💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 905
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
И аз харесвам Любо Жечев и наистина неговото участие беше сходно с това на Юлиян. Днес видях коментар, че го подканят пак да участва в ралити, но каза, че твърдо не би. Жалко, защото е интересен играч.

За кубовете и аз смятам, че се представиха много зле. Доста пъти писах как за мен Веско е комплексен играч, защото и на физически, и за скорост, баланс, точност, концвнтрация е добър и все получавах отговор как на пъзели щял да е слаб, а дори не сме го видели как е той на такава игра. Обаче нищо, че Юлиян не сме го видели на пъзели, той щял да се справи. Е, видяхме колко се справи. 3 часа на пъзел. Явно няма такова мислене.
Мнението ми остава, че Юлиян е комплексен играч, но всеки има някоя слабост и все пак е по-добър от всички други и едва ли ще гледаме пак такъв пъзел, залагам, че следващите ще са елементарни.

# 1 531
Пак ви казвам, Юлиан извади адски късмет, че точно срещу Стоян го реди този пъзел 3 часа. Прекалено много време загуби накрая. Всеки един от добрите с пъзелите щеше да го победи.

Пъзелът наистина беше елементарен в днешната битка. В елиминационната битка между Гичка и Амелия пъзелът беше много по-труден, защото частите бяха като тетрис, а тук най-обикновени 30 кубчета с лесно подреждане на шарките.

# 1 532
  • София
Игри на волята: - Студио (08.11.2019)

Стоян напуска играта
Епизод: 46

Игри на волята: България (08.11.2019)

за мобилни ЛИНК

Ако някой не знае как се отварят
ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,

в спойлера съм показала какво и защо трябва да се направи.

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ,
 вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

,
се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback LINK

Ето и линкове за изтегляне на разширението, за различните браузъри

_______________ за ОПЕРА _______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да се изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player Videolan

ETO  KAK...

# 1 533
  • София
Този пъзел не беше труден, центърът се виждаше ясно, картинките в края на центъра започваха на единия куб и минаваха на следващия, така че лесно да нацелиш кой трябва да сложиш, просто да се завърши оранжевия четириъгълник, щеше да е труден, ако картинките не продължаваха, а това си беше най-обикновен пъзел тип тия, които решаваме в детството, не изисква толкова мисъл дори, а напасване на елементите, въртиш, докато нацелиш твоя.

# 1 534
Ако Венцислава беше срещу него да го е победила.За нея тези неща са лесни,тя победи вече 2 пъти.

# 1 535
  • Варна
Казаха, че играта е продължила 3 часа, не последната част.
И всички които редят пъзели със затвотени очи у дома, нека се натоварят първо с физическата част на играта, с емоционалната предвид евентуална елиминация, и в това състояние наредят пъзела.
Винаги може и по-добре.
В случая идеята е да си по-добър от моментния си конкурент.

# 1 536
  • София
3 часа е цялата игра, но частта преди това е макс 1 час. Два часа са много за този пъзел. Половин час е разумно точно предвид умората. Ако човек не е уморен, ще се справи и доста по-бързо.
Очаквах повече от Юлиян, въпреки победата смятам, че му беше слаба игра и доста от жените щяха да го бият, ако беше срещу тях. Добре, че Стоян беше по-зле.
Радвам се, че Юлиян продължава, за него бях, но очаквах повече.

# 1 537
  • София
Онзи влогъра в студиото, явно е някакъв ББ герой или от някое друго подобно идиотско предаване, не знам, но е льольо. Изобщо мъж с професия влогър лично на мен ми е...….  Sick
Не успях да гледам студиото, но Любо е е победителят в първия сезон на Къртицата, бивш баскетболист, журналист по професия и има някакъв бизнес, не зная точно какъв, но влогърството не му е основно занимание.  Peace

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 14:17 от Reinа

# 1 538
  • София
Гледам,че сте коментирали Амелия -аз отдавна попаднах в нет-а на материал,че е участвала в голия протест на веганите.В играта обаче я видях да похапва пържоли.
https://www.flagman.bg/article/197203
Зарадвах се на Любо,представи се блестящо в Къртицата,даже спечели.Играч,стратег,с подобно на Юлиян поведение,че да не кажа и на Венцислава-помня как предаде Рут,която винаги беше до него и това й коства отпадането.Изненада ме с коментара си,както й Георги Милков нещо се отнесе.
Радвам се за победата на Юлиян,но ми стана жал за Стоянчо,особено в частта,когато каза,че най-много съжалява,че утре няма да излезе на арената.Такива играчи са нужни на предаване от този тип-да горят и да живеят в битките.Знам,че не гледам състезание за характери и по тази причина пренебрегвам кой какъв е и как се отнася с  останалите.Знам също,че поредните елиминации изморяват и винаги е нужен и малко късмет.И ако днес на арената беше една Анка,щеше да успее за по-малко от 3 часа да нареди пъзела.Ако преди това не й се отдръпне кислорода от мозъка след гребане и тичане-то това е целта на упражнението.

# 1 539
Днес наистина се насладих на хубава и тежка битка, след която обаче се вбесих, че силни играчи отпадат, докато други незабележими създания (добри само в 200 м гребане с лъжица) остават в играта.
Според мене пъзелът не беше никак лесен - центърът е ясен, но това са само 6 от 30 парчета. Останалите са огледални и съвпадат. А и са доста еднотипни. Едно е да редиш пъзел в хоризонтално положение, по различно е, ако е във вертикално. И то с такива размери и под напрежение. И не са го редили 3 часа, три часа е продължила цялата битка.
Отново се посмях до насита, особено с коментара от ФБ, чак стреснах малката.
Студиото си го спестих и както разбирам, добре съм направила. Wink
Като стана въпрос за това кой колко ял, си спомних, че в резиденцията и Амелия беше упрекната в прекомерно ядене, но не помня кой от славянчетата го каза, тъй като тез достойни участници ми се сливат в едно. 🙄

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 22:57 от Не се сърди, човече

# 1 540
  • София
Не го знам този Любомир, дори не си направих труда да проверя какъв е, защото нищо смислено не каза. Но си връщам думите назад, щом е спечелил реалити каквото и да е, значи има някакви качества, а пък и журналист бил по образование. Аз си мислех, че е някакъв влогър или хроникьор, а то било само хоби. Никога не съм гледал Къртицата и не ме вълнуват тия реалита. Както и да е.

Балерион,
Нито една от жените майсторки (всъщност не в множествено число, защото такава е само една и тя е Амелия, Венцислава не се е доказала на пъзелите, даже изпорти една такава игра и заради нея прабългарите загубиха) на пъзела нямаше да бие Юлиян и последния не е извадил никакъв късмет, защото те никога нямаше да стигнат до самия пъзел. В това съм убеден, така че не виждам смисъл да задълбаваме над 'ако' и 'дали' Недоказуеми неща. Аз видях поредна победа в най-комплексната игра до тук над топ съперник. Такива са фактите.

И пъзела бе труден при това много. Не виждате ли че стените са огледални, еднотипни и почти съвпадат. Такъв пъзел или се нарежда бързо ако имаш ден или се мъчиш с много.
До тук в играта такъв пъзел не е имало.

# 1 541
  • Sunshine state
Много скапан пъзел им дадоха, наистина.. Стоян не е лошо момче, но е много глупав горкият. Браво на Юлиян, браво! 👌🏻
Какви бяха тия странни, зловещи рисунки на Март?! Много ми е антипатичен и имсм чувството, че си живее в свой собствен свят.

# 1 542
След отпадането на Амелия-Мира екипът най-добре да си опакова останалите пъзели и да си ги товари обратно. 3д пъзелът с куба за Гичка и Амелия-Мира е много по-сложен. Освен пространствено мислене парчетата бяха много тежки и нямаше как да дигаш, опитваш и мислиш. Ако не беше Амелия-Мира там също щеше да е 3часова битка.
Че са редили пъзела повече от два часа се вижда от времето. Беше съвсем светло Юлиян като почна да реди, в един момент почна да се здрачава, а накрая е много тъмно.
Няма да ги обединяват и тази седмица, значи пак ще гледаме Юлиян на пангара, дано не е срещу Пламен този път... Ако му бяха дали имунитет наистина при две загуби на траките щеше да излети някой от коалицията и тя да се разпадне, ама къде толкова акъл при сценаристите.

# 1 543
Далеч съм от мисълта, че ма непочтени професии, но някои професии развиват едни качества, други - други качества. Високата култура не е сред силата на  мнозинството на ТИР аджии и таксииджи, те се трудят физически с тежки натоварвания. там други качества се искат - хладнокръвие, куравж, добра преценка на пътя, поглед зад волана и пр.

Ама каква тежка физическа работа извършват тираджиите?Да не мислиш, че те лично товарят и разтоварват тировете?Най голямото им натоварване е да се качат в кабината.Срещнал съм много повече тираджии от теб.И повечето хич не са в добра физическа форма.От къде ти дойде на ума това за тежката физическа работа?И в киносалони може да не ходят, но гледат много филми в камиона, защото просто няма какво друго да правят.

# 1 544
Днес наистина се насладих на хубава и тежка битка, след която обаче се вбесих, че силни играчи отпадат, докато други незабележими създания (добри само в 200 м гребане с лъжица) остават в играта.
Според мене пъзелът не беше никак лесен - центърът е ясен, но това са само 6 от 30 парчета. Останалите са огледални и съвпадат. А и са доста еднотипни. Едно е да редиш пъзел в хоризонтално положение, по различно е, ако е във вертикално. И то с такива размери и под напрежение. И не са го редили 3 часа, три часа е продължила цялата битка.
Отново се посмях до насита, особено с коментара от ФБ, чак стреснах малката.
Студиото си го спестих и както разбирам, добре съм направила. Wink
Като стана въпрос за това кой колко ял, си спомних, че в резиденцията и Амелия беше упрекната в прекомерно ядене, но не помня кой от славянчетата го каза, тъй като тез достойни участници ми се сливат в едно. 🙄

precious
Скрит текст:
Виждам, че добре владееш не само пунктоацията, но и четенето с разбиране... 🙄🙄🙄 Жалко, че старателно забърса постовете, иначе можеше да се върнеш назад и да се пробваш пак да разгадаеш какво искахме да кажем за Весковия пиар. Ако ти изнасяше. Не беше никак трудно. Wink Явно снежната буря вилнее и на други места, тъй че мисля да я игнорирам.
+1 за всичко, както и за скрития текст, не е спойлер за играта. 👍

За жалост не ми хареса въобще студиото, Джаферович само мога да гледам и слушам, но неприятните този път ми бяха мнозинство.

Общи условия

Активация на акаунт