Фермата сезон 5 тема 6

• 37 556
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 405
Нищо не разбрах от поста на Лозана.
   Къде видя у Веселка и Краси чисти и скромни българи?!
   В предния сезон имаше една Дарина,която изтрещяваше,все переше и мрънкаше,че не й стига водата.Мисля,че в предишни сезони ратаите перяха на фермерите дрехите.

# 406
Все по-малко симпатични ми стават някои от участниците... Красимира и Силвия започват даже откровено да ме дразнят. Калайджиев не е спирал Grinning Красимир ми е безразличен... Веселка - дори не искам да я коментирам, но не съм много положително настроена и към нея. Венци - няма такова мрънкало, може би един от най-най-най-нетърпимите участници.
Маргарита вчера не ми направи добро впечатление с това избухване, но се опитвам да го оправдая с подпийване, цялата изолация толкова дълго време и фактът, че не ни показват всичко, та следователно може да си е таила някакви емоции, които накрая са изригнали. Сами също малко ме разочарова с тия забивки със Силвия, особено след като с Бети имаха някакви забежки. Общо взето пробва и където стане. Караиванов ми харесва още от преди, за него мнението ми не се е променило.
Изненадващо явно започвам да свиквам на Бетините дивотии и леко започва да ме забавлява. Има си своите минуси, но на фона на останалите, май започва да изпъква положително.
И последно, че станах многословна - ако Калайджиев отиде на дуел, се надявам да отпадне. Ако Маргото иде - да вика Веселка и да я бие.

# 407
Бети и на мен не ми беше от любимките, ама поне е свежарка. Предпочитам да си ходят Веселка, мама и дъщеря, Венци, все мрънкалници

# 408
Lozana1, ти май си пила от пиенето на Маргото.
Май е комбинирала нещо с питието.

# 409
  • Вестерос
В трети сезон бая перяха , все ги даваха да перат и простират, ратаите имаха като задължение от продукцията мисля, че беше, да перат на всички дрехите Grinning

Как си измисляте спомени.Simple Smile)
Дарина беше перачката на мъжете в повечето случаи. И не, ратаите не са имали такова задължение.
Така ли и как реши, че си измислям?

# 410
Лозана, ако не щеш реклами гледай линковете на Мари.

Иначе за тюрлю гювеча ти - малко постен ми се видя, нямаше мръвка. А да сетих се, щото Шопски го няма да заколи пуйка. Wink

# 411
  • София
Аз пък не виждам защо Маргото да не се отдръпне от Дана и Вили? Тя собствената и майка иска да се разграничи от нея, та Маргото няма.
Не знам, но за мен колкото повече доближава финала толкова по неясни са ми предпочитанията за победител. Като че ли за момента нямам такъв, по скоро имам предпочитания кой да не е победител.

# 412
  • Варна
В трети сезон бая перяха , все ги даваха да перат и простират, ратаите имаха като задължение от продукцията мисля, че беше, да перат на всички дрехите Grinning

Как си измисляте спомени.Simple Smile)
Дарина беше перачката на мъжете в повечето случаи. И не, ратаите не са имали такова задължение.
Така ли и как реши, че си измислям?
Simple SmileАми това което си написала не е истина. Не написах 'лъжа' защото съм сигурна, че не е умишлено. Но, ок. Не е измислица. Ти кажи какво е.

# 413
  • при късмета
При сиромасите Маргарита беше близка с Дана, а не с щерката. От нея е напълно обяснимо, че ще се отдръпне, защото се опита да ѝ обясни, че не се държи адекватно покрай скандала, но Велислава изобщо не я чу, подмина я като пътен знак. И това направи заради приятелството с Дана. В предишната група само с нея беше близка, не е била в групата нито заради Станислав, нито заради Венци, нито заради Велислава. И до някъде овикването на Веселка я прати там, но и това коментираше само и единствено с Дана.
Но пък с това отдръпване и лепване за Марияна, в момента практически няма нито един близък в предаването. Сама отсвири старата група (и Венци вчера каза "Дана е приятелка на Маргото, ама Маргото не ѝ е приятелка), Марияна я няма, а с бившите чорбаджии не стана толкова близка. С Митко до сега сигурно и две думи не е разменила, това, че са ратаи ги принуждава да си комуникират

# 414
Не знам кой с кого се кара там вътре , но преди 10-ти на дни , видях Красимир , Станислав , Маргарита и Силвия до едно кафене в Стара Загора . Дали са се помирили или са били по работа заедно не се знае , но интересно ми стана , че Поли я нямаше.

# 415
Всяка година, като излязат от Фермата първите месец два си се търсят. Което за мен е разбираемо. Живяли са заедно 2-3 месеца и изкуствено се сближават. След това нормално животът си ги грабва.

Станислав живее в Стара Загора, може да ги е поканил да се видят.

# 416
  • ново
В този етап на играта няма приятелство и това се видя. Всеки играе за наградата. Ако има някой, когото в никакъв случай не искам на финал, то са Венци, Веселка, майка+дъщеря и Митката 😀 За другите мога да намеря по някоя положителна черта.
Венци е здрав и прав, да се хваща на работа и да си възвърне стандарта като му е такъв дерт. Същото важи и за Велислава, като иска да забогатява да спира да чете и да се хваща на работа.
На Митката пари не му трябват, пък и с нищо не ги е заслужил.
Веселка също към този момент с нищо не ме е убедила, че заслужава да спечели. Държи се като ощипана мома. Реве, мрънка и като не е на нейната се тръшка. Дано не възпитава и децата си така.

# 417
Така като чета виждам че май Веселка най не е желана за победител.А защо ли ме гризе съмнение, че точно тя ще е.
 Време е да е жена победител във формата след 4 мъжки победи
И защо да не я направят победител, опосумите. Идеалният такъв според тях-млада, бедна, многодетна, все жална кахърна

# 418
  • София
Аз не разбрах- Паулина и Красимир консумираха ли флирта си преди тя да излезе от Фермата?

# 419
Не успях да ви изчета всичките. Ако Маргото е първи дуалист, а Вели спечели имунитет, то кой ще избере?

Скрит текст:
ако спойлера е верен, явно няма да избере Веселка, значи Бетуни?

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 17:04 от *Siya*

Общи условия

Активация на акаунт