Фермата сезон 5 тема 6

• 37 535
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 435
Ако е жена и аз съм за Красимира. Може и Марги, но определено не Веселка. Много ми е безлична, скрита, потайна. Могат да си я гласят както си поискат и тя ще е ок с това. Без мнение, без глас.

# 436
За поредна година няма жена, която да мисля, че е достоен победител.

# 437
Веселка не буди грам съжаление поне в мен... Просяците по улиците също. Съжаление в мен будят хората, които нямат "равен" старт с другите и нямам предвид от материална гледна точка. Това са хора, които са се родили така и те не са избрали съдбата си.
Здрави, прави хора защо да съжалявам след като всеки прави своя избор... Можеше да избере да се образова, а не да ражда на 18 години. Това е личен избор, защто трябва той да буди съжаление.
В днешно време за това хората масово имат деца след 30г. искат да имат добро образование, добра работа и поне минимална сигурност, а не "каруцата през коня" и после как да ги гледам тези 3 деца...
Това е моето мнение и както всички участници вътре просто не мога да я приема насериозно. Говори постоянно неща, от които не разбира или е чула някъде да за демонстрира уж някакво интелектуално ниво... Не е била ратай, не е била на дуел, аз не знам как би се приело да победи тя - "и нищо да не правиш" пак може да спечелиш, ммм дааа....

# 438
Ма ко, много ми хареса поста ти за родителите и децата, съгласна съм с всяка твоя дума. За да се държи така дъщеря му, е виновен единствено и само той. И никое дете не е длъжно на родител за нищо, единствено е длъжен родителя до 18г.на детето. Моралната страна я оставям настрани. Но има такива родители с такива действия, че заслужават никой да не ги погледне. Не ми е жал за Венци хич, сам си е надробил нещата. Да се стегне малко, кавалер не е в никакъв случай, мислите му са някъде къде 18и век. Най-много ми падна в очите, когато каза, че една жена сама си е виновна за извършено насилие над нея.

# 439
  • при късмета
Не сте съвсем прави за Веселка. Отървала се е от насилник, а това точно в нейния случай не е малко. Все още по селата малкото млади хора, които са останали се женят/обвързват рано и какъвто и да е мъжа им, обичайно търпят. Това трябва да й се признае, пак казвам заради конкретните обстоятелства. Несигурна е и непрекъснато търси одобрение, съжаление също и доста има да узрява. И е доста мърлява и в кухнята и в задачите, аз това най-харесвам у нея. Чак за победител обаче не виждам качества. Подкрепящите я, вероятно преценяват кой има най-голяма нужда от парите според тях.
Както беше с една чеченка в миналия сезон забравих името.
За мен Красимира за жена победител е добър пример. Като изключим клюките, за което беше оплюта, а те са за лична и интимни връзка, нямаща нищо общо със същността на предаването, няма в какво да бъде обвинена. Играе играта според собствената си статегия, всички го правят. Работи дори на собствена инициатива, напоследък все тя дои когато няма кой. Изпълнява си задачите съвестно. Научи се на много неща, от които и представа нямаше преди това. И физически е силна и се представя много добре в игрите. Според това как аз разбирам смисъла и целта на предаването, Краси отговаря на всичко и според мен, ако ще печели жена, тя го заслужава

# 440
Сами говори достатъчно за себе си, дори им каза,че е разведен и всички ахнаха и се ококориха.Силвия е наясно, но винаги когато се завихря нова тръпка много неща се неглижират. Той като излезе навън ще се оправи, Силвето изживява мечтата си да е във фермата.... после кой от където е.
И оооо, Гечо ...и той е от мъжете за които трябва да съжаляваме, че е напуснал Бг.И той имаше цял куп кусури, но работеше за двама.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 19:32 от Tary

# 441
Ма ко
Съгласна съм, че Веселка е направила добре след като се е отървала от насилника.
Ама бързо след това хваща друг мъж и набързо още две деца. Добре, сгрешил е с първият, била е малка.
Ами отървала си се чудесно. Вземи стъпи си на краката, образовай се, подреди си живот
Толкова ли не можеш без мъж
Значи иска къща, добре. Не знам колко струват къщите по тези села от където е тя. Не мисля че са много скъпи. Ама тя купила и има 16 коня. Това са огромни разходи. Ми вместо  16 коня си купи къща.

# 442
Мен най-грозно впечатление ми направи, че заради един кон посегнала на парите на децата си.

# 443
  • София
И оооо, Гечо ...и той е от мъжете за които трябва да съжаляваме, че е напуснал Бг.И той имаше цял куп кусури, но работеше за двама.
Аз гледах едно клипче на Мирон и Гечо беше там,преди дуел ,май като тестер.

# 444
Мен най-грозно впечатление ми направи, че заради един кон посегнала на парите на децата си.
Вярно ли? Ужас. Това съм го пропуснала.

# 445
Работела на автогарата и някакъв циганин ѝ предложил кон и тя полудяла и изтеглила всички пари на децата (500лв) и поискала още от майка си.

# 446
Цената на един кон е 700 - 800лв.Каква къща можеш да купиш за 10 хиляди ? Нещо, което постоянно до ремонтираш. А с тези коне се изкарва прехраната на нейното и семейството на брат и. За мен втория мъж е приела набързо за да намери сигурност. И нямат брак, живеят заедно, а дедето и прави деца за да не го напусне. Събрали са се двама сиромаси за да оцелеят.Тъжно, но  поне е намерила сигурност и мисли да учи. Има качеста момичето, но не е моят избор за победител. Живота на някои хора е много труден и объркан, не бих и се присмивала, а бих благодарила на съдбата, че  ми е спестила такива изпитания. Но победител във фермата - не, не е дорасла.

# 447
  • ВАРНА
Работела на автогарата и някакъв циганин ѝ предложил кон и тя полудяла и изтеглила всички пари на децата (500лв) и поискала още от майка си.

Да, започнала е някакъв собствен " бизнес", това се нарича инициативност.

# 448
Нашата къща на село с половин декар двор и три двуетажни сгради е оценена на 4.5 к.,та за 10 к. в село къщата ще ти е съвсем прилична.Мечтата и е за къща заради съчувствието.Понякога съм сигурна че продукцията им слага думи в устата.

# 449
  • при късмета
Джоли, права си в разсъжденията си и за мен. Но ние живеем обкръжени от голям брой връстници около нас, а за Веселка на село може да е било друго положението. Колко двайсетина годишни момци се намират по селата? Не са много, а малкото там пиянстват и дерибействат. Втория й мъж, вероятно се е появил на време да й вдъхне малко сигурност. Отървала се е, но колко всъщност да се е отървала в доста затворена общност? Така предполагам, опитвам да мисля от нейна гл. точка и спрямо възрастта й към момента. За настоящия си мъж, каза, че никога не е била влюбена в него, но е щастлива

Общи условия

Активация на акаунт