💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 940
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 515
е, че то е нормално един учител по физическо да го бие Март.  учителите по физическо са нещо като треньори и вземат активно участие в спортната дейност на класа.

Пожарникарите пък са хора волеви, решителни с добра координация.
Тираджите не е задължително да са глупави, но като цяло нямат култура. Това са две различни неща. Веско е пример за това - умен играч, но простак, макар и да е прикрит.

когато се обединят лагерите Роберта най-вероятно вече няма да я има. Ако славяните паднат дори само веднъж тя ще изхвърчи. Весо може да си я къта, ама другите двама ще скочат срещу нея, защото е жена, а чак такава любов не вярвам да има. Любов, любов, ама сиренето е с пари.
Ами , съжалявам , но няма как да се съглася с теб . На 29 години съм и почти през целия ми съзнателен живот баща ми е тираджия . Смея да твърдя , че е доста интелигентен човек с висока култура , ама не защото ми е баща , а защото е така Wink и за да не бъда крайно субективна - ще ти кажа , че за мен е доста незряло да категоризираш хората по професията, която упражняват . Всеки си вади прехраната както намира за добре , но това не е критерии за умствения багаж . Няма да го коментирам повече това

# 1 516
Епизод 33 . от 43:06 мин.,започва това за което говорих в предният ми пост, който иска да погледне.Сгрешила съм само ,че брои с поглед кюфтенца , а не както казах пържолки.Амелия,не знам дали е вегетарианка или веган,но тук много ясно пак се вижда как си хапва и пържоли и кюфтета.В резиденцията е и има избор на храна,не е принудена да ги яде понеже няма какво.Не знам вие как го виждате,може и да си фантазирам,но за мен Веселин с очи си броеше, колко е останало в тенджерата.
https://www.nu6i-bg-net.com/%d0%98%d0%b3%d1%80%d0%b8-%d0%bd%d0%b … 6i_e54ea785a.html

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 02:04 от Morkovel99

# 1 517
  • София
Значи слушайки всички в студиото тази вечер съм сигурна, че победител ще е Веско.

Уфф, дано не...  Sick
Ама вие пак се хвашате от разни там спойлери сигурно, аз нищо не знам, но нали ви казах още преди месец и половина когато се появи спойлер за Александър победител и тук се вайкахте как е възможно и аз ви писах, че няма как да се случи и че е невъзможно. Wink Е и сега си стоя зад думите. Нали ни уверяват всички, че финала не е изигран, т.е. нищо не е ясно още. Имало го било на официалната страница във Фейсбук. Е как тогава Веско да е победител? Финала не е ясен/не е игран, нали това са писали и Амелия и Марешка (а и за какво ще тръбят, че искат Юлиян да спечели ако вече всичко е ясно, а пък други хора за други и така).
Първо нека видим финалистите и после ще коментираме.
Аз отдавна твърдя, че славяните са най-подпирания отбор и това е отбора на Тупарев, видно е, че и Веско го тикат изкуствено, но Тупарев не е глупак и вижда, че народа е твърдо зад Юлиян. Аз такава масова подкрепа зад един участник не съм виждал от времето на Ники Мартинов насам. Така че хайде да не избързваме. Аз искам прабългарин да спечели формата, а не славянин. Искам да е Юлиян, но може и Пламен или Роберта. В краен случай Добрин. Всичко останало ще е проява на лош вкус. Освен това Тупарев и компания ако искат да им се гледа следващ сезон (ако изобщо има, не съм оптимист) то не си обезглавяваш най-интересния герой. Това е публично харакири и не го разбирам. Само в ''Игра на тронове'' могат да си позволят да обезглавят Нед Старк и после пак да се гледа, ако ме разбираш... Wink
Но аз твърдя всичко това само на фона ако нищо не е ясно още както ни уверяват. Ако да речем е имало трима финалисти, минало е гласуването и се знаят гласовете (въпреки, че трябва да е тайна), то това е съвсем друга работа. Може от тази гледна точка да ни подготвят за неприятния изход от играта, защото много хора ще са разочаровани и един вид подковават общественото мнение, за да мине по-лесно после... Разбирам те ако е това и сме изправени пред такъв вариант. Само тогава.
Но аз пак казвам, не вярвайте на спойлерите. Много пъти са ни лъгали в миналото. Гледайте играта ден за ден и за кеф.  Peace

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 00:26 от Diavolo

# 1 518
Няма да се засягам от толкова лични коментари. Всеки има право да счита че баща му, майка или чичо му са гении и всеки родител вярва че детето е уникално. Обаче аз съм говорил с ТИР-аджии и мнозинството от тях не блестят с култура, нито с професорски титли. Изключения винаги може да има.

Напълно съм съгласен с горния коментар на Дявол. Предполагам че на финала ще гледаме или мегасблъсъка Весо Юлиян, или Весо -Пламен или Пламен- Юлиян - натам бутат нещата. Засега обаче са заложили на сблъска на звездата Гадостина  срещу перлата в короната,  Мръсния Юли.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 00:24 от Лорд Сняг

# 1 519
Няма да се засягам от толкова лични коментари. Всеки има право да счита че баща му, майка или чичо му са гении и всеки родител вярва че детето е уникално. Обаче аз съм говорил с ТИР-аджии и мнозинството от тях не блестят с култура, нито с професорски титли. Изключения винаги може да има.

Напълно съм съгласен с горния коментар на Дявол. Предполагам че на финала ще гледаме или мегасблъсъка Весо Юлиян, или Весо -Пламен или Пламен- Юлиян - натам бутат нещата.
Точно и заради това обясних , че се изказваш незряло . Май четеш , ама не разбираш . Изказванията ти са крайни. Далеч съм от мисълта , че майка ми и баща ми са дъ бест , ама  ти прекаляваш . Пак казвам - не съди по хората по професията

# 1 520
  • Другата България
Значи слушайки всички в студиото тази вечер съм сигурна, че победител ще е Веско.  Публичен линч на Юлиян от всички с изключение на Ваня. И тотално разочарование от Георги Милков.  Любимки му били близначките?  Били много интересни когато го провокирали?  Но иначе Юлиян е лошия? ...

Това и аз не го разбрах. Досега Георги Милков по-скоро ми харесваше в коментарите си, но сега беше много необективен и двуличен.
Именно.  Аз си правя изводите от чутото и видяно. Подготвят ни хората. Настройват аудиторията за СМС гласуването. Насочват я кой е злодея и кого да не харесват, най-вече защо.
Дяволо ти сериозно ли ме питаш това което ме питаш? Как е възможно при не игран финал да има победител? Хайде малко по-адекватно моля. Говорим за формат на Тупарев, в който до тук станахме свидетели на какви ли не простотии.

# 1 521
  • София
Да, обаче от Нова не са идиоти и не вярвам да застанат срещу волята на народа.
Ок, ще видим. Wink

# 1 522
Изакакзаванията ми сигурно има защо да са крайни? като се срещаш с достатъчно шофьори на камиони и автобуси и никой от тях не блести с култура, какво да си мислиш?. Че ти си срещнал толкова хора в дадена професия и всичките са като от калъп, ама един академик, който чака някъде скрит зад волана? Аз казах, че мнозинството са такива, винаги има изключения, във всяка професия, но общо взето като видиш десет, двадесет човека от една професия разбираш какви ще са следващите сто, хиляда, десет хиляди. Като видя трима души от една професия, можех да предскажа с точност как ще се държи следващият от  същата професия и с малки изключения съм познавал почти винаги.
Далеч съм от мисълта, че ма непочтени професии, но някои професии развиват едни качества, други - други качества. Високата култура не е сред силата на  мнозинството на ТИР аджии и таксииджи, те се трудят физически с тежки натоварвания. там други качества се искат - хладнокръвие, куравж, добра преценка на пътя, поглед зад волана и пр. Убеден съм че като се прибе един ТИР-аджи морен от дългият път, последната му мисъл е да отиде в кинозалата, операта или да хване да прочете две-три книги днес и още толкова - утре.
На изпит преподавателят те слуша  активно между 2 и 3 минути, нататък му е ясно дали знаеш материал или не го знаеш. Ако го знаеш - слуша т още, ако не го знаеш - гледа да те прекъсна, че да не се мъчиш. Хората преценяват за миг.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 00:36 от Лорд Сняг

# 1 523
  • София
Въобще не съм съгласна, че настройват хората срещу Юлиян, предвид, че Ваня е всеки път там, а и Алекс често го защитава. Твърде много конспирации виждате.
Юлиян сам принуждава хората да се говорят лоши неща за него, при такова поведение няма как всички да го харесат и е нормално да има много хора, които не понасят скандалите и в частност неговото поведение. Естествено, че ще канят различни хора.
А и често този, който е най-плют, събира най-много поддръжници, започне ли възхваляването на някого, няма и желаещи много да пращат смси за него. В случая обаче аз не виждам такова нещо.
И дори, ако трябва да съм точна,
Скрит текст:
би трябвало в студиото да има защитници и на Веско и на Добрин, които да ги хвалят често за постъпките им. Да бъдат споменавани и тн.

# 1 524
Абсолютно няма смисъл да продължавам този разговор. Да се говори с теб е все едно да спориш с радио , даже то ще ме разбере повече от теб .Бива от време на време да приемаш и чуждото мнение за алтернатива на това ,за  което ти си мислиш , че си на 100% прав.

# 1 525
Юлиян  в никакъв случай не е светец, и принуждава другите с държането си да се държат така спрямо него, но някак греховете на другите се подминават
Венцислава  прикри Юлиян за лъжата му но никой не коментира нейната лъжа, а само неговата.
Радостина унизяваше близначките, сега им се умилква, но лошият е Юлиян, който не е заповал война срещу близначките, докато Радостина не ги настори срещу него, а Радостина е "добрата"
Юлиян лош че си изказва агресивно мнението - Пламен лош, че не го изказва. Явно според Тина, всеки който не пее в един глас с хора е лош.
Яд ме е на тези двойни стандарти.

.........
личи си че не ме познаваш. Приемал съм и чужди мнения, ако вярвам че човекът насреща говори смислено.  Неведнъж съм си променял мнението, ако човекът отсреща може да ме убеди с факти и цифри. Ако не вярвам в това, а смятам че съм прав, не виждам защо да съм лицемерен и да се правя че го приемам, като не го приемам.
Убеждаване от типа "баща ми/майка ми/чичо ми/леля ми са прекрасни хора, не приемам за убеждаване. Самият аз никога не давам пример  със семейството си, смятам това за глупаво и ненужно, защото предполага субективна преценка.
Разговор от такова ниво наистина е безпредметен. Ако бяхме на телевизионен дебат, щях да ти извадя проценти на тираджиите които ходят на кино  или опера като се приберат и после да си говорим. При положение, че е от лично естество разговорът, виждам че се засягаш, поради субективизъм и по-добре да прекратим.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 00:47 от Лорд Сняг

# 1 526
Пак ви казвам, Юлиан извади адски късмет, че точно срещу Стоян го реди този пъзел 3 часа. Прекалено много време загуби накрая. Всеки един от добрите с пъзелите щеше да го победи.

# 1 527
  • София
Ако този щит поне веднъж действа реално и защити Юлиян от номинации следващата седмица, това ще обърне играта и кокошките няма да имат мнозинство.

Именно това е идеята на един амулет, както високопарно назовават този "щит".  Да го предпази следващата седмица и в редиците на моми-тракийки да настъпи смут. Уви, обаче джаджата не е истински амулет... хъм... а само рекламен постер под формата на щит и дрънчене на монети в бурканче... Бг-сценарият дори това не е успял да измисли като хората.

# 1 528
Дяволче, Любо Жечев спечели 1 сезон на Къртицата и тогава се държа точно, като Юлиян. Поведението му беше точно тщеславно и арогантно, но разбира се с покритие. Обиждаше наред и дразнеше и провокираше.
Аз лично много му симпатизирах, защото беше изключително умен и силен, комплексен играч.
Обаче тази вечер малко ме разочарова с изказването си за Юлиян, защото те двамата освен , че са набори са и еднотипни , като личности.

Иначе влогърството му е хоби, той си има разни бизнес начинания, с които си се изхранва. И е доста добър и интересен ютубър.

# 1 529
Пак ви казвам, Юлиан извади адски късмет, че точно срещу Стоян го реди този пъзел 3 часа. Прекалено много време загуби накрая. Всеки един от добрите с пъзелите щеше да го победи.
Не знам за вас, но аз отсега нататък всеки път като чуя какъв комплексен играч е Юлиян, ще се сещам за това тричасово редене на кубчета. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт