Фермата сезон 5 тема 6

• 37 504
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 495
Приятелката на Сами е качила шот на профила си. Явно са още заедно.
Скрит текст:

# 496
Ха-ха в седмицата на разменените роли Красимира свърши мъжката работа, докато Красимир се суетеше по женски. Joy

# 497
  • Вестерос
Бла бла ми е изказването от поста от фб.

# 498
Браво, много е широко-скроена Сами-ната половинка Grinning
Голяма подкрепа, много безусловност. Сами си се мляска със Сисито в национален ефир, пък нека после строи пиедестал на приятелката си... Не ги разбирам тези отношения, но те си знаят..

# 499
  • Вестерос
Разцъках й профила, голяма любов строи, нейният мъж и т.н.

# 500
Това, което аз разбирам от профила на момата е, че тя е луда по него и е готова на всичко да е с него. Той от своя страна явно си е казал, че за момента може да предложи само отворени отношения и ако тя е ок с това ок, ако не кой от къде е.

# 501
  • ново
Абе не мислите ли, че е време да се намеси Ани Владимирова Sweat Smile

# 502
# 503
  • ВАРНА
Изненадах се от приятелката на Сами, нещо друго си представях ... Много харесвам спортни атлетични личности, фен съм на голям брой жени фитнес инструктури,но при нея някак ми се губи женствеността ... Но както се казва - щом си се разбират - да се вземат Innocent

# 504
Къде гледате приятелката , дайте линк

# 505
Чакам промото аз,да видя дали ще издадат кой е втория дуелист.Ще е интересен двубой предполагам.

# 506
  • ново
Къде гледате приятелката , дайте линк
Mila Savova потърси във Фб

# 507
Сиса май се уплаши, че Магито ще се върне като фермер и ще отмъщава. А оная вярно е много  злобна

# 508
Изблиците на Маргото са плод на ревност според мен. Миналата седмица тя беше в леглото на Сами, а после сподели на Красимира, че сериозно си я свалял, дори Красимира не можа да повярва че тя това си го вярва. Като започнаха задявките между Силвия и Сами, тя нещо май доста се с духа,  особено като го видя в леглото на Силвия. Та това е моето обяснение за странното й поведение. Този Сами умее да разбърква женските хормони Simple Smile

# 509
Сами сериозно е свалял Маргото? Може, може, но май не са давали повече от онова гушкане. Сами обича да се гушка, да му е топличко и уютно, няма значение с кой Grinning Пък на мен честно казано Маргото ми е по-симпатична в лице от Силвия

Общи условия

Активация на акаунт