Фермата сезон 5 тема 6

• 37 571
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
За съжаление мисля, че не са интересни вече на продукцията, затова и двамата са герои за фон, което е жалко. Винаги съм се дразнела , че не отделят еднакво време за всички, а ни "натрапват" едни и същи в по-голямата част от епизода

СПОЙЛЕР ЗА ФИНАЛИСТИТЕ,  никакви гаранции не давам, че е вярно, прочетох го във фб снощи

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Сами, Красимир, Маргарита и Веселка

Моля, да не се коментира без скрит текст!

А, писали сме заедно с Elpi

# 196
Ей така се печели, другите правят сценки, пък рецитират, пеят, рисуват в конкурс за таланти. Весето написа нескопосан сълзлив „разказ” и оп, печели... Bitch, please... Така ще спечели и Фермата. Ама, ако тая наистина вземе, че спечели повече няма да си пусна това предаване да го гледам...

# 197
Общо взето за тези предавания спойлерите излизат верни.

# 198
  • SF
Само не издавайте тук, защото аз не гледам предаването, защото ми е интересно как се готви в тава за 16 човека или как се боядисват огради, а следя развитието на участниците и взаимоотношенията им, както и кой по какъв начин би стигнал до финал.
Не отварям умишлено спойлерите ви, но със страх чета постовете след тях, за да не попадна на нещо издайническо.

# 199
  • London
Не е вярно, че са верни винаги.... миналата година се говореше упорито, че Нури е на финал, но това се оказа лъжа. И сега ще има поне 3-4 спойлъра за финалистите и ще гадаем кое е вярно. Така като видях човека споделил тоя спойлър във фейс не съм склонна изобщо да вярвам и така го беше плеснал нахално та и който неще да го види. Бая псувни отнесе от мен.....

# 200
Веселка - най-лича мома!? Стига бе. Тя пък се взе на сериозно и реши,че е била толкова интересна, че чак са й завидели

# 201
  • Варна
Силвия прекали. Дали емоцията от предната седмица не я пусна, не знам, тези лигавщини не са ми ок.
Красимира, хубавицата. Абсолютен темерут, красиво лице без грам симпатия, чар, топлина. Може би интересна в началото за мъжете, да я 'превземат' и 'пробият'. Не, че се дърпа всъщност... но после става тегаво. Кой би живял щастливо в ежедневието си в тази вечна зима. С удоволствие ще и изгледам гърба и няма да я запомня.

А кой да спечели? Който се пребори разбира се.
Бедните заслужавали а чорбаджиите не - хайде моля.
Здрави, прави, с претенции и накрая 'ма на мен ми трябват пари пък ти си имаш!

Да си ги нямаме такива.

п.п. на Веселка творчеството бе пълен потрес.

# 202
Скрит текст:
Дано не е верен текста в спойлера, защото не виждам големия Митко.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 12:54 от Не се сърди, човече

# 203
  • Разпиляна във въображението
И аз се надявам да не е верен, защото една част от него
Скрит текст:
няма никаква логика

# 204
Добре, по някаква причина ми е интересно да чета мненията ви тук, но защо, аджеба,са тези спойлери за финалисти?. Само за крайната цел (победителят) ли гледате предаването? Ако знаете/мислите,че знаете победителят..то тогава какъв е смисълът като цялата тръпка от неизвестното се губи.

Относно епизода, според мен и фермерите са на мнението, че приказката на Веселка е ниво домашна работа в 5ти клас, но както за повечето неща случващи се в медийното пристранство, така и тук..никой не се осмели да го каже, за да не излезе безчувствен.

За Венци се надявам, че се гледа, за да разбере колко се закопава с тази негативност. Хубаво..зле му е положението, ама поне си признай, когато грешката е била в теб. Дано успее да промени това в себе си.

# 205
Оффф, Веселка с постоянното и мрънкане и жалване много предобри . Чак досажда, младо момиче,а постоянно мрънка . Желая и всичко най-добро, но ако стигне до финала би било от съжаление .

# 206
Не ми харесва спойлера.

# 207
  • Вестерос
Всяка година споделяме спойлери за финалисти!

# 208
  • София
Ако победата опира до фермерски умения, значи Ивайло трябваше да спечели.... Simple Smile

# 209
Скрит текст:
Сами и Красимир са ми ок за финалисти. От мъжете само Венци и Мититу нямат място на финала.
Ама ми е интересно как точно Веселка и Маргарита победиха другите жени, че да стигнат до финал. Красимира и Велислава не ги харесвам, но според мен са най-силните от жените и логично ми е те да са на финал, освен, ако едната не елиминира другата. Маргарита я харесвам вече, но Веселка на финал си е чист популизъм..

Общи условия

Активация на акаунт