Фермата сезон 5 тема 6

• 37 567
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Скрит текст:
Сами и Красимир са ми ок за финалисти. От мъжете само Венци и Мититу нямат място на финала.
Ама ми е интересно как точно Веселка и Маргарита победиха другите жени, че да стигнат до финал. Красимира и Велислава не ги харесвам, но според мен са най-силните от жените и логично ми е те да са на финал, освен, ако едната не елиминира другата. Маргарита я харесвам вече, но Веселка на финал си е чист популизъм..

Скрит текст:
Според мен Вили е била Красимира, една идея по-силна е от нея ми се струва или са на канта ри е въпро сна късмет. А майка й е паднала от някого и така и двете са аут.
Дано не спечели Веселка, въобще не ми харесва още от началото.

# 211
  • Вестерос
Да не забравяме, че има гласуване на отпадналите, които пращат двама директно на финал.

# 212
  • Sunshine state
Благодаря за спойлера! Вярен или не, поне е нещо. Joy Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Веселка от съжаление и до Цариград ще стигне и хич няма да се учудя, ако е на финал. Който и от останалите 3ма да победи, няма да се разсърдя.

# 213
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи хрантутил 20 годишната си приятлка, ама нямал пари да иде да види дъщеря си в Англия за цели 5 години?! Акълът ми не го побира това.. Че то има евтини билети с нискотарифните компании постоянно, айде моля ви се. 🤦🏼♀
А още по-лошото е, че той дори не знае в кой град живее, за което знание не се изискват никакви пари.  Confused Влюбен бил, загубен... не мога да си представя, че някога ще забравя, че имам дете, ще го пренебрегвам и неглижирам, само защото съм в нова връзка. Ами не, нищо, нищичко не го оправдава! Гнусен човек!

Разказчето на Веселка не ме трогна изобщо - сюжетът зает от известна приЧТа /по нейните думи/, никакъв стил, никакво въображение, пълен буламач. Истински се надявам да не й подарят победата на тази от жал!

На мен Сами ми е фаворит за спечелването на формата, не защото е good looking, а защото ми харесва като човек - харесва ми държанието му, това, че не се притеснява да си каже, когато нещо не е правилно, при това без да губи достойнство, не е конфликтен, не е никак глупав, работяга е, не се скатава, силен е в игрите и е много ведър човек.

# 214
  • при късмета
И на мен ми харесват половината финалисти.
Вчера единствено Венци ме подразни, като разказваше за дъщеря си. Оправданието му да не контактуват, е, че там му трябвали много пари. Обяснява, че не знае къде е и как, защото нямал пари да отиде. Обаче изобщо не се замисля, че ако като родител, отговорен за отношенията с порасналото си дете, те са такива, каквито сам е създал и то много преди да порасне детето му. Ако беше свестен родител, колкото и да няма, дъщеря му щеше да си поддържа връзка с него.

# 215
  • Вестерос
Сякаш билет до Лондон примерно е хиляда лева... от там автобуси, влакове...

# 216
Аз съм за Сами, Митко ИТ и Маргото на финал, но подозирам, че Маргото си навлече антипатията на зрителите, заради овикването на Весела, а Митко-заради годежа. Така че залагам май най-много на Сусами Simple Smile

# 217
Бившата не Венци е меко казано кифла и златотърсачка,ясно е що го е разкарала.Във фейса са едни снимки,едни чудеса,едно цупене.Нищо чудно че дъщеря му е била против,не разликата в годините им е бил проблема,а поведението и предполагам.Ей кризата на средната възраст не прощава.
За спойлера.
Скрит текст:
Ясно беше че Сами ще е на финал,за Краси е очаквано,ама Маргарита как е стигнала не знам.Съгласна съм с Ния,Велислава е отсранила Красимира сигурно и после някой може би Маргото Дана?Или Бета?Ако е такава финалната четворка със сигурност искам Сами и бих гласувала за него за победител.

Последна редакция: вт, 05 ное 2019, 14:38 от лещичка

# 218
  • при късмета
Дана и Велислава не могат да се отстранявани по отделно. Отстранят ли едната си заминава и другата. Затова са един играч

# 219
Изпускате признанието на Венци, че накрая се е изпокарал с всички заради приятелката си. Дъщеря му си е стегнала куфарите и се е махнала без да се обръща назад, получила е не разбиране, а кой знае какви приказки. Нали не сте забравили,че ако би била  гей ще се отрече от нея? Този човек никога не е имал бащински чувства, има много мъже като него, дори съвсем прилични на вид, професия, поведение ... някакъв вид егоизъм е. Незнам кой ще го предизвика, но има още само 5 дуела и да си ходи, писна ми от него и хората които олицетворява.
Като сте заговорили за финал, аз май ще подкрепя Станислав , заради дозата идеализъм, заради ненатрапчивия му патриотизъм, за това, че работи здраво, за това,че не се бои да каже на някого : Сгрешил си. Тази държава има нужда от хора като него, в предишните сезони имаше много такива мъже, които харесвах или не, но напускането им е загуба за страната. Някой помни ли Тодор Викинга,  Ванко строй ....
Най-после се появи спойлер, дали е верен или не, е маловажно. Аз обичам спойлери и не ми развалят удоволствието, защото сега ще се чудя има ли нещо вярно. Но ако знаете колко смешно изглежда темата с тези скрити текстове, че и зад няколко врати Mask Цяла страничка с аватари и празни полета със " Скрит текст". Все едно, че сме наркоразпространители Stuck Out Tongue Winking Eye

# 220
  • Асеновград
,,Деспасито,, (Сами)  остава  моя фаворит, да спечели формата. Възпитан , работлив не заговорничи и най вече позитивен млад човек.
Веселка , опитах да е захаресвам , ееее не мога . Доста глуповато момиче , но пък малките и дечица са много сладки.
Венци , този не е наред. Не знаел за дъщеря си в кой град била....ццц Жива да не бях. Лигавил се с някаква 20 годишна, любов било, застанал против всики и всичко.... , а видиш ли сега реве че нямал пари. То хората са измислили телефони , скайп и каво ли не .Има също и евтини самолетни билети , ноооо  егоиста нищо не направил да се свърже с детето си. Ох направо ми се повръща от този . Имам чувствито че само мрънка за пари , и сякаш чака някой да му ги даде.
Харесвах Красимира , но взех да си променям мнението...
Силвия защо непрекъснато прави гримаси , много е противно....големи хора а се държат , като деца.

# 221
Започвам все повече да харесвам Бети. Стиска й да пита пред всички какъв й е проблема на Краса, а тя нали е лицемерна - не може да каже с две приказки какво не й харесва. От жените харесвам нея и Маргарита. Нея също все повече я захаресвам. От мъжете Самчо, ама излезе голям мачо - ту Силвия, ту Бетиту. Ама нали ми е градски - подкрепям го. Красимирчо също го харесвам, но не и по какви жени си пада.

# 222
Е, аз пак да си кажа, че Сами ми е фаворита Grinning И, да, харесва ми като мъж, що да го крия. Но не искам да спечели, защото супер якия на външен вид, а защото е свястно момче. Аз в началото Сами хич не го харесах по външност, даже съм писала, че ми е много захаросан, НО с времето видях, че е работяга, симпатяга, весел, приятен събеседник. Накратко - пич! И вече не ми е толкова захаросан, харесва го и дано да спечели.

# 223
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Някой помни ли Тодор Викинга,  Ванко строй ....
О, да, Ванката ми беше любимецът от онзи сезон, Тодор също го помня.  Grinning
Станислав и за мен е приемлив победител, харесвам го, харесват ми идеализмът му и чувството му за чест, харесва ми и това, че работи много.

Забравих да кажа и че спортсменската постъпка на Бети в дуела страшно ми хареса.  Heart Eyes

# 224
  • при късмета
Бети, преди да иска подобно обяснение от Красимира, да беше дала първо тя защо по неин адрес избълва всичко и така истеряса и се напрегна, когато Краси трябваше да избира дуелист. Тогава тя беше тази, която нямаше никакви основания да се напряга от Краси, защото нямаше никакви отношения м/у тях. При това Красимира отдавна е казала на Бети с какво я напряга, със същото с което и всички други, на които така влияе, начина и на изказ и говорене.

Общи условия

Активация на акаунт