Фермата сезон 5 тема 6

• 37 587
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Бизнеса на Митко и другите двама сътружници е оценен на милиони,но самия им бизнес прави около 1 милион евро(или долара беше) годишно.Като махнем заплатите и данъците,от тези 2 милиона лева доста влизат в джобовете на Митко и компания.Въобще не смятам,че тези 100 000 тр да отидат при него,ако става въпрос за кой във Фермата има нужда от парите..освен ако не дари парите.
Някой беше публикувал статия за работата им и там имаше споменати цифри.

Сами явно изкарва дори повече от Митко АйТи,защото е един от разговорите,мисля че Митко2 го спомена между другото,как Сами започвал да бачка от 4 сутринта и нямал почивни дни.

Аз съм за Красимир или Веселка да спечели формата.
Другите са или 1/лузъри,които ще изхарчат парите за силиконови цици и почивки в Дубай или 2/наистина хора с възможности и не са им нужни.

# 167
А, тук не съм съгласна. Това е игра и наградата е за който се пребори за нея. Ами аз поне както виждам, някои от сиромасите хич и не се напъват нещо да направят. Другите да не би да са им длъжни?

# 168
Именно, Сами става в 4 и работи без почивка... Явно е такъв човек, енергичен, деен, не може да седи на едно място в нищонеправене...Много преди Фермата бях гледала една негова тренировка, ами то ти е кеф да го гледаш- толкова енергия, позитивизъм, усмивката не слезе от устата му. И този Сами трябва да отстъпи наградата  на някой мързелан ? Защо?

# 169
Подкрепям последното мнение. Да, Веселка има нужда от парите, ама не виждам с нещо да ги е заслужила повече от другите. Да не говорим, че ще отиде на финал, без да е ходила на дуел. Красимир ако спечели, любовта му ще ги профука😆 .

# 170
Кога пък Красимир например не се е напъвал,дори смея да твърдя,че от всички мъже той най много работи и не се спира.
Разбира се,че е за който се пребори за нея,но споделям според моите виждания кой има нужда от парите и кой не.Също така обявих и симпатиите си към 2ма участници,които искам да спечелят.

Защо смятате,че Веселка няма да отиде на дуел,ще отиде(защото сега ще видим няколко женски дуела и много вероятно е точно Веселка да бъде избрана),навярно и ще го загуби.За мен не е силен играч заради слаба психика и хаотичност,въпреки че има умения.
Красимир е умен мъж,при това не ми изглежда на такъв,който жените го командват и харчат парите.Плюс това,Стрелците са стиснати.

# 171
  • София
То 100 000 лв са нищо, то такава беше наградата преди 12 години сигурно в ББ и тогава наистина с тия пари човек можеше да направи нещо, сега половин малък апартамент. Ако нямаш пари, няма и да смееш да ги вложиш в нещо рисково и да ги загубиш. Богаташите имат повече шансове да ги умножат.
Силвия я виждам да си отвори собствен салон, Станислав може би нещо недвижимо.

# 172
  • София
Не знам защо бяха избрали такива игри на дуела днес.
Знаейки състоянието на Силвия - и болката в китката, и навехнатия глезен - можеха да изберат друг тип игри, подходящи и за двете.
Не беше честно и да реже и да мъкне кофите с кобилицата след като вечерта е била на дуел. Изтощена е, за разлика от Бети, която е викала от пейките.
Има достатъчно други възможни игри - все можеха да изберат други две по-подходящи, в които Силвия и Бети да имат равни шансове.
В никакъв случай не искам да омаловажа достойната постъпка на Бети - да поиска (не просто да се съгласи) да отпаднат елементи от игрите, които за Силвия ще бъдат непосилни. Поздравления!

Жалко, че не показаха представянето на всички участници в конкурса за най-лични мома и ерген. Сигурно щеше да е забавно. Ако са имали много за излъчване от този ден - да бяха оставили конкурса за утрешния епизод (примерно). Като цяло, участниците са доста задружни този сезон и добре си живеят вътре. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 00:52 от Vivi

# 173
Да им бяха замесили малко кал да носят , както беше една от игрите щеше да е в пъти по- забавно и нямаше да се натоварва толкова Силвия

# 174
  • София
Миналата седмица беше същото, когато тя се би срещу Поли, върна се като кандидат-фермер, даже тогава държането да не падне кофата 1 час беше мног, много по-трудно.

# 175
Адоралова, не знам колко стрелци познаваш, но ако наистина познаваш са някакви изключения. Стрелците са най-щедрата зодия според повечето астролози. За мен е огромно удоволствие /като типичен стрелец/  да купувам на другите неща, които знам, че ще им харесат. Ей така, без повод. И го правя не заради другите, а заради себе си, щото ми е кеф. Извинявам се за спама, но не се сдържах.
А за дуела и кое е честно... Беше ли честно миналата седмица Бети да се състезава с мъж при равни условия, след като също беше размазана от дуела за оцеляване? Ама нямаше "ох, стъпих не знам си къде", "ах, боли". Стисна зъби и направи каквото можа. Пък сега като се замисля Силвия много удобно стъпила в някаква дупка след дуела без никой да разбере. И днес изненада-  контузия...Ама има ли я, няма ли я...

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 01:02 от deivi

# 176
Много много съм разочарована от идеята на Бети да спести усилията на Силвия. Това не е благородно, това е глупаво. Защо ли Силвия не ѝ подари една точка на третата игра.... да ѝ върне жеста?
Изключих тв след дуела.

# 177
  • София

А за дуела и кое е честно... Беше ли честно миналата седмица Бети да се състезава с мъж при равни условия, след като също беше размазана от дуела за оцеляване? Ама нямаше "ох, стъпих не знам си къде", "ах, боли". Стисна зъби и направи каквото можа. Пък сега като се замисля Силвия много удобно стъпила в някаква дупка след дуела без никой да разбере. И днес изненада-  контузия...Ама има ли я, няма ли я...

Не беше. Пак можеха да изберат други игри, в които Бети и Краси да имат равни шансове.

# 178
Може и да е глупаво. И не всеки би го направил, не всеки би пожелал да го направи. Но на мен Бети сега ми харесва повече. И ми харесва още повече и от Силвия. Някои там така са се вкопчили да са там, да победят. Други пък го искат,но не така неистово. На мен вторите ми харесват повече.

# 179
  • London
Е, стига де....така се приказваше,,че Виолета щяла да изхарчи парите на Яни пък нищо такова нямаше.

Най-важното е някой мързел като Татиното да не ги вземе.

Общи условия

Активация на акаунт