Фермата сезон 5 тема 6

• 37 591
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 150
Време им е на Венци и Веселка да ходят ратаи. Не знам защо все минават между капките, а някои хора повториха и потретиха ратайство.

# 151
  • Вестерос
С тази чалгия ми опротивяха повече

# 152
Време им е на Венци и Веселка да ходят ратаи. Не знам защо все минават между капките, а някои хора повториха и потретиха ратайство.
Аааа, те са били май. Виж Митето Татюв не е бил.

# 153
Красимира е свикнала да получава каквото иска, винаги е била ухажвана и никога не и се е налагало да полага усилия за който и да било, освен за детето си разбира се. Приела е всичко за даденост и не го цени. Какво беше това лицемерие да ни обяснява колко свестен бил мъжът и като тя явно изобщо не оценява усилията му щом като се е хванала с Митко, само защото е бил достатъчно напорист и има има кинти. И той си гледа собствения кеф и не само, че не му пука, че разваля семейства, но и имам чувство че е горд с това. Какъв психолог е и какво ще научи клиентите си - като се появи напорист и богат мъж зарезвай своя - колко му е. Кефеше ме до скоро, но си мислех, че като чу за мъжа на Краса щеше да му е съвестно да ги раздели. Не са читави тия двамцата.
Бети най ме кефи за сега и нямам против тя да победи.

# 154
От всички там,Веселка най добре би изхарчила парите,затова аз не я зачерквам,както повече тук.
Мечтае си момичето за къща за децата.Ако не заради нея,поне заради децата й бъдете по-снисходителни.В крайна сметка,те ще спечелят.

Другите биха си изхарчили парите по екскурзии,барове и дрехи,затова и не им симпатизирам особено.

Ама защо тя да има най-нужда от парите?
Ами един Станислав не би ли ги изхарчил добре, според мен това момче също е доста адекватно. Той също може да си купи къща за децата си, които би имал?
Не бих искала да си мисля, че само защото тя заявява, че има нужда от пари, тя трябва да ги получи.
А пък който от тях да ги спечели, ще ги е заслужил - ходят ратаи, ходят на битки, работят, т.е. всеки който ги изкара си ги е заслужил.

# 155
  • London
И аз мисля, че парите не бих искала са идат там където не са нужни.....говоря за хора с милионен бизнес или най-малкото Митко Айти понеже има милиони, ако ги спечели би било редно да ги раздели между сиромасите там. Са няма кой да ме убеди, че човек с милиони следва да си ги изхарчи, а не да спретне благотворителна кампания с едни 50 000 евро.

На Веселка и аз неща да се дават, защото не показва никакви умения, няма спечелени дуели. Да иде да търка билетчета, за да ги вземе трябва малко и да се напъне.

Бих ги дала на Станислав, Краси, Сами....тепърва ще създават семейство, да имат един добър старт.

# 156
И аз мисля, че парите не бих искала са идат там където не са нужни.....говоря за хора с милионен бизнес или най-малкото Митко Айти понеже има милиони, ако ги спечели би било редно да ги раздели между сиромасите там. Са няма кой да ме убеди, че човек с милиони следва да си ги изхарчи, а не да спретне благотворителна кампания с едни 50 000 евро.

На Веселка и аз неща да се дават, защото не показва никакви умения, няма спечелени дуели. Да иде да търка билетчета, за да ги вземе трябва малко и да се напъне.

Бих ги дала на Станислав, Краси, Сами....тепърва ще създават семейство, да имат един добър старт.

Подпкрепям! Тези млади човеци може би ги вложат, поне първия и третия, за Краси не мога да го преценя.
А човек като Венци например, дали би ги завъртял и би си оправил живота? Не мисля.

Честно казано съм за Сами или Станислав!

# 157
Е, да бе, то и аз искам Митко Ай Ти да се събуди някоя сутрин и да си каже "чакай да преведа на ЕлиХубавели от бг мама едни 200 хилки, ей, така, че има нужда", ама надали... КОйто си ги спечели, негови са си, не са длъжни да се отчитат, да се извиняват едва ли не, че са спечелили. Това е състезание, не е Българската Коледа....

Последна редакция: пн, 04 ное 2019, 23:16 от Elimelihubaveli

# 158
  • София
Ла Картала, Митко няма милиони, има такъв бизнес, била съм в сходна фирма, която фалира. Шефовете разделиха по 500000 примерно, ама то тва са ти два апартамента в София. Не, че Митко има нужда от парите, де, но и не мисля, че има толкова милиони.

Мен богатите ми харесват Сами и Бети, донякъде Митко АйТи, от бедните Краси, Станислав и донякъде Марги.
Съжалявам, че Бети не стана фермер, дано не отпадне тази седмица.

# 159
Не е редно някой да дели парите си с другите, нито е длъжен. Полагал е усилия, блъскал се е, работи по 20 часа на ден и после длъжен бил... Как не! Що Силвето например не положи малко усилия и да смени попрището? Ама по-лесно е да кибичиш по цял ден в салона и да въртиш клюки. От сиромасите само на Станислав съм склонна да дам парите./Ама не ги давам аз : ) /

# 160
Бети е много колоритна и ми е забавна. Също и Татьовото Мите ми е забавно, за първи път видях кози със сплетени брадички, отделно го гледам как се забавлява. Дразнещ е, но е и смешен.

# 161
..... Не са читави тия двамцата.

Обаче много си подхождат. Той е разглезен, повърхностен, мързелив, неорганизиран. хумора му е леко глуповат и се носи по течението. Тя е пресметлива, студена жена, създава приятелства и групички за своя защита, без професия, без желание да работи и да се развива, нещо като кифла, но по-хард, мутренски стил кифла ... Ще го командори, а на него ще му е хубаво Mask
Такава връзка може да е дълготрайна , ако Тати се съгласи да приеме "пиявица" с дете за снаха.Mask

# 162
  • ВАРНА
За битката за фермер  - смятам,че продукцията трябва да се грижи повече за участниците си, не да им се дава шанс да се инвалидизират. Освен това,този,който доскоро се е раздавал на арената трябва да играе 2ри път,някак не е е много доизмислено. Сега хем на Бети и е криво,хем на Силвия. Браво на Бети,че се оказа човек на място в тази ситуация. Мрънкането на Венци накрая пак ми беше в повече,Станислав добре му каза,че сам си е виновен. и Венци пак извъртя,че гаджето виновно,че му е завъртяла главата Laughing Аз не разбрах,Венци се е развел с първата жена заради младото гадже ли ? Ако е така,нормално дъщеря му да не иска да го погледне ...

# 163
Станислав ми харесва все повече,той е моя фаворит.
Не ми хареса конкурса,защо пропуснаха някой номера?
Дуела беше нечестен,Силвия като контузена да се беше отказала или да загуби служебно.Това здраве и инжекции за нищо ги нямат тия хора.Бети не мога да я харесам и това е,да има някакво подобрение и развития,но просто не мога.Провокацията срещу Красимира не я разбрах,какво се засяга при положение че само преди седмици я плю и злобя от нерви да не я предизвика,ся се засегнала от некъв коментар.

# 164
  • София
Добре, че не съм на мястото на подчинените на татьовото Мите. Такъв шеф ще ми е трудно да търпя. Може да е умен и схватлив, обаче е често лигав и несъобразителен. Аз прекомерно лигавене приемам само от деца и тийнейджъри. Зрял човек над 18 да ми се лигави често-често ми е отблъскващо, на моменти даже стъписващо.

Общи условия

Активация на акаунт