Фермата сезон 5 тема 6

• 37 053
  • 1 007
  •   1
Отговори
# 960
Очаквано развитие на нещата. Дано  да успее да изплува Венци и да си стъпи на краката.  Много му беше необходима тази победа, ама той влезна в битката, предварително загубил. Браво на неговата агитка, подкрепиха го до край! 
Оф, надявам се, че Красимира няма да тръгне да зарязва мъжа си с писмо и то прочетено в ефир. Едва ли заслужава такова нещо човечеца. Имаше една серия от Sex and the city, където Кари я зарязаха с бележка. Те- същата проява на лош вкус би било и това. Стана ми мъчно за Велислава. Искрено страдаше за Венци.

# 961
  • София
Очаквам Вили и Дана фермери, Вили ще бие Митко. Освен, ако не е нещо с точност и има късмет, но едва ли.
Вили и Дана фермери, Красимира и Сами ратаи. Красимира на дуел ще викне Бети и Бети отпада.

# 962
Силно се надявам и аз Красимира да не зареже мъжа си в ефир, защото ще е много унизително. По-скоро си мисля, че ще споделя как е била в депресия, как не се е чувствала щастлива и пр. И как сега за първи път от много време се чувства жива. Laughing

Венци според мен ще избере Станислав почти сигурно, а той ще бие Митко2. А Станислав от своя страна ще изпрати Красимир или Сами като ратай и дуелист, за да чисти конкуренция. Един от двамата по всяка вероятност ще вземе имунитета, съответно който остане ще е на пангара. Мисля, че и двамата не биха се викнали взаимно на дуел, защото те искат да стигнат максимално дълго напред и въпреки, че са много силни, ще търсят по-слаб противник. И в двата случая си мисля, че ако се случи този сценарий, е по-вероятно да викнат Митко ИТ на дуел и той да отпадне. И двамата са по-близки с Митко2 като че ли. За жената ратай може да прати Силвия, за да е със Сами примерно. Но Красимира, Веселка и Бети също са много възможни варианти. Но като цяло мисля, че жената ратай няма да е толкова важна тази седмица. Би било доста глупаво да пропусне такава златна възможност Станислав да елиминира някой от силните мъже в този напреднал етап от играта.

# 963
  • Sunshine state
Моят фаворит на дуела Митко спечели, но ми стана мъчно за Венци. Някак кофти коментари правеха водещите към него, което го обезкуражи допълнително.
Мисля, че Венци ще предложи Станислав за фермер. 👌🏻

# 964
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма да е Станислав,защото той би победил без никакви затруднения Митко2 на фермерската битка и следователно би направил мъжки дуел.В едно от видеата говори какви сметки е направил и ако той стане фермер,ще чисти мъжете без никакво колебание.
Залагам на Дана/Велислава фермерки,Красимира ратай и дуелист.А избора й за опонент или липсата на такъв мисля,че на всички ни е ясен.

Е,най накрая стигнахме до прословутото писмо,чакано от 1м.
Красимира е родена на 20 септ.

Някой беше попитал за зодиите им:
Митко2 е роден на 22 август,което е Лъв или Дева
Марго - телец
Красимир и Паулина - стрелец
Венцислав - Дева
Бети - Скорпион
Силвия - Риби

Последна редакция: нд, 10 ное 2019, 06:28 от Adoralova

# 965
  • София
И аз мисля, че ще е Вили, но не разбрах защо не може да е Станислав и мъжки дуел?

# 966
  • Sunshine state
Защо да не е Станислав? Какъв е проблемът с мъжкия дуел? И на мен ми стана чудно. 🧐

# 967
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Заради спойлера;)

# 968
И според мен няма да избере Станислав. Ще избере Велислава. То не бяха прегръдки, седеше му в скута, рева за него. Ще посочи тях. И Велислава ще бие Митака и ще стане фермер. И ще стане интересно. Ще има женски дуел почти съм сигурна. Велислава ще се опита да разбие тройката.

# 969
  • Пловдив
Мисля си за прословутото писмо на Красимира, не допускате ли, че е възможно да са се разделили ПРЕДИ предаването по някаква причина (вероятно ще стане ясно от това писмо) , но да са решили да го запазят в тайна до след нейното излизане, възможно е и заради детето. Някои хора се разделят без циркове и драми и не им пречи да подкрепят бившата си половинка, въпреки това. Не е нещо нечувано. Та нека не съдим предварително. Не смятам, че някой би напуснал друг в ефир и то не в пряко предаване. Елена от ББ беше в предаването с мъжа си, така че е друго там. За Венци и двубоя, бях за него именно, защото имаше нужда да повярва, че е "счупил каръка", за да направи нещо хубаво в живота си отново, но явно не беше достатъчно мотивиран. Дори на алманаха не се представи добре, а там човек трябва да си чете.

# 970
Венци до сега беше в “Тази неделя”
За Венци си мислех ,че е дева.Те са такива мрънкачи и не вярват в себе си

# 971
Снощи заспах преди Алманаха, пенсионерска работа 😁 Венци много пораженчески игра, това видях. Бавен, муден. Радвам се, че отпадна, защото ще гледаме интересна седмица.

# 972
Аз намразих брат от една песен на Сузанита и за мен е мега противно.
А Силвия ми бърка в мозъка, като каже "копеле".
А също  -  ''заклевам се'' . Говори,говори и все - заклевам се .Ей, гадно нещо  са паразитните думи и фрази

# 973
  • ново
Ей, добре че се събудих на време, че да разбера от къде идва "бебе сьомга".

# 974
Ей, добре че се събудих на време, че да разбера от къде идва "бебе сьомга".
Откъде?

Общи условия

Активация на акаунт