Фермата сезон 5 тема 6

• 37 579
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 180
  • Sunshine state
Аз пък за разлика от вас исках Силвия да спечели. Еми и мен ме натоварва постоянното врякане на Бети. Прекалена ми е, не ми е и забавна. Краси си й го каза права куме, евала за което. Изкефи ме как Дана сряза щерка си и как Станислав каза истината в очите на Венци. Значи хрантутил 20 годишната си приятлка, ама нямал пари да иде да види дъщеря си в Англия за цели 5 години?! Акълът ми не го побира това.. Че то има евтини билети с нискотарифните компании постоянно, айде моля ви се. 🤦🏼♀

# 181
  • Калгари, Канада
Който се е контузил, трябва да си е за негова сметка, да е внимавал. Това си беше подарено фермерство.

Продукцията не е длъжна да сменя игрите заради участниците и контузиите им, като са влезли в играта са знаели залога.

Сега Силвия трябва да си играе нейната игра (както искаше) и да сложи силна жена за първи дуелист за да си разчисти пътя. Залагам на Вили и Дана, Маргарита и дори Красимира (тя си каза, че вече играта е на друго ниво, тъй че защо не).

Сами явно не държи на жената до него или пък просто няма сериозни  отношения с нея, негова си работа.
Но съм изумена как му "давате" парите само щото е "good looking", нека да отиде на дуел, да го видим в 4-5 битки (за предпочитане срещу Краси, Станислав или Митко ИТ), пък тогава да го коронясваме, ако остане.

Не вярвам конярката да стигне до финал, камо ли пък да спечели. По бих повярвала, че Маргарита ще е на финал.

Венци е под дъното и затъва още, сам си се бута надолу, а другите обвинява. За жалост има такива хора.

Това, че Бети не стана фермерка, може в дългосрочен план да се окаже добре за нея. Ще видим.

# 182
  • Sunshine state
Маргарита днес на импровизираното им шоу ми се видя най-красива от всички жени. Много хибави черти има тази жена. 👌🏻

# 183
По казуса с битката за фермерство, според мен Продукцията е виновна. Силвия още в началото, като видя, че не може да виси на онази греда, каза, че се отказва. После се събраха от продукцията да обсъждат какво да правят, да бяха дали служебна точка на Бети или примерно Силвия да почне с 2 минути закъснение (или там колкото време трябва, за да срежеш въжето и да се откачиш), или да й бяха вързали тези неща по-нагоре някак си. Голяма глупост с махането на елемент! Можеше да кажат на Силвия, като е контузена, да избере някой от другите, който да заеме мястото й и пр. Варианти много, те избраха възможно най-тъпия, така че и двете да се чувстват зле, но само и само да има битка. Съмнявам се Силвия да е тропала с крак, да махат елементите, че да са равностойни. После пък Бети реши да се прави на още по-благородна и взе да настоява да махнат и втория елемент. Изключителна глупост! То като цяло тази битка за фермер е много тъпа, трОшил си се на арената предната вечер и на следващия ден, айде пак... Поне да избират някакви игри, които не изискват физически усилия, не ми се вижда равностойно. Радвам се, че Силвия е фермер, но не ми се искаше да е по този начин.

Малко ме издразни коментара на Маргарита, как и тя била с навехнат глезен, с гнойни рани, но играла и т.н. Има контузии и контузии и това, че ти можеш да правиш нещо с някаква контузия, не означава, че и друг ще може.

Бети на мен ми е забавна, но и мен понякога ме напряга и ми идва too much Laughing Това, че взе да се обяснява на Красимира и да я пита какво да променяла в себе си, ми се стори мега глупаво и въпбще не ми кореспондира с някой интелигентен, осъзнат човек, който има точна самооценка.

Венци и Веселка ги превъртях...

# 184
Маргарита днес на импровизираното им шоу ми се видя най-красива от всички жени. Много хибави черти има тази жена. 👌🏻
О да, Маргото с грим е страхотна, аз си я харесвам много по принцип. Някой нагоре беше писал, че ратаите имали право да не работят, то тогава се обезсмисля мотото, че думата на фермера е закон.
Бета не мога да я харесам и това е. Ко ще и на глава да се върти, дразни ме.
Разказа на Веселка го пропуснах, органически ме дразни тази жена, дори не мога да й съчувствам за миг. Защо я жалят другите за мен е загатка. Да родиш 3 деца на 20 г.и да нямаш 1 лв.в джоба за мен не е геройство, а пълна липса на акъл.

# 185
Аз направо не можах да я позная. Изглежда ми и отслабнала в сравнение с началото.

# 186
Красимира каза шушнейки и хилейки се на Веселка: "още един от чорбаджиите падна". Накрая в това предаване няма да остане един стойностен човек. Не знам какво й харесвате на Красимира толкова. Ще ги гледаме до финал трите кокошки Силвия, Красимира и Веселка. Въпреки че симпатизирам на Веселка от части, защото тя все пак цял живот живее на село, няма модели за подражание, не може да я съдим много сурово.

# 187
  • ново
Айде сега, Веселка родена и живеела на село. Ами учила е в Ловеч, ако е имала желание и акъл е можела да остане там и да се устрои. Толкова и е капацитета.
Набарала е лесното сега в предаването и край, така до финалната четворка.

# 188
  • SF
Разказчето на Веселка беше доста елементарничко. Трябваше да ни докосне съдбата на малкото момиченце от малката къщичка в малкото селце с малкото парички. Наивно, тъпо, изтъркано, да не говорим за стил.
Но откъде да го има стила това момиче... Да не е преучила случайно или да се е постарала.

Аз съм на обратното мнение, че Фермата трябва да се спечели - парите трябва да се дадат (?!!!) - на някой, който има нужда от тях и който ще ги "оползотвори".
Тогава няма смисъл от цялото състезание за доене, зидане и ратайстване. Да си изберат беден и прост и да му дадат парите, а останалите ще си ги изкарат в живота.
Най-нечестно, а и безсмислено е  състезание за бързина, сила, сръчност и ум, да се спечели от някой, който не е нито най-бързият, нито най-сръчният, нито най-умният, но пък най-бедният.
Не само във Фермата. В която и да е ситуация в живота, не е честно, не е полезно и не е редно.
Същото е като във вашата работа да обявят конкурс за по-висока позиция с по-добро възнаграждение и повече привилегии и след конкурса мениджърите да изберат служител, който няма качествата на останалите, но има заем, деца и колата му е за основен ремонт.

# 189
  • София
Маргарита на живо е още по-красива. И е някак си много дейна, имам чувстовото, че не се спира тази жена. Исках да я видя и във фермата и между другото явно, защото там като са така откъснати в моментите, които се сещаше за детството и майка си ставаше по емоционална и плаче, а пък в моите представи е много борбена.  Имен лекичко ме подразни изказването и затова как е играла с контузии, но това е така, защото знае какви усилия и е коствало, но въпреки това всеки човек си има праг на болка и търпимост.
С тази си постъпка Бети ми стана някак си по симпатична, не мога да го крия. А пък бях така изненадана, че Митко 2 беше в агитката за нея, а как говореше зад гърба й.

# 190
Аз не живея на село, но не разбирам  квалификации за капацитета на човек в зависимост от това къде живее. И умни, и глупави има навсякъде.

Цитат
Същото е като във вашата работа да обявят конкурс за по-висока позиция с по-добро възнаграждение и повече привилегии и след конкурса мениджърите да изберат служител, който няма качествата на останалите, но има заем, деца и колата му е за основен ремонт.

Качествата се оценяват от работодателя и той преценява кое е по-важно за него.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 10:26 от Vali_N

# 191
  • Вестерос
    Именно, Сами става в 4 и работи без почивка... Явно е такъв човек, енергичен, деен, не може да седи на едно място в нищонеправене...Много преди Фермата бях гледала една негова тренировка, ами то ти е кеф да го гледаш- толкова енергия, позитивизъм, усмивката не слезе от устата му. И този Сами трябва да отстъпи наградата  на някой мързелан ? Защо?
    Именно!

Стига сте броили на хората парите и кой колко се нужда е от тях. Победител трябва да е човек, който се е представил добре във формата, който не се е скатавал и е бил човек на първо място с всички. За мен за момента от мъжете това са Сами , може би Станислав и Красимир, а от жените Маргарита като забравил скандала й с Веселка.. Искам ги на финал.

Иначе във фб има уж спойлер за 4-мата финалисти. Мога да го споделя, ако искате.

# 192
    Сподели спойлерите в скрит текст.Аз съм любопитна  Shocked

# 193
    • SF
    Аз мисля като теб, Tiffany A, но Станислав и Маргарита не са сред фаворитите ми за спечелване. И двамата са ми герои от фона, на който се развиват действията.
    Сами и Красимир са ми главните герои.

# 194
    Току що прочетох във фейса и аз уж сигурните финалисти  Joy
    Спойлер
    Скрит текст:
    Сами,Красимир,Веселка и Маргарита

Общи условия

Активация на акаунт