Фермата сезон 5 тема 6

• 37 512
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 375
Кой беше тогава? Алек също переше на Валерия. Въртят ми се едни гащи, но не помня кой ги пра. 😏

# 376
За гащите не си спомням. Иначе помня, че Яни пра на Виолета дрехите.

# 377
Вече не смея да кажа добра дума за никой, щото после моментално въпросният ме разочарова. Силвия примерно. Иначе с Митко ИТ се налага да се съглася - наистина не е честно двама играчи с допълващи се качества да игрят като един. Въпреки че продължавам да изпитвам злорадо удоволствие всеки път, когато мама/щерка натриват носовете на глутницата хейтъри и ги правят за смях. Правилото Сметки без кръчмар действа с пълна сила за сега

# 378
  • Вестерос
В трети сезон бая перяха , все ги даваха да перат и простират, ратаите имаха като задължение от продукцията мисля, че беше, да перат на всички дрехите Grinning

# 379
Даже май се бяха скарали за мястото за простиране, че все не стигаше.  Joy  Вили и Дана все минават метър, но се надявам, че и техният край ще настъпи скоро.

# 380
  • Вестерос
Да, имаше скандали за простира Grinning
Забравих да спомена , че и аз виждам Маргарита многооо отслабнала, не само в лице, но и в крака, вчера като си легнаха с Митко я видях като клечка.

# 381
  • при късмета
Вече не смея да кажа добра дума за никой, щото после моментално въпросният ме разочарова. Силвия примерно. Иначе с Митко ИТ се налага да се съглася - наистина не е честно двама играчи с допълващи се качества да игрят като един. Въпреки че продължавам да изпитвам злорадо удоволствие всеки път, когато мама/щерка натриват носовете на глутницата хейтъри и ги правят за смях. Правилото Сметки без кръчмар действа с пълна сила за сега
Техните сметки са без кръчмар. Нека не ходят ратаи, така няма да избират помежду си коя да ходи на дуела, а ще са принудени да отиде, която извикат. Все някоя ще извика Дана и както до сега няма опит в абсолютно нито една физическа игра, предварително е загубила. А така изхвърчат и двете. Ако само имунитетите им имаха значение, никой нямаше да изпраща Дана на алманаха. Ще се радват до време и някой ще ги пореже много жестоко. А дори и Велислава да е на дуел, нищо не се знае. Изненади е имало много до сега и много смятани за силни физически са напускали без време. А тяхното отдавна изтече така или иначе

# 382
Сори, ама и Митко, и Маргото бяха прави снощи. Силвия казва, че играта била на друг етап, ама къта Весела, нали? Весела има минимален шанс да вземе имунитет, затова залагам на мъжки дуел, Силвия не би я жертвала.

# 383
  • София
Само се чудя защо Маргото истеряса така снощи. Толкова пъти е казвала на други от хората и им е давала умни съвети в такава ситуация, да се въздържат, да подминат...а тя точно обратното направи. Явно вече на всички им идва в повече, а и едно е да даваш съвети отстрани, друго е сам да ги изпълняваш както виждаме.

# 384
Маргото просто отново си показа чистата, хрисима натура.  Поза, поза, ама като й избият балансите и лъсва😆

# 385
Маргото беше подпийнала,затова и падна маската за пред камерите.Не я харесвам,всичкото това кръстене и нареждане за благополучие и разни такива са ми за пред камерите.Но ако извика Веселка на дуел ще съм за нея.За мен ще е женски дуела.

# 386
  • при късмета
Сори, ама и Митко, и Маргото бяха прави снощи. Силвия казва, че играта била на друг етап, ама къта Весела, нали? Весела има минимален шанс да вземе имунитет, затова залагам на мъжки дуел, Силвия не би я жертвала.
Вчера като Венци и Станимир обсъждаха вариантите и Велислава влезе, ми се стори, че изобщо не ѝ се нравеше Дана да се срещне с Веселка. Венци казваше, че Дана ще я отнесе, а Велислава направи жест на отрицание. Венци сякаш забрави, как жена 40кг. би лично него на играта с рязане на гредата на противника.

# 387
  • Варна
В трети сезон бая перяха , все ги даваха да перат и простират, ратаите имаха като задължение от продукцията мисля, че беше, да перат на всички дрехите Grinning

Как си измисляте спомени.Simple Smile)
Дарина беше перачката на мъжете в повечето случаи. И не, ратаите не са имали такова задължение.

# 388
Ако извика Веселка, не знам за коя ще бъда. Веселка ми става все по- несимпатична, а й симпатизирах по едно време. Те харесвам вечните " жертви", които трупат дивиденти от съжалението на околните. Истерици също не харесвам, та...

# 389
  • Разпиляна във въображението
Вчера като Венци и Станимир обсъждаха вариантите и Велислава влезе, ми се стори, че изобщо не ѝ се нравеше Дана да се срещне с Веселка. Венци казваше, че Дана ще я отнесе, а Велислава направи жест на отрицание. Венци сякаш забрави, как жена 40кг. би лично него на играта с рязане на гредата на противника.

Венци не говореше ли, че Маргото ще отнесе Веселка?

Общи условия

Активация на акаунт