Фермата сезон 5 тема 6

• 37 419
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 615
Пак ли ще реве тая,аман писна ми да я слушам.
Какво ви е мнението за референдума им?Аз съм за да се върне.
И аз съм ЗА, да се върне казармата. Относно Силвия ми тя милата нищо не прави само обикаля и се оплаква, а при този а при онзи.

# 616
Категорично съм за казармата.

# 617
Пак ли ще реве тая,аман писна ми да я слушам.
Какво ви е мнението за референдума им?Аз съм за да се върне.
И на мен ми писна... На нея това не просто й е “ролята в живота”, тя дотолкова успешно се “продава” с това, че вече живее само в този образ. Ако беше маааалко по-умна, щеше да го използва в началото на сезона, за да привлече зрители на своя страна и след това щеше да извади други неща, с които да остане запомнена.
“Айде да й дават парите, че да спре тая мъка да я гледаме”, каза днес един колега по неин адрес...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 21:52 от LennyK

# 618
Твърдо против наборната казарма. Като искате казарма, запишете се войнички. От къде на къде ще взимате решение за децата на другите? Един от ефектите ще бъде тотално бягство на младежи от страната. Коя казарма искате - с извращенията, с кражбите ?

# 619
Говорим за елементарно военно обучение, не знам,Тери, що така лично го приемаш Wink

# 620
Митето Калайджиев е само за казарма. Поне 1 година

# 621
Да,точно за обучителните неща говоря.И баща ми и мъжа ми имат само добри спомени от казармата,дядо също с гордост разправяше за нея.Честно казано за мен са градски митове и преувеличения повечето истории там.
Татиното няма да издържи събуждането рано и един ден 🤣

# 622
  • ново
Интересно ми е Красимира защо нищо не каза, нито веднъж не защити Станислав, при положение, че баща и е военен.

# 623
Ех това ИТ чак се разтрепери от страх да не върнат казармата, милият той. Защо няма нищо мъжко в този.

# 624
Силвия ,я погледни Венци който е ходил в казарма и как се е дисциплинирал и опекал в живота........за референдома няма да взема отнушение,но нека ви споделя ,че имам син,който е студент ,но тъй като е задължителна при нас казармата той ще отиде след студенството си,но няма да набива крак,а ще е в някой офис с компютър......та толкоз .......

# 625
Защото тази тема трябваше да се затвори , да се дават пари за професионална армия, а не обществото да се върти в затворен кръг. Предложението на министъра е популистко и цели хабене на обществена енергия и вдигане рейтинга на партийката му.. Всички приказки , че възпитава патриотизъм са лъжа, патриотизъм се възпитава не със затъпяващо изпълнение на команди. Вили е права, Венци стана пак смешен - казармата учела да се оправяш в живота. като гледам той колко се е оправил , мерси. Жените да си възпитават както трябва синовете и да не разчитат на старшинката или на старите кучета да оправят детето им.

# 626
  • София
Ай Ти -то е много прав за извращенията, които са се вършили в казармата. Аз съм от поколението,  от което ходенето в казармата беше 2г и задължително. Всичките връзкари татковците ги бяха уредили на лека службичка, а който не могат да го уредят яде каиша.
Знаете ли какво става, когато един млад войник получи колет - минават старите и си вземат каквото им хареса и накрая каквото остане за младия може да си го вземе.
Възпитава казармата да, как се оцелява в джунглата!
И по страшни истории знам, горната направо е нищо!
Та не ми говорете за задължителна казарма. Нищо не може да ме убеди колко е полезна.
Между другото баща ми е офицер от ВВС и се гордея с професията му, но смятам, че казармата не трябва да е задължителна.

# 627
2 години са много. За мен 6 м са напълно достатъчни да се усвоят основните познания.

# 628
Айдеее сьомгата ще си ходи вкъщии 🥳

# 629
Ще падна ако Венци го прати вкъщи 🤣

Общи условия

Активация на акаунт