🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 760
  • 874
  •   1
Отговори
# 165
Пропуснала съм защо отхвърлихте Алекс Раева като вариант?
Някой в резюме?

# 166
Защото е родила малко преди да започне предаването. На снимки изглеждаше доста едра и с голям бюст.

# 167
То аз снимки на Александра след като е родила май не съм виждала, така че реално май няма точна информация за тялото и. Но пък тя е с по-голям силиконов бюст, докато Розата е с едва забележим.

# 168
Рекламно видео на търговки център с Жана - от 04.11 (ясно е, че е снимано по-рано). Все може да е от полза - отговаря на куп въпроси, не особено свързани с нашата тема, но пък някой може да “хване нещо”, (колкото до мен-  не намерих нищо съществено, ама все пак давам линк)
https://m.facebook.com/serdikacenter.bg/videos/2549778048642794/ … 88824649&_rdr

# 169
Много се радвам, че участниците ще пеят всяка седмица вече. Надявам се репертоарът на Валентин Бухалов да е на пръвършване и в най-скоро време да си ходи, а защо не и още тази седмица.

# 170
  • Пловдив
Жана Бергендорф на сцената на X Factor, облечена в кожен гащеризон, мисля че много прилича на Розата като стойка и тяло.

# 171
А пък аз се надявам договорът на Бухалът да е на привършване, че да слушаме по-качествени изпълнения.

# 172
Жана Бергендорф на сцената на X Factor, облечена в кожен гащеризон, мисля че много прилича на Розата като стойка и тяло.

Боже, чудя се как съм харесвала Жана в Х-фактор? Много ясно си спомням, че на финала бях за нея, но сигурно е било защото другите са били по-зле от нея. Има едно врещене при нея, което не ми харесва и което, като че ли не се забелязва при Розата, като изключим песента за Делю Хайдутин.

# 173
Не ми се иска да се повтарям, но на мен тембърът (обработен или не в шоуто - за пеенето имам предвид) на Розата не ми звучи еднакво с този на Жана. И все си мисля, че е дама, която сега се занимава с друга дейност, но да видим...

Последна редакция: чт, 07 ное 2019, 13:16 от fenyx

# 174
Всички се надяваме да не е Жана. Дано сценаристите са проявили фантазия и са поставили друг човек - различен, интересен, леко позабравен или развиващ се в съвсем различна от певческата област.
Очаквам бухала неден да се махне най-накрая следващият път. Едвам го търпя този псевдо мазен Михов.

# 175
Не ми се иска да се повтарям, но на мен тембърът (обработен или не в шоуто - за пеенето имам предвид) на Розата не ми звучи еднакво с този на Жана. И все си мисля, че е дама, която сега се занимава с друга дейност, но да видим...
Чул те Господ, Фениксче.

# 176

Губи ми се логиката защо сравняваме Розата със снимка/клип на Жана от преди 5 години?!?

# 177
Да я видим в събота дали ще мята ръце.

# 178
Незнам, но аз не търся певица зад маската на розата. Определено е известна с друго нещо. Например водеща жорналистка или дори миска (но не се сещам за миска с малки Ц...) 😀 клоня много и към продоцентка или някой от журитата на музикалните формати защото каза че преподава. Сетих се за Саня Армутлиева или някоя друга която е била ментор. Имаше май и една жена която помагаше в Капките на участниците как да си испеят песните...

# 179
И аз го повтарям това ама всяко второ мнение "доказва" , че е Жана и никой друг.

Общи условия

Активация на акаунт