Фермата сезон 5 тема 6

• 37 539
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 390
  • London
Сори, ама и Митко, и Маргото бяха прави снощи. Силвия казва, че играта била на друг етап, ама къта Весела, нали? Весела има минимален шанс да вземе имунитет, затова залагам на мъжки дуел, Силвия не би я жертвала.

Не го схващам това.... какво я бърка Силвия какво щяло да стане с Весела? Ако иска да я осинови, не знам какво да кажа.Head Band

# 391
La Catrala, ми нали са приятелки уж. Ако избере Маргото за дуелист, има голяма вероятност да дръпне Весела. А че Маргото ще я направи на пух и прах, това е от ясно, по-ясно.

# 392
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не я харесвам,всичкото това кръстене и нареждане за благополучие и разни такива са ми за пред камерите.Но ако извика Веселка на дуел ще съм за нея.За мен ще е женски дуела.
И аз ще съм за Маргото, ако извика Веселка. Не че много я харесвам, но я предпочитам пред малката оплаквачка. Ако пък дуелът е мъжки, много се надявам Митко да избере Венцислав, който трябваше да си е отишъл много, много отдавна.

# 393
  • при късмета
Сори, ама и Митко, и Маргото бяха прави снощи. Силвия казва, че играта била на друг етап, ама къта Весела, нали? Весела има минимален шанс да вземе имунитет, затова залагам на мъжки дуел, Силвия не би я жертвала.
Вчера като Венци и Станимир обсъждаха вариантите и Велислава влезе, ми се стори, че изобщо не ѝ се нравеше Дана да се срещне с Веселка. Венци казваше, че Дана ще я отнесе, а Велислава направи жест на отрицание. Венци сякаш забрави, как жена 40кг. би лично него на играта с рязане на гредата на противника.

Венци не говореше ли, че Маргото ще отнесе Веселка?
Може и Маргарита да е била. Това, което ме впечатли беше, че Велислава не сметна Веселка за слаб опонент. Вероятно има защо

# 394
Веселка ме дразни ужасно, Маргото ми е симпатична.
Митко е прав и за мен, само, че тия двечките не се оказаха толкова принципни колкото Шопски и нагличко решиха да си карат, както им е удобно

# 395
Зависи от игрите, ако са повече за късмет, Весела може и да я върже. Ама ако са силови-никакъв шанс. Ще ги нагласят Иван и Андрей като за нея, няма страшно. В крайна сметка, може и да се разреве и на противника да му стане жал.

# 396
  • София
Аз пък имам усещането, че този път Вили няма да вземе имунитет и майка и дъщеря ще си ходят.

# 397
Моето усещане съко е такова, само не знам защо Маргото би избрала Дана,  а не Веселка? Сигурно тя ще е с имунитета този път.

# 398
Моето усещане съко е такова, само не знам защо Маргото би избрала Дана,  а не Веселка? Сигурно тя ще е с имунитета този път.
Същото го мисля и аз.
Но ако Маргото бие и стане фермер Силвето ще е ратай и дуелист най вероятно.

# 399
  • при късмета
Това може да стане само ако Веселка вземе имунитет. И пак си мисля, че Маргарита може да не избрала Дана. Велислава и Красимира със сигурност ще ги пропусне, остава Бети. Трябва да избира м/у старата си група, в лицето на Дана, а доста се постара да се хареса и присламчи към бившите чорбаджии, а от тях само Бети остана. Ако остане си мисля, че ще продължава към тях да се държи, та Бети може и наистина да отпада като избор.
Ако така се развият нещата, аз лично ще съм много доволна. Майка и щерка изобщо няма да очакват да отпаднат от "техен човек"

# 400
Джоли, права си. Освен, ако магически не оздравеят крайниците на Сисето и не стане фурия на предварителните битки.

# 401
  • София
Ще ги бъде ли Сами и Силвия като любовен тандем?

# 402
Браво!!!  за  Коментара на ратая Митко 2 към Калитко1АТ и двойния аршин, с който мери... Хареса ми повече от сцената със Сам-неспи и Сливето.  
Право в целта го удари ,  по сантиментъл БетиЧек-а .... Въх, въх завалията...
Иначе е куражлия Митко1АТ като от песен на Борис Машалов.... "  Тръгнал ми е зайко , зайко кукурайко да се жени"  и на  Иво Шопски да се мери.. Точно до пояса му стига прав...  
....
Казах ви за учителката, че ми е БлъдиМери  - до петък ще извърши престъпление ...крийте ножовете, децата да спят и с червена точка !!!
  Черната г-жа  Меригарита Антихристова.. -  Она се едно била в сливенския затвор възпитателка... Не остана невеста не сресана на прав път от нея.   А и тя се понамазва на ергените...като богомолка мила с всеки.  
.....
Браво на Сливето за дрехите, така се прави ...  Ако беше сложила още 2 прашки и един ВикторияСикрет,  Красикира  щеше да завърши фермата още тази вечер...  
 Ей, малко им трябва на мъжете - едни прашки да видят и айде цял живот страдания.  
...
Веселка  ... ще ги опука всички , стига крачетата да и стигнат до другото пънче да прескочи. Силна и издръжлива, като батерия Тошиба... Ама разреди ли тока, чете Андерсенови приказки ...  Определено е звезда в сезона, като Яни от Козлец ! Чисти и скромни българи! Адмирации за избора на Веселка и Красимир в сезона! Блестят  като бисери, на фона на лицемерието на останалите...  
....
Краси фаворит за сега и с едни гърди пред Сами по субективни женски причини.
 Чим ревнуваме ви ало... нема да закачате други освен най-красивата...най-умната, най- интелигентната ...правоверната... демек ние във форума...демек  АЗ.
....
Лудия Макс ще го прескоча без обсъждане . /Дана и Вилислава/ за тези дето не помнят филма/  
Венци е на реабилитация ... Добре се справят тримата , играят си на семейство.
----
Препоръка .... Ратая Митко2 да опитва от  гозбите си... стига само е канил другите да му сърбат попарата...     Wink    

Айде до довечера.... демек утре ... гледам на запис ама и тук реклами яко .... Напрягат ме

# 403
Lozana1, ти май си пила от пиенето на Маргото.

# 404
  • при късмета
Lozana1, ти май си пила от пиенето на Маргото.
Не ще да е толкова слабо Joy

Общи условия

Активация на акаунт