Фермата сезон 5 тема 6

• 37 443
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Всичко е от семейството. Калайджиев идеално го каза.

И на него му личи, в лошия смисъл на думата.

# 676
Нито имаме бази, нито пари, нито подготвени кадри, които да обучават момчетата или младите мъже, които влизат в казарма. Поделенията пълни преди с войници и военни навсякъде са изостъавени на произвола и са ошушкани от цигани и са полуразрушени. И не мисля, че 6 месеца казарма ще направи някой мъж. Който си е леке и лигльо ще стисне зъби няколко месеца и после излизайки ще се размаже.Да добавя, че съм от поколение, когато казармата беше 2 години.Ако ще учиш  задължиелно първо казарма и после образование.Вярвайте, казармата не е решаваща дали от  едно момче ще стане мъж. Има други много по-важни фактори.И най-важният е семейството и примера, който има.

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 00:55 от deivi

# 677
  • Варна
Вярваме. То си личи какво поколение "мъжко" имаме след отпадането на казармата.

# 678
Маргарита и за мен е злобна. Не знам какви точно са причините, донякъде разбирам, че е основателно да избухне в даден момент, но това нейното си е чиста злоба за мен и е прекалено.
Не знам за кого съм на дуела. Митко2 ме дразни много с надменността си и прекалено голямото самочувствие, на което не виждам особено покритие. От друга страна е доста забавен и понякога прави точни преценки. На Венци му свикнах с мрънканиците и го игнорирам като започне да се оплаква, по принцип ме дразнят хора с мислене на лузър, но в него има нещо, което ми е леко симпатично, не знам какво точно. Може и да буди в мен съжаление на подсъзнателно ниво. Може би предпочитам той да остане малко повече отколкото Митко2.

Накрая, в разговора между Дана и Краси, ми стана много мъчно за него, дано намери щастието! (с Паулина или не)

Според мен Силвия няма да се вкара в излишна драма със Сами, даже много ясно вижда ситуацията, когато я питат за това в интервютата. За мен и двамата са влюбени на ниво пеперудки в корема и т.н. Но това въобще не е сериозно, Сами го каза сам, Силвия също. Така че, стига да няма заблудени и наранени накрая, да се забавляват и самозареждат. Grinning Отнесе много критики тя, че нямала достойнство, че имала фриволно поведение и т.н. А според мен просто е много, много самотна, макар и привидно да е вечно усмихната и щастлива. И сега, когато са в изолация, това сигурно е още по-осезаемо. Така че аз донякъде разбирам поведението и към мъжете и не го намирам за толкова непристойно. Също се надявам да намери щастието! (И още ме е яд, че с Красимир не се случиха нещата, според мен много щяха да си пасват, а и искат едно и също от живота на този етап, като че ли...)

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 01:02 от H0uSse_Baby

# 679
Естела, то и женското поколение не е много китка в някои случаи. Пък там казарма нямаше. Нека да не обобщаваме и слагаме всички под един знаменател. Аз около себе си имам прекрасни 20 и няколко годишни мъже с добро образование, със собствен бизнес и в никакъв случай не съм съгласна да ходят в казарма и някой нисш военен  с промит мозък да се гаври с тях.

# 680
  • London
Оу да.... разликата е огромна, моето поколение са трагични мъжете, казармата отдавна бе отменена и си им личи. Не смятам, че е само до семейство.....човек се учи като се отдели от семейството, а не като виси там и знае, че някой ще го покрие, ще му разреши проблемите и тн. Сега горе долу се учат с разни бригади по чужбина да речем, но пак не е същото.....

# 681
Ако някой не може да си възпита сам детето, липсата на казарма му е виновна.
Още чичко Фройд го е казал, че в основата на всеки отделен индивид е майката и семейството. Нагледен пример- Маргарита.

# 682
Не съм фен на Митко Калайджиев, лигав ми идва и често надменното му поведение ме дразни. Но. Но на дуела съм на неговата скамейка. Просто Венци ме дразни в пъти повече. Ей тоя човек не свали образа на многострадалната Геновева. Няма начин да подкрепя него, срещу когото и да е от другите.
Силвия, мда.... Как стана фермер, кога завъртя любов( според Сами е съвсем друго де), как се мааат гащи (прани ли са и ако да - от кого)цял ден с ръце в джобове и акъл я в шоколада, а по Сами....Мнооого зле.

# 683
Ами те обикновено хората, които очакват първо учителите да им възпитат децата после искат и казармата да ги направи мъже. Венци например е ходил в казарма, но не виждам да му е повлияла кой знае колко в мъжкото му развитие. Напротив- хленчещ и жалък льольо.Толкова за казармата от мен.

# 684
  • London
Още чичко Фройд го е казал, че в основата на всеки отделен индивид е майката и семейството. Нагледен пример- Маргарита.

Ще ме прощаваш ама за едно момче е 100 пъти по-важен бащата от един момент нататък. Няма как да гледа само женския модел.... червилото, женското мислене и поведение. Няма как една майка да направи мъж сина си, защото тя има женско мислене.

# 685
Силвето е пълен провал като фермер ! НЕ СТАВА !   А  Маргото се превърна в  совалка в небето ! Излетя и изгуби всякаква гравитация,особено,след като реди определени обяснения и завъши с неубедителното - забавлявам се .Ето на това му се казва да '' отлетиш'' !  А Митко татин,предпочитам да остане,за да видим Краси усмихната,освободена.Когато се усмихва и говори кротко е направо красива ! А той я кара да се променя и грейва.Това ми харесва ! Но дали татиното  ще се справи ?!

Последна редакция: пт, 08 ное 2019, 14:37 от Лейди Годайва

# 686

Ще ме прощаваш ама за едно момче е 100 пъти по-важен бащата от един момент нататък. Няма как да гледа само женския модел.... червилото, женското мислене и поведение. Няма как една майка да направи мъж сина си, защото тя има женско мислене.
Това е много вярно,но за жалост брат ми живя с три жени цял живот( до пълнолетие  ),живя с мама,баба и с мен .Живот !  Дума не каза,докато растеше,но тъгата му в очите от липсата на баща  и дядо (покойници ),явно му тежеше.Сега,когато е на 26г,говори от време на време за тази липса,но тъй като е много етичен не коментира , за да не нарани мама и баба.Така че,безусловно сте права !

# 687
Силвето е пълен провал като фермер ! НЕ СТАВА !   А  Маргото се превърна в  сувалка в небето ! Излетя и изгуби всякаква гравитация,особено,след като реди определени обяснения и завъши с неубедителното - забавлявам се .Ето на това му се казва да '' отлетиш'' !  А Митко татин,предпочитам да остане,за да видим Краси усмихната,освободена.Когато се усмихва и говори кротко е направо красива ! А той я кара да се променя и грейва.Това ми харесва ! Но дали татиното  ще се справи ?!

И аз не разбрах какво стана с тази Маргарита ... за няколко епизода коренна промяна

# 688
Силвия не знам дали скоро ще си намери мъж като излезе. Така ужасна „реклама” си направи, че сигурно родата и плаче тихо в ъгъла в загубени мечти за внуци.. 
Естествено, че ще е сама на 32 и ще е самотна. Такова поведение отива на едно момиче до към 25 години макс. За инфантилното поведение говоря, а това да се предлагаш на всеки, дето ти намига не отива на никоя жена на никоя възраст. Как някой мъж ще я погледне на сериозно. Натиска се с Краси от ден 1, със Сашо хихо хахи. Ясно, че не харесваше Сашо, ама му дава да и разкопчае сутиена.. Много грозно...Сега Сами... До края, ако Сами я отсвири, а Краси му доскучае и се пробва, пак ще се лепне за него, 100%..

# 689
Всичко е от семейството. Калайджиев идеално го каза.

И на него му личи, в лошия смисъл на думата.
Точно

Общи условия

Активация на акаунт