Фермата сезон 5 тема 6

• 37 453
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 630
Аз очаквам Митко да отпадне, нали имаше някво писмо, където не се разбра дали е за Краси от Митко или обратното, според думите на Иван. Е, мисля че му дойде времето 🤪

# 631
Сьомгата ще стане пушена Grinning
Много се смях като Венци обясняваше на Вили, че нямало друг по-силен от него във Фермата. Едно време може и да е бил силен, ама сега от толкова мрънкане и тялото му се е скапало... Но ще си умра от смях, ако прати Мититу у дома, не е като няма шанс Grinning

# 632
  • ново
Велислава пак се е залепила за чичо си Венци. Бляк! Седнала на коляното му, положила глава на рамото...

# 633
Айде на анкетатс6
Велислава се е настанил в скута на сьомга та.
Малко ми е прекалено.... ъъъ лъжа-много и е прекалено

# 634
Не ми дава да гласувам нещо 🤔

# 635
Силвия ,я погледни Венци който е ходил в казарма и как се е дисциплинирал и опекал в живота........за референдома няма да взема отнушение,но нека ви споделя ,че имам син,който е студент ,но тъй като е задължителна при нас казармата той ще отиде след студенството си,но няма да набива крак,а ще е в някой офис с компютър......та толкоз .......
Къде това? В Израел ли?

# 636
Аз ще съм за сьомгата, стана ми мъчно, че няма кой да вика в събота за него.
Тук в темата имам предвид

А Митко 2 много хубаво му каза на Сами. Изобщо не преценя с какво се захваща. А Сиса вече си мечтае разни неща. Точно инфантилна е. Много хубаво я определи Калайджиев.

# 637
Не ми дава да гласувам нещо 🤔

И на мен за съжаление. Не знам защо
Явно няма да стане. Съжалявам.

# 638
  • ново
Много хубаво я определи Калайджиев.
Психолог е човека все пак, професионалист Smile Пък ти не щеш да викаш за него.

# 639
  • София
Малкия Митак на моменти ми е адски лигав, но понякога ми харесват разсъжденията му.

А мръкалото сьомгово се надявам да си тръгне в събота.

# 640
Категорично против казармата.Сега просто нямат нито парите нито базите за да върнат военната служба.Разпродадоха всичко каквото можаха.Сега си имаме НАТО да ни пазят,хич не го мислете😂 имаме си платена армия.Айде който иска да се записва и да става войник!

# 641
И ако Венци си тръгне - Вили фермер, хихи. И ще стане весело.

# 642
Ох, тоя Венци как е намерил жена, която да го търпи???? Б@хти мрънкалото!

# 643
За Митко съм в събота

# 644
Щях да се изненадам,  ако не беше избрал Венцислав. Айде, Венци, чао!
Твърдо и категорично съм против казармата. Всички, които сте "за" и мислите, че е нещо много полезно и възпитателно, помните ли онова момче, което " старите кучета" надуха с компресор преди 20- тина години? Айде, мерси! Да пази Господ!

Общи условия

Активация на акаунт