Фермата сезон 5 тема 6

• 37 426
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 645
  • Буркина Фасо
айде гласувайте  #Cussing out

# 646
За Митко съм на дуела. Дразни ме малкия, но Венци не мога да го понасям. Няма такова мрънкало, направо като му видя кахърната физиономия и ми призлява. Тъкмо ще посочи другото бебе сьомга за фермер, ей тогава ще има бойкоти и забава Grinning

# 647
Силвия за мен е кръгла нула. Ръката я болеше, крака.... кръста... Мноооооого теееежкооооо....
 По-гнусно от жена клюкарка е мъжът клюкарка. Сами, и ти както и Силвия за мен вече си нищожество.

# 648
Митето Калайджиев е само за казарма. Поне 1 година
Аааа за него 2г Simple Smile

# 649
Митето Калайджиев е само за казарма. Поне 1 година
Аааа за него 2г Simple Smile
Както се раздава на 80% само, още по-дълго ще е Satisfied

# 650
Много хубаво я определи Калайджиев.
Психолог е човека все пак, професионалист Smile Пък ти не щеш да викаш за него.
Симпатично лайно е, обаче налЕ видиш, няма бебесьомгова агитка тука. Дожаля ми за този Йори.

В интерес на истината нямам фаворит - нека по-добрият победи.

# 651
  • София

ЕПИЗОД 53
Фермата 07.11.2019

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 23:40 от Mari_Mar

# 652
Много хубаво я определи Калайджиев.
Психолог е човека все пак, професионалист Smile Пък ти не щеш да викаш за него.
Симпатично лайно е, обаче налЕ видиш, няма бебесьомгова агитка тука. Дожаля ми за този Йори.

В интерес на истината нямам фаворит - нека по-добрият победи.
Няма агитка, щото сме се събрали само скумрии тука Joy Оф, прияде ми се рибаа Animal Tropical Fish

# 653
И двамата са ми противни, за никого не съм! Има ли някакъв спойлер?

# 654
Аз съм за Митко, не ме дразни, напротив много ми е забавен и не ме натоварва, падам от смях с него. Мгого от изказванията му са на място и правилни и това което каза на Сами. Е има си и той трески за дялане но предпочитам такива хора, а не само мрънкачи и недоволни.

# 655
Твърдо против наборната казарма. Като искате казарма, запишете се войнички. От къде на къде ще взимате решение за децата на другите? Един от ефектите ще бъде тотално бягство на младежи от страната. Коя казарма искате - с извращенията, с кражбите ?
Напълно подкрепям. Моят брат беше от последните донаборници, които хванаха година и половина казарма и съм ходила на свиждане както в новобранската школа във Враца, така и в поделението в Сливница. Няма такава мизерия, такива отвратителни условия. Просто сърцето ти се свива.
Да не говорим колко исатории ми е разказвал за издевателства, подигравки, за ужасното отношение на старите войници, старшини, сержанти. Той за късмет не е бил от тези, които е бил обект на брутално отношение и се върна "само" с намален слух на едното ухо. За далаврите и кокошкарските кражби, както и малоумието, и организацията на цялата система да не говорим.
Общо взето там на по-слабите психически им разказват играта, вместо да ги направят мъже. А говедата излизат изроди. Разбира се създават и стахотни приятелства, имат и много смешни и весели моменти. Има и нормални хора. Забавни случки също е разказвал, но не мога да си представя коя майка ще иска да си прати там сина и да разчита, че той ще извади късмет и всичко ще мине ОК. То не случайно по онова време повечето родители се чудеха какво да направят и да ги отърват или да им уредят по-лека служба. Нашата казарма като всичко останало беше изкривена.
И последно - не мисля, че липсата на казарма е виновна за това че част от днешните млади мъже са смотани. Вижте момичетата какви са, какви са им ценнотите и как се държат (отново някои). Жените да не би да са ходили казарма преди, че сега липсата ѝ да ги е разхайтила?

Мисля, че Митко ще победи. Венци вече е паднал духом. Присети се, че ще му е по-полезно да се самонадъхва, отколкото да се вайка, но ми се чини, че е леко късно.
Все ми е тая кой ще победи от тях. Този сезон е егати Биг Брадъра.

# 656
  • Вестерос
Гласувах за ВенцитУ, но съм на МитетУ. Предпочитам Тигърчо пред Йори.

# 657
Маргарита от самото начало с представянето си ,  даде заявка за свястна жена,майка,съпруга,мотивиран , силен и коректен играч .Към това прибави и адекватното си отношене към игра,задачи, съотборници .Показа сила и зрялост . И аз бях с повече положителна нагласа към нея,отколкото негативна ....но към  този момент......точно опозитив.Издребня,падна като по ледена пързалка,направо там,където са  арогантността,безпардонието , своеобразна вербална агресия и дребнавост. За Сами ли я боли,от изолацията ли изкрейзи.....незнам .Но човек не може да отприщи такава струя поведенчески реакции,ако не са в него и ако просто ги е подтискал .Не й симпатизирам вече.То пък бива Сами,бива чувства.....и това,което каза след като се оплака,че Сами дори вече не говори с нея, но тя си била - ок .Да бе да , ок ,ама друг път.Издивя.

# 658
  • Варна
Божкеее, сега, колко много изроди има по света, че даже и семейства създали, някои тук трябва да се центрират. За казармата съм, категорично. Ааа,също така съм за Венци, иска ми се да се махне лекето.
Ех,Марго, имаш лошо поведение, защото Сами спрял да говори с теб, леле-мале.😂😂😂
Страшно съм разочарована от Красимира.

# 659
Това фермерската амнезия е страшно нещо, братче! Седнал бат Венци да приглася на Станислав по повод  възгледите на Митко2. Колко невъзпитан бил последния, как армията била светиня и все в тоя дух. Хубаво, ама драгият зрител помни колко се възмущаваше Венци от идеалистичните и наивни представи на Станислав.  Тогава пееше в хор с Митака, добре го разнищиха, хем скоро беше. На това му се вика принципен човек!😁

Силвия - за никого не е тайна, смятам, защо още е сама. Има мъже - пчелички и жени, като Силвия привличат само такива. За малко търкаляне в сеното няма проблем, но за друго не става и не, защото и липсват качества. Липсва и единствено самоуважение, а това е причина останалите също да не я вземат насериозно. Ако иска да привлече мъж, за когото семейството е ценност, трябва да промени поведението си.
Маргарита  - безкрайно ме потриса подобно грубо, арогантно и агресивно поведение. Пак да спомена  - с Красимира много си приличат в това отношение. Няма значение права ли е, или не. Да уважаваш някого е личен избор, да се държиш уважително - въпрос на възпитание. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт