Фермата сезон 5 тема 6

• 37 447
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 585
В предишните Ферми ратаите така ли един до друг си лягаха? Предната вечер показаха, че Марги и Митко и те глава до глава. Няма ли отделни дюшечета за тез отрудени хора Smiley

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 15:15 от Cafelate

# 586
  • London
Хъм.... въпросът е къде е Красимир?

# 587
Не знам какво целиш, MG18, но аз в този разговор не намирам смисъл. Ти си продължавай, ако искаш, не ми пречиш.

Хрумна ми да питам нещо, което се чудя от миналия сезон. Някой знае ли коментарите на И и А от студиото, дали са по време на снимките или по-късно? Понякога са много заблудени за настроенията към участниците и все едно коментират към момента на снимки според техните си виждания, друг път знаят точно какви са. Може да ми е такова убеждението защото само във ФБ ги чета, а и да си призная много диагонално
О ,нещо не си разбрала,нямам интерес към твоите “размисли и страсти”
Обаче имам право да си кажа мнението за Митко ит и ти просто няма как да ми го забраниш,ок?!
Ако с нещо съм те засегнала пиши на модератор😂

# 588
  • София

епизод 52

# 589
Пуснах си линка на Mari_Mar Flowers Hibiscus  и пак се смях с мъртвия плъх. Краси взел да ЧЕТЕ Алманаха и му се насълзили очите от миризмата Smiley Ако не беше легнал да чете имаше да пръска с дезодорант. От плетене на терлици не му остава време да отвори Книгата.Wink

# 590
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е,Как Маргото със Сами?Това за първи път го чувам.Точно пък от Маргарита не съм го очаквала,дава вид на много сериозна жена,която живее за мъжа и децата си(с такива впечатления съм останала).
Сигурно се бъркате.

Преценката ми за Силвия още от еп 1 беше правилна.Селска пръчка,която всеки мъж може да има,стига да й намигне и плати питието в дискотеката.Страшно елементарна и лека.

Изненадана съм от избора й да прати Митко2.Само негативи извлича:
1.Краси я намразва.Краси е от нейната групичка,а ако искаш да стигнеш по далече,ти трябва коалиция,а не се изпокарваш с твоите ти хора. Rolling Eyes
2. С какво елиминирането на един мъж ще помогне на Силвия да избута по-далече?Те не са й преки конкуренти.
3. Маргарита открито не я понася и Силвия си спечели един категоричен "враг".

На мен пък Веселка ми харесва,като изключим драмите,които разиграва.Колко момичета на нейните години(22-23) работят от сутрин до вечер и гледат 3 деца?Смятам,че е добра майка и адмирации,че не е направила аборт или натресла в дом,както биха направили 80% от нейните наборки.Стига сте я плюли,че била родила 3.

# 591
И как гледа и се грижи за 3 деца като е по цял ден на работа?Ясно е че майка и или свекърва и ги гледа.

# 592
  • ново
Аз не съм много сигурна, че Веселка работи от сутрин до вечер. Тия три деца кой ги гледа ако тя е в гората? Писах и преди, конярите работят на сечище, което е далеко от дома им, това не е работа от 8 до 5 ч. Често пъти се работи със седмици на даден обект, който може да е през три села в четвъртото. Живеят на фургони...

# 593
Щом така се плюе по Веселка, че е родила три деца, не знам какво щеше да е, ако вместо това беше казала, че има три аборта... пак щеше да има хейт.

# 594
Децата й са разкошни на Веселка, аз други неща не харесвам.
Маргото си гушна в кревата при Сами, уж студено й било.

# 595
Аз не съм много сигурна, че Веселка работи от сутрин до вечер. Тия три деца кой ги гледа ако тя е в гората? Писах и преди, конярите работят на сечище, което е далеко от дома им, това не е работа от 8 до 5 ч. Често пъти се работи със седмици на даден обект, който може да е през три села в четвъртото. Живеят на фургони...
Явно ги гледа майка и. Нали живеят при нейните родители. Явно и мъжът и въпреки че е доста по възрастен и той няма къща.
Не знам, не го разбирам това. Да живееш в мизерия, да работиш хамалска не добре платена работа, да нямаш нищо и да родиш 3 деца. А тя е на 22, няма никаква сексуална култура, може и още да народи.
И да вземеш парите на децата щото си видяла че някакъв циганин продава кон. Да ме извинявайте ама аз не съм чула Веселка да говори много за децата си... но пък с какво умиление говореше за конете.

# 596
Тя може да има 20 деца, ако иска, да са живи и здрави, но не харесвам някой многодетен постоянно да опява как няма средства да си гледа децата, няма ток, не знам си какво няма... като си ги направил, трябва да си прецениш може ли да им осигуриш добър живот, не е само до "снасянето". Аз за сега съм си преценила, че мога  и искам да гледам едно дете и имам едно дете. Нямам финансова възможност за второ ( не че и искам на този етап).

# 597
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Децата й са на ясла,спомена го в един от разговорите.Дали и трите или само 1-2 не знам.

# 598
  • София
Марги отиде при Сами точно когато Вили пусна бомбата за Краси, т. е. един вид да започнат и за тях да говорят щом се прегръщат. Според мен го обърнаха на майтап.

# 599
  • London
Само дето в промото Сами обяснява на Силвия, че Маргото го харесвала и заради това видиш ли се заяждала с нея.

Общи условия

Активация на акаунт