💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 953
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 350
  • in Wonderland
Сега, след като този прпсловут щит на ЕсДиАй е в Юлката, това значи ли, че няма да могат да го номинират следващият път??

# 1 351
Хахахха физиономията на Пламен докато Анка пееше,не мога.
Задължително трябва да има колаж - Анка пее и от една страна реакцията на Добата, от другата Пламен. 😂

Ау, така се изкефих как им секна веселието.
Само ме е яд за Стоян. Млад, наивен, глуповат, но много добре се представяше в игрите, страхотен хъс за битки, без скатавки и като цяло незлоблив.
Амелия беше екзекуторката на Прабългари, Юлиян е на Славяни.

# 1 352
  • Варна
Направо им се присра ( с извинение).
Достойна битка, достойни противници!
Браво на Юлиян!

# 1 353
  • Варна
Как се притесниха изведнъж...
Много се радваха , че го няма и е изгубил. Тъпи патки ! Неблагодарни същества !

Ух, не ми се искаше нито един от двамата да тръгват. А още по гадно ми е за Амелия , още не мога да я прежаля.

Амелия и аз още я търся..... Красива, интелигентна, сдържана, борбена. Въобще все качества за пример и подражание.

# 1 354
Тъпо, че напуска играч като Стоян, а остават Ана Мария, Радостина и Венцислава.. айде близначките в игрите доста играят и се справят, тях не ги добавям към онези 3-те.

# 1 355
Чак толкова скоро няма да станат едно племе. Ако съм прав трябва да стнат осем човека - досега като бяха в началото бяха осем души, и като започвата с рестарта на племената пак бяха осем. В момента в едното племе има четири жени (близначките са един глас) и трима мъже, т.е седем души, а в другото са  четири мъже и една жена, т.е. общо са 12 души. Трябва поне 4 души да бъдат отстранени.

залагам че сред първите глави които ще паднат са Ана Мария и Добрин от траките(Ана Мария я държат само заради мнозинството), Стоян и Роберта - Славяните.

Какво залагаш?

# 1 356
Браво за тичането на Стоян, но ако имаше и малко мозък- чудеса щеше да постигне. От сърце му желая прозрение и задълбоченост.
Радвам се за Юлиан. А за жените нямам думи. Както и за русалките- как бяха насочили краци в лицето на Роберта... Без думи.

# 1 357
Сега, след като този прпсловут щит на ЕсДиАй е в Юлката, това значи ли, че няма да могат да го номинират следващият път??
Ми не! Поредната тъпня и просто парички в касичката на Тупарев

# 1 358
При тази 3 часова игра съм почти убеден, че Амелия можеше да елиминира Юлиян.

Достойна победа за Юлиян и достойно поражение на Стоян,адмирации и за двамата.

# 1 359
Такъв неприязън изпитвам към Гадостина и Анчето ,че ми се иска да се пред мен и да ги цапардосам.Наглярки!!!

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 22:46 от Morkovel99

# 1 360
Поначало бях за Юлиян . Първо не смятам че Стоян е човек -победител. Второ - не е толкова колоритен играч. Но този път Стоян приятно ме изненада, мъжки се бори.Е, да кой е крайният победител няма изненада, а и Юлиян имаше голяма преднина през по-голямата част от битката, но битката продължи цели часове, а Стоян не се предаде. Уважавам го за това. Това е може би първата битка, която с участието на Стоян, която ме е впечатлила  - и по куриоз - последната

# 1 361
  • Варна
Ако този щит поне веднъж действа реално и защити Юлиян от номинации следващата седмица, това ще обърне играта и кокошките няма да имат мнозинство.

# 1 362
  • София
Ако този щит поне веднъж действа реално и защити Юлиян от номинации следващата седмица, това ще обърне играта и кокошките няма да имат мнозинство.
Дано!

# 1 363
Колко са зле тия кокошки, все повече се изумявам! Начи приберете си четките, щото ние сме хорър откачалки и ако бяхме на мястото на Юлиян, щяхме да измием тоалетната с четките ви за зъби и сега мислим, че той ще направи това! Що за предложение, паднало от небето беше това?! Пълни кукувици!

# 1 364
  • Испания
Близначките кукундрели не спират с простотиите си.

Общи условия

Активация на акаунт