Фермата сезон 5 тема 6

• 37 505
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 450
На село можеш да си вземеш сравнително прилична къща за 10к.

# 451
  • ново
Борима не е малко село. Има детска градина и училище до 8 клас. Има и работа. Основно мюсюлманско население, работливи хора.
За бизнеса на Веселка не съм сигурна дали да и вярвам на всичко казано. Тя каза, че изкарват общо около 1000 лв. Смятам, че ако започнат работа, дори и за  МРЗ ще изкарват същите пари. А Борима е от селата, в които има работа и за повече пари.
Относно къщата - не е само да я имаш,  иска си работа много и поддръжка.

# 452
  • ВАРНА
Аз също си мисля,че голяма част от хейтващите Веселка не могат да се поставят в ситуация да израстеш в такава мизерия на село,където изборът е абсолютно ограничен от каквото и да било. Силно се съмнявам,че е водила разговор за сексуалното възпитание с майка си, за забременяването и т.н. Като са нямали ток представете си как пък е имала компютър или смарт телефон, за да се информира за каквото и да било... Да,има в училище някакъв урок, ама и аз сега незнам доколко и какво обясняват ... Така че,ако е разчитала партньорът да я пази ...

Скрит текст:

Виждам,че за голяма част от хората да направиш аборт е все едно да отидеш да си измиеш ръцете от мръсотията. Не съдя никого,всеки сам решава кое му е приоритет. Но не виждам защо трябва да съдите нея,че не е убила детето си в зародиш ,за да е по-образована на въпросните 22г и да ви се хареса повече . Намерила е друг начин да се справи със ситуацията.

# 453
Ето оферти от с.Борима, може да и изберете къща на Веселка.Или да пресметнете за колко години ще спести пари с тази сезонна работа и голямо семейство.
https://www.olx.bg/nedvizhimi-imoti/borima/

# 454
Аз също си мисля,че голяма част от хейтващите Веселка не могат да се поставят в ситуация да израстеш в такава мизерия на село,където изборът е абсолютно ограничен от каквото и да било. Силно се съмнявам,че е водила разговор за сексуалното възпитание с майка си, за забременяването и т.н. Като са нямали ток представете си как пък е имала компютър или смарт телефон, за да се информира за каквото и да било... Да,има в училище някакъв урок, ама и аз сега незнам доколко и какво обясняват ... Така че,ако е разчитала партньорът да я пази ...

Скрит текст:

Виждам,че за голяма част от хората да направиш аборт е все едно да отидеш да си измиеш ръцете от мръсотията. Не съдя никого,всеки сам решава кое му е приоритет. Но не виждам защо трябва да съдите нея,че не е убила детето си в зародиш ,за да е по-образована на въпросните 22г и да ви се хареса повече . Намерила е друг начин да се справи със ситуацията.
И за второто и третото ли нямаше кой да я светне как стават нещата? Кеф да има, пък после ще му мислим. Сега децата да страдат в мизерията, поне не са сами в това.

# 455
Не сте съвсем прави за Веселка. ......И е доста мърлява и в кухнята и в задачите, аз това най-харесвам у нея.  ...
??
Нищо от това, което видях досега не ми харесва в нея.

# 456
  • при късмета
Не сте съвсем прави за Веселка. ......И е доста мърлява и в кухнята и в задачите, аз това най-харесвам у нея.  ...
??
Нищо от това, което видях досега не ми харесва в нея.
Joy Добре, че има кой да чете. Изпуснала съм "не". Няма как да ми харесва мърляво свършена работа.
Избягвам да пиша от телефона, но се случва

# 457
Не е виновна, че е родена и расла на село, никой не си избира родителите и родното място. Ама има много хора от село се местят в по-голям град, учат задочно, работят. Не мога да й съчувствам, това е. Не я хейтя, просто не я харесвам. Мън мън, пусне една сълза и айде.

# 458
  • ВАРНА

Скрит текст:

И за второто и третото ли нямаше кой да я светне как стават нещата? Кеф да има, пък после ще му мислим. Сега децата да страдат в мизерията, поне не са сами в това.

Всъщност на село дали бабата ще гледа 1 или 3 деца няма голяма разлика - децата играят в двора на къщата,готви им се общо, износват си дрехите. Хората масово предпочитат да имат деца с малка разлика. В градовете си правят разчети за разлики 4-5 и повече години,разходите за деца са по-големи заради транспорти,гледачки,занимални,нови дрешки и обувки. И децата едва ли страдат,на тази възраст и една поляна с топка им е достатъчна да се забавляват ,такова безгрижие и приключения,каквито аз съм изживяла на село никой град не може да ми ги даде. И се чудя кой мъж ще се навие да гледа чуждо дете,пък жена му да му отказва да му роди негови ...

Изобщо не агитирам някой да я харесва, просто ми се струва малко прекалено да я съдят за изборите и,когато не сте живели живота и.Иначе и моите фаворити са други Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 21:13 от morgana07

# 459
Силвия голям мързел я обзе.
Знаех си за мъжкия дуел.

# 460
  • ново
Град, село, децата трябва да ходят на детска градина, после на училище. Разходи има и още как.
По повод, че Веселка ще продължи да учи....силно се съмнявам. Все пак аз ще проследя нейното развитие Stuck Out Tongue на близо съм.

# 461
Въх, Митето.

# 462
Сами ще спечели имунитет.Нагласена работа.Дано Станислав го размаже татиното,как въобще си мисли че има шанс срещу него 🤣

# 463
# 464
Отива на дуел. Сиса реши мъжки дуел
Тия мъже ще се издавят бе. По зле са от жените

Общи условия

Активация на акаунт