Фермата сезон 5 тема 6

• 37 459
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 570
  • Sunshine state
Аз да ви кажа май ще стискам палци Станислав да се добере до финал и да спечели - вчера се представи завидно добре, а и не само вчера. Играе си играта и хич не е влизал в някакви кой знае какви конфликти и сплетни. Браво.

# 571
И аз съм твърдо за Станислав,Сами ,Краси и Красимира след него.

# 572
Siya, къде написах, че Станислав е тъп? А какво всъщност мисля за него е само мое мнение.
gabiplus, няколко пъти писахме вече, че снимките са приключили на 18 октомври, не знам какво разбираш под "свършило предаването"? Финалът ще е на 14 декември и ще се излъчва на живо.
Пишеш, че е посредствен, отделно и в скрития текст искаш да кажеш това. Или аз не разбирам нюансите на българския език. 🤔 Естествено, че ще си имаш мнение.
Красимир е моят фаворит, след това Митко ИТ и Сами.

# 573
Аз защо разбрах че до финал са стигнали
Скрит текст:
Сами, Красимир, Веселка и Марги. Не съм разбрала за Станислав.

# 574
Абе, Венци да не би да е бебе сьомга, щото акъла му е толкова - колкото на бебе сьомга???
Flushed Thinking Grinning

# 575
  • ново
Аз пък някъде прочетох друго, но още малко остана и ще разберем 😀 Истински фаворит нямам, така че ми е все тая. Не бих жертвала левче за смс, по-добре да го дам за друга кауза.

# 576
  • при късмета
Не знам какво целиш, MG18, но аз в този разговор не намирам смисъл. Ти си продължавай, ако искаш, не ми пречиш.

Хрумна ми да питам нещо, което се чудя от миналия сезон. Някой знае ли коментарите на И и А от студиото, дали са по време на снимките или по-късно? Понякога са много заблудени за настроенията към участниците и все едно коментират към момента на снимки според техните си виждания, друг път знаят точно какви са. Може да ми е такова убеждението защото само във ФБ ги чета, а и да си призная много диагонално

# 577
Аз пък някъде прочетох друго, но още малко остана и ще разберем 😀 Истински фаворит нямам, така че ми е все тая. Не бих жертвала левче за смс, по-добре да го дам за друга кауза.
Дай твоя спойлер, моля

# 578
  • London
Малко извън актуалната тема, ама някой знае ли какво се случва с Роман от предния сезон? Нямам регистрации в социалните мрежи, не следвам никой, ама ако някой знае, нека да сподели, моля😊. Знам, че той беше крайно недолюбван в  темата, ама пък аз го подкрепях и се надявам, че е успял да си  подреди живота.
Има instagram профил - banev.roman - има си нова мацка и чакат бебе.

Дано е научил вече азбуката....Laughing

Сега видях промото... Маргарита наистина ли е харесала Сами? Ама какво им става на тези омъжени жени, егати пачаврите са ги събрали там. Аз лично почвам да имам желание да им хвърля една сочна плюнка. Никакви жени на финал моляяяяяяяяя…...Няма по-грозно от жени мислещи с долните си глави, пу-пу-пу.

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 14:39 от La Catrala

# 579
  • Вестерос
Maргото женена ли е? Краса не е.

# 580
Маргото няма брак с мъжа си, имат  две деца.

# 581
  • София
Силвето ми беше леко анти в началото, сега ми е открито отвратителна.

# 582
Аз пък си мисля, че Маргото се задява със Сами за да дразни Сиса

# 583
  • София
Е, какво значение има дали една жена е омъжена или не по документи. Живее с мъжа до нея, имат деца...

По темата с флирта- само Силвия и Вили имат право да си въртят дупето публично в различни посоки, защото не са обвързани с никого. Всички други жабки да си знаят гьола... Да, ама не. Simple Smile

# 584
Ами и аз мисля, че няма значение,  ама за да бъда максимално точна...
А и явно за някои жени има значение. Нали  дружно реваха, че не са се виждали в бяла роклА.

Общи условия

Активация на акаунт