Фермата сезон 5 тема 6

• 37 442
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Леле,и Сами литна в небесата.Направи ми впечатление последните епизоди как Красимир замлъкна,дори Бети не се чува-сигурно е в културен шок след тоталното доминиране на групата на готините.

# 601
  • ново
Децата й са на ясла,спомена го в един от разговорите.Дали и трите или само 1-2 не знам.
Ясла в Борима? Най-голямото може да ходи на детска градина, за другите не знам.
Тия хора са ми ясни като бял ден, ама все тая, не ангажирам никого с мнението си.
Майката на Веселка е не повече от 50-годишна, тя дали не работи нещо? Един ден ще търси пенсия...

# 602
ОК, Силвия ! Какво толкова Ви учудва,мили дами ?!  Нещата са напълно ясни. Първо от визитката на момата, второ от представянето й до сега и трето , резултатът-сумарно от първите две.Госпожицата е представителка на средностатистическа бълг девойка.Глуповатичка,но някакси чаровно-наивна,търси любовта, а като я нанюха някъде, изглупява напълно.Сама каза,че става като '' патка'' или нещо от сорта.Иска момичето някой да е до нея,да я гушка,да й говори милички слова,ако пък вземе  и  се върже ....... явно  си внушава,че е влюбена     (отново нейни думи) -била много влюбчива.Тя щеше да се гуши и с Краси,ако той не избра Паулина.Всеки малко по - засукан,ако й беше обърнал внимание,тя щеше да се гуши с него.Влязла е във фермата с презумпцията да се влюби.И Сами абсолютно се възползва.Той че е чаровен,чаровен е,но страхотното му самочувствие е 80 %  от въздействието - миличък,  усмихнат,  направил фигурка и уж нехайно пробутва  комлексната визия.Ето така  и хоп,  патето в торбичката. Една дама написа нещо с което и аз съм напълно съгласна, именно,че трябва да си дава сметка,щото  един ден децата й ще гледат гушенето и че жената трябва да има достойнство.а не се държи като пухено перце,носено от вятъра.Да,но Силвия не е от тази категория жени.Тя е по-елементарничка, с един подтиснат комлекс , на който казва - детство , (пък било и на 32)  и да лековерна,  влюбчива, глуповатичка ииии искаща,  да не кажа търсеща,  защото търсеща за мен е по-елитарна категория.А Сами си е и ще си е Сами.Такъв човек за флирт или масаж - да , но съпруг - не .Поне докато не узрее още малко или не се промени в категорично мъжки план, защото заявката му е на млад момък, но не на пораснал мъж.

# 603
  • София
Красимира не мисля, че е зарязала мъжа си заради Митко, тя не го е обичала, било е въпрос на време, седяла е с него, защото й е било удобно и заради детето. И да не беше Митко, щеше да се появи друг. Нямаше да го напусне без да е намерила друг, но не мисля, че си е тръгнала, защото Митко има пари, а защото чувствата са били едностранни от дълго, дълго време.

# 604
  • София
Силвия, милата, си мисли, че ще ѝ се получи. А Сами само си флиртува. Явно е свикнал.

# 605
Силва, нещо друго прави ли освен да куца от време на време и да се натиска със Сами. Тя казва че има много работа, ама аз ли съм изпуснала нещо.

# 606
Маргото е машина. Буквално. И има всички възможни причини за недоволство. Но начинът й на подход към Силвия е погрешен. Не с агресия, Марги! И без квалификации! Умна си, подходи по-дипломатично и “по-женски”!

# 607
Силвия не е права,лъснаха и лъжите и напада.

# 608
Маргарита е живият пример, за това какво се случва с деца, лишени от родителска обич. Много ми е неприятна. Прекалено агресивна е за жена.

# 609
Маргото е машина. Буквално. И има всички възможни причини за недоволство. Но начинът й на подход към Силвия е погрешен. Не с агресия, Марги! И без квалификации! Умна си, подходи по-дипломатично и “по-женски”!
Е ами преля и на жената. Разбирам я напълно. Тая фермера за нищо не става, нищо не върши

# 610
  • при късмета
Пак да попитам, че никой не отговори адекватно. Какво общо има с предаването и смисъла му, личните връзки на участниците извън него?

# 611
Маргото е много отслабнала, има много красиви черти!

# 612
Бе 3 седмици не си прала гащите..тя ще говори, че много работа върши.

# 613
Пак ли ще реве тая,аман писна ми да я слушам.
Какво ви е мнението за референдума им?Аз съм за да се върне.

# 614
И аз съм да се върне. Много келеши се навъдиха последно време. 😂

Общи условия

Активация на акаунт