💪"Игри на волята: България" - Тема 10 /03.11. - 10.11.2019/

• 62 949
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 560
А щом в инстаграм всичко е ок, значи добре, много се радвам Simple Smile Simple Smile

Някой искаше спойлер снощи кога излиза Радостина, моля ако е получил или има друг, който може да даде да ми пише на лично, и аз много искам да знам!

# 1 561
А щом в инстаграм всичко е ок, значи добре, много се радвам Simple Smile Simple Smile

Някой искаше спойлер снощи кога излиза Радостина, моля ако е получил или има друг, който може да даде да ми пише на лично, и аз много искам да знам!

И на мен пишете ЛС , моля !

# 1 562
  • Другата България
 Grinning Колко е лесно пред телевизора в къщи да редим и пъзели, да разиграваме стратегии, да разсъждаваме вместо участниците, да им търсим хубави и лоши страни...а само вчера коментирахме как не сме там и не можем да сме обективни при нито едното от изброените. Разбира се, за бг мамите няма невъзможни неща, какво тук значи някакъв си пъзел, елементарен при това. Аз лично не се наемам да коментирам нито колко сложно е било, нито за колко време общо е приключила играта, нито пък ще се бия в гърдите аз колко лесно бих се справила. На мен ми се видя трудно заради огледалните парчета, центърът беше ясен, после стана трудно. Но аз съм аматьор, не съм специалист като Венцислава, дано на нейната номинация има пъзел, и дано не загуби някое от парчетата Mr. Green, за да я видим и нея каква е майсторка.
Да, продължавам да смятам, че имаше тенденциозно отношение към Юлиян от страна на всички в студиото, с изключение на Ваня. Факт е, че той беше в центъра на събитията тази седмица, нормално е да се говори за него, но никой не търси причината за това поведение, дори напротив-"причината" е любимец на един от коментаторите, тяхното поведение се аплодира от псевдопубликата в студиото, наричат се приятни, забавни, другото го забравих, припада се при и на техните смешки и кудкудякане, изобщо явно това поведение е нормално за Георги Милков, оттук и за аудиторията в и на студиото. Е, за мен не е. Вадят се думи от контекста, насочва се вниманието на зрителя към тях и се започва игра по тънката струна-децата на една майка. Снощи, при поредното показване на този момент и се видя, и се чу, че Венцислава първа подхвана темата за деца-настъпи Юлиян за децата, на които преподава, за това, че не е добър пример и че няма да си пусне децата той да ги учи. Първа го каза. Ама разбира се, това може, това е позволено. Той трябваше да мълчи и да я аплодира ....може би. Но това, че ѝ отговори само и единствено, че децата ѝ трябва и ще се срамуват от нея се възприе като такова престъпление, такава низост, такава грубост, все едно е казал, че ще наеме килър да ги гръмне. И няма двойни стандарти? И няма умишлено оплюване на определен играч? Няма кой да ме убеди в обратното. Силно се надявам само да му правят услуга по този начин.

# 1 563
  • София
На мен ми е странно как така не засегнаха темата с катаренето и излагацията на Стоян. Явно да не изпада в неудобно положение му спестен резила... Wink

mamamia,
окс, ако има нов сезон на Къртицата мога и да гледам. Особено ако има тема тук. Simple Smile Честно казано не знам защо не съм гледал, щом е имало игри и то опасни, явно съм бил в такъв период или съм си мислил, че е нещо тип ББ.

# 1 564
Пак ви казвам, Юлиан извади адски късмет, че точно срещу Стоян го реди този пъзел 3 часа. Прекалено много време загуби накрая. Всеки един от добрите с пъзелите щеше да го победи.

Пъзелът наистина беше елементарен в днешната битка. В елиминационната битка между Гичка и Амелия пъзелът беше много по-труден, защото частите бяха като тетрис, а тук най-обикновени 30 кубчета с лесно подреждане на шарките.

Аз не съм убеден, че пъзела е нареден правилно.. вероятно на продукцията им е писнало да чакат или са огладнели.. или им се е приспало вече по това време.. Simple Smile))
Маркирал съм разминавания..

# 1 565
За Юлиан- и за всички играчи. Отишли са в игри на волята не за да са добри или обичани, а да печелят. Не да са почтени, доблестни рицари, а да печелят. Игри. И на арената , и в лични психологически противоборства. От останалите дотук някои се справят добре- Юлиан, Пламен, Гадостина, близначките, Веско, Роберта. Други минават между капките. Борят се не за приз "джентълмен на годината", не за нобелова награда за мир. Заради това допускам да използват средства от разнообразно естество. Ако военната е засегнала професията ти на учител и правото да я упражняваш, можеш да и го върнеш с репликата, че децата и ще се срамуват. Пак повтарям- шоуто не е за бели лебеди. Хубав ден!

# 1 566
Юлиян е качил и написал това

# 1 567
  • София
Не се и съмнявах, че ще прочета колко сложен е бил пъзелът, няма как да е бил лесен, щом Юлиян и Стоян са били бавни.
Частите може да са огледални, но на снимката много ясно, се вижда, че картинката е разграфена изключително удобно, четириъгълниците са разделени по цвят и големина. Когато наредиш центъра, се вижда, че там са най-тъмните и дребни, а в края на частите се вижда и поредицата, че отиват към по-големи и по-светли.
Разделят се частите на средни и големи и пробваш само средните.
Пъзелът щеше да е нестандартен, ако нямаше тази последователност.
Разбирам, че ако от деца не са редили пъзел, не схващат логиката, но все пак предаването не е само за сила и бързина и както са ходили в залата да тренират преди това, така е трябвало и това да направят.

За мен не беше хубав дуел това, първите три части беше интересно, на пъзела се изложиха.

# 1 568
Чертите показват кои кубове трябва да са с разменени места..

# 1 569
Скрит текст:
Пак ви казвам, Юлиан извади адски късмет, че точно срещу Стоян го реди този пъзел 3 часа. Прекалено много време загуби накрая. Всеки един от добрите с пъзелите щеше да го победи.

Пъзелът наистина беше елементарен в днешната битка. В елиминационната битка между Гичка и Амелия пъзелът беше много по-труден, защото частите бяха като тетрис, а тук най-обикновени 30 кубчета с лесно подреждане на шарките.

Аз не съм убеден, че пъзела е нареден правилно.. вероятно на продукцията им е писнало да чакат или са огладнели.. или им се е приспало вече по това време.. Simple Smile))
Маркирал съм разминавания..
Скрит текст:

Като гледам и контурите на парчетата в самата мандала в кръга, не е точна до милимунда, а там няма как да са разбъркани. Малко в повече ми идва такова мерене до милиметри! Стоян имаше 10 кубчета едно връз друго, останалите се търкаляха по земята... Колко време щеше да му трябва още? А пък дори да приемем, че 4 кубчета на Юлиян са на грешно място, ако я беше огледал тях лесно ще размени. Но, да в такива моменти всеки търси сензация, която да срути или възвеличае участника още повече.

# 1 570
  • Другата България
На мен ми е странно как така не засегнаха темата с катаренето и излагацията на Стоян. Явно да не изпада в неудобно положение му спестен резила... ;-
Кога да я засегнат? То не остана време. Времето беше използвано, за да се излъчват отново кадрите от седмицата със скандалите между любимките на Милков, мама квачка и малкото пиленце и злодея даскал. Да се акцентира на тях, да се повтаря едно и също, да се коментира детството му, това, че е бил без майка, да се търсят причини за това потресаващо поведение, дори съм изненадана как и защо не се поканиха в студиото психиатри и психоаналитици, които да се изкажат компетентно по въпроса.Всички признават, че е провокиран, и всички дружно го приемат за нормално. И явно тези всички очакват този човек да стои усмихнат срещу провокаторите, да се усмихва, да е глуповато добродушен, да им сервира кафето, да им играе битките и да им осигурява лукса, а те да си правят сеира на негов гръб. А, ама ние имаме един такъв-Пламен. Е, не точно такъв, но почти. Но-изненада, и той не се харесва от квартета. И него го почнаха снощи, и за него големия играч Венцислава се изказа, стратегът Радка също-негативно. Дори Радка предпочитала обратното-да имаш мнение, макар и ...какво беше, не я слушам внимателно. Shocked Тези въобще помнят ли кога какво говорят, знаят ли какво искат?
Имаме още един такъв-Добрин. С когото всеки се гаври, вкл. и в студиото. Ама и той не става, той пък е амеба, с дефицити, той става само и основно за подигравки и осмиване. Изобщо не двойни стандарти, а оплетено кълбо от противоречия.
Не мога да не отбележа колко приятно ме изненада Стоян в последния си воаяж за сезона. Държа се мъжки, нямаше обиди, нападки към противника, подигравки, и преди, и след дуела също добре се представи, изобщо за мен и според мен трябваше да остане още в играта за сметка на разни недоразумения като МартИН Laughing и Томас. И понеже не догледах така напоителното студио, питаха ли го кой според него трябва да спечели? Да пробвам да позная-Веско? Sunglasses

# 1 571
Grinning Колко е лесно пред телевизора в къщи да редим и пъзели, да разиграваме стратегии, да разсъждаваме вместо участниците
Лесно е така пред телевизора, този така трябвало да направи, онзи за едикого си трябвало да гласува. Не сме на тяхното място за да казваме как е трябвало да постъпят. Simple Smile
Малко по-назад аз казах същото, по повод това кой с кого трябвало да се коалира и кой за кого трябвало да гласува, но тъй като не се отнасяше за Юли, вероятно е останало незабелязано. Whistling Mr. Green

# 1 572
Като гледам и контурите на парчетата в самата мандала в кръга, не е точна до милимунда, а там няма как да са разбъркани. Малко в повече ми идва такова мерене до милиметри! Стоян имаше 10 кубчета едно връз друго, останалите се търкаляха по земята... Колко време щеше да му трябва още? А пък дори да приемем, че 4 кубчета на Юлиян са на грешно място, ако я беше огледал тях лесно ще размени. Но, да в такива моменти всеки търси сензация, която да срути или възвеличае участника още повече.

Напротив.. когато се прави такъв пъзел, кубовете се събират заедно, рисува се и после се разделят отново. Не става въпрос за милиметри. Видно е, че просто някои кубове не са си по местата..

# 1 573
  • София
Тц, Мери Ан, не са го питали за това кой трябва да спечели.
Виж, Милков обаче не можеш му затвори устата как не може и не може злодей да спечели такъв формат. Милия той.  Laughing
А онзи влогъра, сега като чета, че бил скандална личност в Къртицата, за какво се пеняви и критикува? Нали и той е бил същия? Ей това поръчково лицемерие най-много ме дразни.

Отосно снимките за грешки в пъзела, аз грешки не виждам, така че както казва един наш култов и мастит футболен бос, ''Не търсете под вол теле''  Laughing

# 1 574
Спомням си, когато Амелия-Мира отстрани Марешка и се върна при племето си, ироничното подмятане на Веско: "Имаше пъзел, нали?" А тези игри изобщо не са за подценяване и могат да донесат много изненади.

Последна редакция: сб, 09 ное 2019, 12:33 от Telesilla

Общи условия

Активация на акаунт