Фермата сезон 5 тема 6

• 37 597
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък съм шматка и бих постъпила, като Бети. Много съм жалостива и това доста често ми клъцва главата..

# 121
Сиса щеше да виси от гредата та ако ще да вие
Направо ти пролича, че не си живяла 8 години в Англия.😜
Ъхъ, никакво благородство нема.
На третия въпрос и двете дадоха верен отговор - на Сирни Заговезни се иска прошка и се прескачат огньове. Затова този празник е известен и като Прошка, и като Поклади. Продукцията не беше честна с избора си на фермер. Трябваше да има още един въпрос.
Точно така е
Ето от уикипедия
Сирни заговезни (Прошка, Поклади, Сирница, Масленица) е важен зимно-пролетен празник в народния календар

# 122
Като я боли толкова Силвия, защо не се отказа и да отстъпи фермерството!?
Или от първата игра поне

# 123
Интересно ми стана,че Красимира реже месо. Нали уж нямаха меса, само ако си заколят, от къде са го взели.

# 124
  • Буркина Фасо
мисля, че преди година от продукцията казаха, че отговорите са верни според написаното в Алманаха.

# 125
От кошниците, понякога там има разни такива неща. Виждала съм прошуто и луканка.

# 126
Непрекъснато се тъпчат с храна,тези кошници,дето им раздават са само за снимане.Нали не си мислите,че това им е цялата храна за седмицата,5-6 кошници с по 1 пакет боб,1 пакет леща,1 пакет макарони,1кг маслини и тн.Непрекъснато ги зареждат с храна.Марианка нали не е качила 10кг от глад и недоимък по 1 паница боб на ден...

Всичко ми изглежда вече супер режисирано.
Апропо бойкота на ратаите,това е по правилата и се е случвало в предишните сезони.Никой копче не може да им каже,ако решат да се пазят за един евентуален дуел.Стратегически,има голям резон.

# 127
  • София
Бети за мен крие комплекси с постоянно шумното си присъствие. Долових го в обясненията на масата с Красимира. Бяха излишни. Колкото повече време минава и напредва форматът, толкова повече симпатизирам на Краси.

П.П. Доволна съм, че Силвия спечели и битката в събота, и стана фермер на седмицата. Не е честно контузена да е все на битки и ратайство.

# 128
Ами тя Силвия все нещо е контузена, все нещо се оправдава. Като не е добре служебно губи и край.
Венци как изтърси Е. Евтимов, никакво чувство, равно като тепсия.
Аз ако ям един месец боб и картофи със сигурност ще съм качила един куп кила. Това са неща, които почти не ям или поне много, много рядко.

# 129
  • София
Разказът на Веси е безкрайно банален, може да съм цинична, но ми е безкрайно досадно...

# 130
Ох, този разказ имам чувството, че Весито е попреписала от тук от там, че и със самочувствие заяви, че е очаквала злоба от жените, защото е по-интересна, много си е повярвала и нямам търпение да я приземи някой най-накрая. Голям съм дебил, знам, но грам не се трогнах.

# 131
  • София
Разказът на Веси е безкрайно банален, може да съм цинична, но ми е безкрайно досадно...

И за мен.
Жалко, че не дадоха останалите.

Сами как се увърта около Силвето Simple Smile

# 132
Може да е банален разказа на Веселка,но другите го оцениха.

# 133
Венциту пак ще ръси акъл...майко...🤐🙄

# 134
Никакви комплекси няма Бети, а това, че зададе "очи в очи" въпроса на Красимира говори за смелост. Вместо да мрънкат зад гърба и, да кажат какво точно не им харесва. Не всеки може така елегантно, без следа от скандал да си оправя сметките.Харесаха ми думите и: "За мен загубата не е опция". И като загуби нямаше трагедии, продължава напред.

Общи условия

Активация на акаунт