Фермата сезон 5 тема 6

• 37 593
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 135
Да, съчинение на ниво трети клас... Има си тя стратегия - да предизвиква съжаление, да разчусвтва и умилява драгия зрител. В началото й симпатизирах, питах се как бих се справила, ако съм родена в едно такова място и имам нейните възможности. Но сега съм твърдо убедена, че не я харесвам.

# 136
Може да е банален разказа на Веселка,но другите го оцениха.
Другите до такава степен са обзети от някакво съжаление към Веселка, че я щадят за всичко, съжаляват за всичко и са готови на всичко за да не ревне малката. Щото тя в началото доста ревеше от всяка казана напряко дума
И Весето като нищо ей така от жалост ще си стигне финала.

# 137
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Другите до такава степен са обзети от някакво съжаление към Веселка, че я щадят за всичко, съжаляват за всичко и са готови на всичко за да не ревне малката. Щото тя в началото доста ревеше от всяка казана напряко дума
И Весето като нищо ей така от жалост ще си стигне финала.
и ще го спечелиш.
и ще черпиш  hahaha

# 138
По-скоро са възпитани и реагираха снизходително.

Не разбрах Венци какво се оправдава пред Станислав. Хареса ми, че Станислав му каза директно, че вината си е в него.

# 139
Ужас.. егаси лицемерието от Силвия. С право никога не съм я харесвала. Като си контузен и заради теб се махат елементи от битката, в ущърб на другия дуелист, ми откажи се бе, преотстъпи си точката от първата битка. Поне да не беше говорила как съжалявала, че така са се стекли обстоятелствата и колко тъпо и било, а в същото време да си дава зор да спечели.

# 140
Може да кажете, че съм ужасна, обаче още от визитката не харесах Веселка... сори... Само като чух на колко е години, колко деца има и какъв живот води. Разбира се, че не всеки е застрахован, ама след първото щях да се замисля за второ, а какво остава за трето. Децата са богатство, ама не се гледат с въздух. Липсва и умствен капацитет на тази Веселка, това е. И въобще не ме кефи как го играе жертвата, щото точно го играе. И браво на нея, до сега успява да мине между капките. Нямаше и един път, в който да се трогна от разказите и. Има супер много хора като нея, че и по-зле, не е нещо чудо невиждано.

# 141
  • София
Красимира с всяко изминало предаване ми опротивява все повече и повече...точно, както бяха казали и други преди мен, на мутра го раздава, много груб човек. Не, че на нея и дреме за нашите мнения - тя нали си има вече нов спонсор. Обаче евала, казваш как парите не са ти важни, ама все си намираш кой да ти ги дава......ми така де, да си знае човекът срещу нея още от самото начало.

Силвия, за мен, беше редно да даде ключа и отстъпи фермерството на Бети, а не да се "вайка" (абсолютно неубедително и неискрено - чиста поза). И си мисля, че ако беше обратната ситуация, нямаше да бъде толкова великодушна.

# 142
Ами нека да стигне до финала Веселка, тя е най-близо като дейност до фермерството.

# 143
Ами да стигне, но не е много честно да стигне със съжаления и между капките, защото на финала ще има хора минали през няколко ратайства и фермерства. Не може всичко което й е на въпреки и да реве и с това да си надвива.

Красимира не ми допада, защото е груба.

# 144
Силвия постъпи тъпо сега в тази битка, но Силвия например повече заслужава да е на финал от Веселка, защото изтърпя ратайства, дуели, битки.. Това, че Веселка може да дои кози и да кове, не значи, че е достойна за финал, еле пък да спечели.. По-неслужаващ от Веселка е само Венци, а и Митко татин..

# 145
  • ново
Веселка напипа тънката струна на съчуствието и засвири на нея. Чалъми. Бедна била, пък цигарата не вади от устата. Това нейното си е манталитет - да послъгва, да минава метър, да се прави на жертва.

# 146
Ами нека да стигне до финала Веселка, тя е най-близо като дейност до фермерството.
Добре нека стигне. Ама не по този начин. Нека ми е през всичко, включително и дуел на голямата арена.
Виждате ли че спря да реве. Поста си по този начин за малко отрудено многодетно майче, събуди съчувствието у другите, всеки я жали и щади и точка, стига толкова.
Бедна с три деца, а цигарата не му пада от устата на това момиче. Пуши като локомотив. После нямала за това, за онова.

# 147
От всички там,Веселка най добре би изхарчила парите,затова аз не я зачерквам,както повече тук.
Мечтае си момичето за къща за децата.Ако не заради нея,поне заради децата й бъдете по-снисходителни.В крайна сметка,те ще спечелят.

Другите биха си изхарчили парите по екскурзии,барове и дрехи,затова и не им симпатизирам особено.

# 148
  • London
И аз напоследък почнах да харесвам леко Бети, не ме дразни като преди. Да видим докога. За сметка на сиромашките жени, които адски ми простеят....някакви чалги евтини днеска запяха. Красимира домати режеше според мен....

Венци толко линне може да дойде насам и да побачка? Здрав е, силен, не знам точно какво го спира.....освен мързел евентуално.

# 149
От всички там,Веселка най добре би изхарчила парите,затова аз не я зачерквам,както повече тук.
Мечтае си момичето за къща за децата.Ако не заради нея,поне заради децата й бъдете по-снисходителни.В крайна сметка,те ще спечелят.

Другите биха си изхарчили парите по екскурзии,барове и дрехи,затова и не им симпатизирам особено.
Който ги спечели, ще си ги харчи както иска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт