🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 6 /03.11. - 17.11.2019 г./

• 39 763
  • 874
  •   1
Отговори
# 180
Жана Бергендорф на сцената на X Factor, облечена в кожен гащеризон, мисля че много прилича на Розата като стойка и тяло.

Губи ми се логиката защо сравняваме Розата със снимка/клип на Жана от преди 5 години?!?
Сравняваме структурата на тялото, която преди и след 5г. си е една и съща. В момента Жана е може би същите кг.(евентуално 1,2 кг. повече). Според мен структурата на двете е сходна, но това не значи, че 100 % е тя.

# 181
  • София
На мен Жана ми се вижда по-едра и груба от Розата, която излъчва скрит финес.

# 182
Жана не е нито едра, нито груба Simple Smile. И освен това се справя чудесно на високи токчета Simple Smile.

# 183
  • София
Аз ходя на танци и сега един от мъжете в групата е с гипс и пак мята ръце, гледа да я пази, де, ама ако трябваше 10 минути да играе роля, щеше да се справи без проблем. Зависи къде е счупена, но може и да не получим отговор.

# 184
Да, тя ръката може и да я движи, въпреки че е счупена, но въпросът е, че няма как да скрият гипса с този костюм.

Аз все пак смятам, че не е Жана, на първо място заради това, че според уликите излиза, че не е певица.

# 185
  • Пловдив
Жана Бергендорф на сцената на X Factor, облечена в кожен гащеризон, мисля че много прилича на Розата като стойка и тяло.

Губи ми се логиката защо сравняваме Розата със снимка/клип на Жана от преди 5 години?!?
Сравняваме структурата на тялото, която преди и след 5г. си е една и съща. В момента Жана е може би същите кг.(евентуално 1,2 кг. повече). Според мен структурата на двете е сходна, но това не значи, че 100 % е тя.
Да, точно това имах предвид, структура. А относно кг, всъщност тя в Х фактор беше пълничка и после отслабна. После пак малко качи, така че сега е колкото преди 5 години.
И разбира се не значи, че е тя, но аз погледна ли я, виждам само Жана и това е.

За мен най-голямата загадка остава Гарванът. По уликите си казвам - Мишето е. После затварям очи и слушам... и всяка песен ми е различен човек Simple Smile Последно на AC/DC бях направо убедена, че е Крисия.

# 186
Аз за гарвана съмнения нямам, че е Михаела Маринова. И гласът ми прилича много на нейния.

# 187
Започвам да си мисля, че Розата е Теди Кацарова ...

# 188
Започвам да си мисля, че Розата е Теди Кацарова ...
Тя едва ли някога е била шивачка. С родители като нейните, сигурно откакто се помни е с микрофон в ръка.

# 189
  • Sofia
Тя е 1,50м

# 190
Аз пък нямам идея за никой  CrazyОчаквам и обичам изненадите Laughing

# 191
Наистина ли е толкова ниска? Dizzy Face

# 192
  • Lost in a fairytale ...
Да, много е нисичка и в интерес на истината на живо е много готина - много усмихната и голяма свежарка Blush

# 193
# 194
Добре, но нека се ограничим до основната тематика на темата, а не кой какви опити прави да му покажат коментара в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт