Фермата сезон 5 тема 6

• 37 483
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Друго имах предвид за военните. Казах вече, че трудно взимат решения за личния си живот. В работата е лесно, някой им е написал устава, от тях се иска само спазване. Грубо ще прозвучи, но спират да мислят, само изпълняват. Да, но създавайки семейство, хем искат да командват като в работата, пък хем няма правила (устав) по който да се ръководят.Стават като пиле в кълчища в този затворен кръг и затова трудно създават връзки. Никоя жена, като види, че ще е командорена, не стои. Жените обаче, които знаят тази особеност на военните, практически те измислят правилата, пробутват ги на мъжа си като негови и мъжа започва много старателно да се движи по семейния устав. Но това става на друг етап, първоначално да издържиш военен за да създадеш връзка с него се иска търпение. А това е причината почти всички да твърдят, че заради работата, заетост и местене не могат да създадат връзки. И да, искат те да са водещите във връзката, но не е от мачовщина, а от професионална деформация. Затова и повечето имат нагласа към жените, която в днешно време не се приема много добре

# 556
Ох, този Митко2, как режеше моркова за лещата, много е флегматичен, ама по- скоро нарочно, не може да има чак такива мудни хора

Дооокатооо нареже моооркова, лукчето...и лещата му стана готова за следобедна закуска Smiley Признавам му чувството за хумор.

Силвето ли излезе от зоната си на комфорт или Краси се опита да ѝ препише собствените си страхове и неволи? WinkНямало да се справят, не била лесна смяната на ролите. И с Митето не може да си лафи както обикновено, Веселка ѝ досажда с нейните ревниви изблици...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 18:20 от Cafelate

# 557
  • Вестерос
Забелязвам в тази Ферма масово не могат да говорят като хората, много диалекти, много нещУ

# 558
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Красимира се ядосва, че нямало смисъл да правят задачите, но Силвия какво е виновна, че са разменени ролите тази седмица? Силвия е хаотична, факт, в момента и въобще не е на фокус, тя си го каза и сама, но който иска да работи, ще си работи.
Според мен Красимира се издразни, че Силвия не правеше нищо, а се въртеше пред мъжете на масата. И действително не са я дали да прави каквото и да било тази седмица, а работата е много и тежка.
Искам Митко да викне Венцислав и да го изпрати вкъщи, че да се свършва вече тази мъка. То неговото мрънкане направо не се издържа. Crazy И след него ако може и Веселка.

# 559
  • ново
Много добре знае Веселка какво търси във Фермата.
И като едното нищо ще вземе да ѝ се получи.

# 560
Станислав е зодия Лъв. Типичният представител, но доста посредствен, да не използвам друга дума, че и аз съм "пристрастна" към професията.
Скрит текст:
Но ето че до финала е достигнал с физическите си качества, не с умствените, което се търси в такъв формат. Предпочитам той да вземе наградата пред Веселка, нищо че е жена
Не знам защо си мислиш, че Станислав е тъп?!? Мисля, че си леко подведена и от външния вид. Улавяла съм го в няколко разговори да разсъждава много умно. Единственият, който беше нападнат от всички на масата за това какво “нищо” е като военен, но намери сили да се опълчи срещу всички и да се защити, не се сви като охлюв както например Венци. Също така разбра много добре причините Венци да се намира в това положение. Единственият, който му каза в прав текст на Венци, че той е причината да няма връзка с дъщеря си, и че няма семейство, заради младата си любовница.
Разбира се Станислав не е приказка, изложи се на няколко пъти, но кой не се??

# 561
  • София
Нали няма да ви разваля съспенса относно избора довечера.Търся си спойлери за финалисти и този,с името на победителя в Сървайвър,винаги познава.Ако иска някоя по-отракана от вас да го разпита малко във ФБ,няма аватар .Хайде ще го сложа скрит текст.
Скрит текст:
Georgi Kehaiov Ще избере венци тва е сигурно
3
Скриване или докладване на това
Харесване
 · Отговор · 15 ч.

# 562
Митко дали няма да го играе мъжкарче и да избере Сами? Всички очакват да викне Венци, но си мисля, че Митко ще предпочете да отпадне от силен противник. Представете си бат Венци да го опука!

# 563
Малко извън актуалната тема, ама някой знае ли какво се случва с Роман от предния сезон? Нямам регистрации в социалните мрежи, не следвам никой, ама ако някой знае, нека да сподели, моля😊. Знам, че той беше крайно недолюбван в  темата, ама пък аз го подкрепях и се надявам, че е успял да си  подреди живота.
Има instagram профил - banev.roman - има си нова мацка и чакат бебе.

# 564
  • София
Силвия вместо дс пита дирвктно Красимира защо се държи така, върви наляво и надясно и само се жалва. Някои искаха да не е Бети фермер, че ще ги сгърчи от работа, ама сега като останат без сумата и кошници ще съжаляват. А Красимира изобщо не ми прилича на човек, чието мнение ще се повлияе толкова много от друг, най-малкото пък от Марги.
Между другото когато Красимира беше фермер някоя от дружките и спеше ли при нея във фермерската стая?

# 565
Веселка спеше при нея.
За мен Красимира се дразни,че татиното е ратай,а Силвия се скатава.Наистина не са я дали веднъж дори нещо да свърши освен да обикаля.Все едно гледам фермерството на Милин,оня само си търсеше къде да полегне 🤣

# 566
  • София
Някой знае ли кога точно е свършило предаването?
И на цялата тая конспирация, още не е изтекла информация кой е победителят. Simple Smile

# 567
  • София
За мен Красимира е справедлива в случая. Тя като беше фермер също ги натискаше да работят и инспектираше постоянно как вървят задачите. Тогава ѝ се сърдеха, че ги кара да работят и сега не ѝ се струва нормално фермерът да си почива по цял ден.
Дано не вземат всички кошници, за да има малко раздвижване.

# 568
На 17 октомври уж били свършили снимките спомена някой в темата,друг в края на октомври.Абе свършили са при всички случаи.

# 569
  • ново
Siya, къде написах, че Станислав е тъп? А какво всъщност мисля за него е само мое мнение.
gabiplus, няколко пъти писахме вече, че снимките са приключили на 18 октомври, не знам какво разбираш под "свършило предаването"? Финалът ще е на 14 декември и ще се излъчва на живо.

Общи условия

Активация на акаунт