Фермата сезон 5 тема 6

• 37 598
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 105
Благородния жест на Бети ще и изяде фермерството.

# 106
Да, много искам Бети да бие да им видя физиономиите на компанията Grinning

# 107
  • на село
Като я боли толкова Силвия, защо не се отказа и да отстъпи фермерството!?

# 108
И защо Бети трябваше да реши за отпадане на елемента от битката?Има си продукция, лекар...

# 109
  • София
Някак Бети ми става все по-симпатична, дори не ме дразни интонацията ѝ 😁

# 110
Бети е страхотна! И аз отначало ѝ се дразнех, но е много душа човек. макар и да я мислят някой за кифла.

# 111
Точно както предполагах.
Като нищо ако не вземе имунитет може и да е дуелист.

# 112
Голяма тъпотия... Значи редно е Силвия да избере мъжки дуел накрая, за да не застраши Бети. Това, ако има малко благодарност в нея. Ама това, че аз така бих направила, не значи, че Силвия би... Ама то и аз щях да се откажа от игрите, ама аз съм си будала... както и да е, жалко за Бети..

# 113
Бети е пич, отдавна го казвам. М...та й на интонацията, всеки път показва колко добър и широко скроен човек е. Няма злоба, няма интриги, работи та пушек се вдига, няма мрънкане. Цветна и забавна.
Сто пъти я предпочитам пред Красимира, Весела и сие.

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 21:59 от deivi

# 114
  • София
Язък, така ми се искаше да я видя Бета фермер, пфууу.

# 115
Можеше да откаже Силвия и щеше много да се издигне с очите на зрителите.
И тия приказки , че не била подготвена не знам си кво си..Айде нЕмаше нужда.

# 116
С риск да ме обявите за гад мръсна македонска, ама аз ако бях на този фермерски дуел Сиса щеше да виси от гредата та ако ще да вие

# 117
На третия въпрос и двете дадоха верен отговор - на Сирни Заговезни се иска прошка и се прескачат огньове. Затова този празник е известен и като Прошка, и като Поклади. Продукцията не беше честна с избора си на фермер. Трябваше да има още един въпрос.

# 118
Сиса щеше да виси от гредата та ако ще да вие
Направо ти пролича, че не си живяла 8 години в Англия.😜

# 119
С риск да ме обявите за гад мръсна македонска, ама аз ако бях на този фермерски дуел Сиса щеше да виси от гредата та ако ще да вие
Абсолютно! Тая година постоянно се нарушават правилата, изгуби се състезателния дух на играта. Като не може и я боли, служебна точка за другата и това е!

Общи условия

Активация на акаунт