Фермата сезон 5 тема 6

• 37 484
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 360
Ами Маргото как се напи и изтрещя? Кво й става на тая жена не знам.

Не догледах епизода. С две-три думи кажете какво стана.
Хващам се, че все по-често ми дотяга и не ги гледам до края.

# 361
  • при късмета
Прането все пак беше един леген. Просто Митко реши да прави шоу и затова и си беше забавно. Предполагам, че и неговите си дрехи е прал, ама тогава не може да нарежда сам себе си.
Или като се обединяваха или като им събраха дрехите за да им дадат носии, някой беше накиснал цели 2 кофи дрехи, май Маргарита беше и питаше тях какво да прави. Ако е била тя, то коментара вчера беше напълно излишен.Преекспонира се с количеството, иначе бельото си дойде в повече или пак Митко така го изигра. То не знам коя нормална жена, ще остави бельото си за пране на познат мъж.
Красимира според мен, не е застанала с/у Силивя, а усети страха и мрънкането на Маргарита и се опита да тушира положението. Това, че най-много наблегна на това, че тя не е усетила такова нещо, на тази мисъл ме навежда и така го усетих. А преразказа за скандала с шоколада за пред Маргарита, иначе и сама малко се подразни де

# 362
Много се пише, че има хора, които не са ходили на дуел, но се питам защо да е тяхна вината Thinking
За прането на Силвия до последно се надявах нарочно да е дала толкова дрехи, НО чисти, просто да се пошегува с Митко, но Tired Face.....
Има доста хора, които трябва да си ходят / Веси, Винци- искам веднага да изчезнат/, че не знам кога ще стане. Явно няма да е само с редовни дуели.

# 363
  • Варна
Ами Маргото как се напи и изтрещя? Кво й става на тая жена не знам.

Не догледах епизода. С две-три думи кажете какво стана.
Хващам се, че все по-често ми дотяга и не ги гледам до края.

Нищо, напи се и взе да изтерясва, крещеше на Силвия кво да правела с млякото, ми свари го, направи извара, сирене, ратай си все пак.

# 364
  • Разпиляна във въображението
А на Маргарита ли е тази работа с млякото? Тя трябва само да дои и чисти в обора. Може би трябва фермерът да реши, а "ратайката" да го направи.

# 365
  • Асеновград
Започвам с Венци , този дъртанян да вземе да се замисли защо дъщеря му , едвам изтърпя и 2мин. да си говорят. Ясно се разбра , че на момичето не му е приятно да общуват. Дано си вземе поука , да се спре да реве и мрънка , и ако може да оправи отношенията с дъщеря си , докато още някоя 20 г. не му е завъртяла и без това празната му глава.
Не разбирам какво само ни е бутат Веселка , та всеки да не се е родил в замък и със златна лъжичка в устата. Тя глупава ,необразвана  вече с два брака и 3 деца и живеят по мизерно и от цигани. С това хленчене и реване ще си е на финал , нооо дано не и дадат на нея наградата , че ще се гръмна.
Силвия доста преигра с болежките , но ми прави впечатление че понякога сякаш забравя и всичко си е ок.
Дано Сами , не се забърка със Силвия , дано нямаме поредна любов , че от цялата работа той ще изгуби.

# 366
  • Вестерос
Нико и Краси бяха върхът, плака съм от смях с тях Grinning

# 367
Не разбрах на Веселка и трите деца ли са от втория й мъж. Защото ако не са, това обяснява защо е родила толкова бързо три деца. От бедно семейство, не са вземали предпазни мерки. Да беше направила аборт по-добре ли щеше да е? Тя има три красиви здрави деца. Какво по-хубаво от това?

# 368
  • Вестерос
Едното е от друг, двете са от този възрастния

# 369
Някой нагоре писа за пуританското ни общество и затова , че Силвия е едва ли не линчувана заради фриволното си поведение.
На мен ми е грозно да гледам жени с подобно поведение. Срам ме е , че съм от един пол с такива същества. И не става дума за обществена нагласа, става дума за излъчването на една жена и как е редно тя да се държи.
Аз нямам против човек да си ляга с всеки, с когото му харесва, но си мисля, че е много важен начинът, по който се стига дотам.
Силвия разрешаваше на Краси и Сашо да ѝ разкопават сутиена и се нагаждаше. Какво като е свободна жена? Значи ли , че не трябва да се държи на положение и да бъда дама, а не фльорца.

# 370
  • Асеновград
Не разбрах на Веселка и трите деца ли са от втория й мъж. Защото ако не са, това обяснява защо е родила толкова бързо три деца. От бедно семейство, не са вземали предпазни мерки. Да беше направила аборт по-добре ли щеше да е? Тя има три красиви здрави деца. Какво по-хубаво от това?

Децата на Веселка са супер сладури , да са и живи и здрави.
Три деца да имаш , и да е оправдание че си от бедно семейство , и не взимаш предпазни мерки.....това ми звучи не сериозно.
Разбира се че никой не казва че е хубаво да се прави аборт.
То така ако продължават , те могат и още 3 деца да си направят , но нали човек трябва да мисли и малко от малко да им създадеш , нормален начин на живот.
Просто изказвам моето мнение.

# 371
Според мен са 3 децата, защото може би мъжът ѝ , който ми се струва около 40 е искал да има 2 деца свои биологични.

# 372
Джоли, благодаря за темата /която, впрочем, е време да повериш в ръцете на кандидат домоуправителите с различно виждане за визията и..😁/!

Много материал, да се чуди човек кого да сдъвче по-напред.
Венцислав - понякога ми става тъжно за него. Това поведение и незрялост на неговата възраст не говори добре, но в крайна сметка всичко се свежда до едно- не можеш да дадеш нещо, което не си получил. Обич, подкрепа, разбиране, съпричастност няма как да дадеш другиму, ако първо не си ги получил като дете, ако не си ги даваш сам на себе си като възрастен. Тясно му е в кожата, нищо няма да промени, ако първо не задълбае в себе си, но и затова се иска капацитет. Някои хора толкова си могат.  Дано дъщеря му да е осъзнала горното, за да не се натоварва от напразни очаквания.
Силвия - не се е намърдала при Сами, той се натресе. В нейно лице не вижда нищо друго, освен инструмент за задоволяване на страсти. Тя е свободна. Попита го за приятелката му, той отговори, че няма проблем. За неговата връзка не знаем нищо, вероятно възгледите им по тази точка съвпадат.
Относно прането - забравихте що дрехи на  Вили изпра Яни, включително бельо.
Един леген не е кой знае какво, да не говорим как ги изпра Митко. 😁
Веси е крайно несигурна, вечната жертва. Маргарита е агресивна и груба. В това отношение ми е абсолютно еднаква с Красимира. И двете не ги понасям вече,  към момента май само Бети търпя.
Митко2 освен за шут и пишман психолог, не става за друго. Станислав така и не успях да харесам, има нещо в него, което ме отблъсква. Остават Митко1, Сами и Красимир, в които намирам някакъв баланс между положителни и отрицателни качества.

# 373
  • Варна

Относно прането - забравихте що дрехи на  Вили изпра Яни, включително бельо.
Един леген не е кой знае какво, да не говорим как ги изпра Митко. 😁

Яни пра дрехите на Вили защото загуби бас и и беше прислужник. Не е бил ратай/фермер. Нямам спомен за количеството.

# 374
И май не е прал гащи.

Общи условия

Активация на акаунт