добрия и в лошия смисъл на думата. Simple Smile

# 1 437
Боже  наистина са кокошки. За Юлиян това би било много дребно отмъщение - да се изпикае в нечии обувки или да измие тоалетната с нечия четка за зъби. Той би предпочел да номинира някой. Почти съм убеден че следващият който ще излети е Венцислава.
Аууу особено смешно е близначките да говорят за други хора, че са смешници.

Кой криеше разни неща и развали дъската на Стоян при траките?Точно такъв тип номера въртеше Юлиян.
За Венцислава ще се обзаложим ли, или пак ще се направиш на разсеян;)

Готово. Веднага съм готов да се обзаложим. А това със Стоян бе друг живот дето се вика. А и СТоян се връзваше и затова  Юлиян го дразнеше. по същия начин  Наско дразнеше Добата, който се връзваше. Близначките не се връзват на тези номера, така че той не би се задоволил с нещо толкова дребно за тях.

# 1 438
Някой ще ми изпрати ли на лично кой кога излизаше по това кога е писал в социалните мрежи, не мога да го намеря.

Май информацията беше горе-долу до излизането на Стоян. Но ако някой знае как ще се развият нещата занапред, нека даде спойлер. Simple Smile

И на мен ми е много интересно ....

Но единствено пишеше за
Скрит текст:
Томас,  Радостина и Ана Мария.. [\Spoiler]

Така че наистина нека някой каже ...

# 1 439
    Хахах не не съм си направила сега профила.А и не Юлиян 40%казва от това което мисли.Защо не каза на Анна Мария какво мисли за нея?И за другите жени и какво мисли за Роберта .Двуличник пълен.

Сериозно?

[/list]

Общи условия

Активация на акаунт